Yasmin sonrası çocuk düşünenler

Beyasmelek

sağlıkla gel canım yavrum...
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2013
336
367
88
Herkese merhabalar ben 29 yaşındayım 2 esenlikte evliyim1,5 sene yasmin kullandım Nisan'da bıraktım 2 Aydır eşim korunuyor önümüzdeki aydan itibaren çocuk istiyoruz.sizlerin ne kadar sürede oldu şimdiden teşekkürler

Kimse Cevap yazmamış;çevremde 6 aydan önce hamile kalan yok hap kullanmış olan allahım inşallah hayırlısı olur

Selam Beyasmelek. Ben Yasmin değil ama Belara kullandım yaklaşık 1 sene. İlacı bıraktıktan sonra hiç korunmadık, sadece 1 kez adet oldum, 2. ayımda hamile kaldım Bana da hemen hamile kalamazsın en az 5-6 ay geçer dediler ama kişiden kişiye de değişiyor bence. Doktorum yaşın da etkili olduğunu söyledi hızlı hamile kalmada. Ben 26 yaşındayım. İnşallah en kısa ve en hayırlı zamanda kavuşursunuz meleğinize :)

Slm arkadaşım! Bende 4,5 sene Yasmin kullandım 1,5 ay önce bıraktım.Agustos gibi çalışmalara başlayacağız Bende merak ediyorum ne zaman hamile kalacağımı.Burdan duyuralim :)

1 yılı aşkın bi süre yasmin kullandım ve bıraktıktan birkaç ay sonra hamile kaldım

İnşallah kızlar iş güç KPSS yüksek lisans falan derken yaş 29 oldu.artık Bebek vakti. Önümüzdeki ay çalışmalara başlıcasında inşallah çok bekletmez ne diyim Allah'tan herşey

İnşallah hepiniz en kısa zamanda o istediğiniz güzel haberi alırsınız. Gerçekten harika bir duygu. Ben testte çift çizgiyi gördüğüm anda ağlamaya başlamıştım deli gibi. Eşimin yanına gittim, öyle bir ağlıyorum ki negatif sanmış,hiç tepki vermeden bakıyor öyle :) Ama benden tavsiye bu bekleyiş sürecini işkence haline getirmeyin kendinize. Gerçi ben çok şükür uzun zaman beklemeden hamile kaldım ama özellikle bu forumda her türlü hikayeyi okudum, etrafımdaki arkadaşlarımda aynı şeyleri gördüm. İlla bu ay olsun diye bekledikçe daha çok gerilirsiniz. Ben en az 5-6 ay hamile kalmam herhalde diye düşünürken ilacı bıraktıktan sonra 2. ayımda hamile kaldım.
Kısacası gönlünüzü ferah tutun ve meleğinizin size geleceği günü sabırla bekleyin. Güzel haberlerinizi almak ümidiyle... Hepinize sevgiler...

inşallah canım .... folik asit kullanıyormusun? hamile kalmadan önce başlayabilmişmiydin?
hamile kalmadan önce ne tür testler yaptırmak greekir acaba smear testi yaptırdım rahmime baktırdım hiç bir sorun yok gayet iyi dedi doktor başka neler yapılıyor???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…