Yasmin size de uykusuzluk yaptı mı???

esengxuxlxuxm

minik erkeklerim...
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2008
4.066
1
116
Ankara
Arkadaşlar yasmin size de uykusuzluk yaptımı başlayalı 3 gün oldu akşam yatarken 10 10 30 gibi içiyorum tam ezan sesinde uyanıyorum bir daha uyuyamıyorum sabaha da uykusuzluktan kalkamıyorum sersem gibi oluyorum...Normal mi?bu yanıtlarsanız sevinirim.

bende 9aydırkullanıyorum. uykusuzluk sorunum hiç olmadı. sanırım sizinki baska birseyden kaynaklanıyor.

ay valla gecenin bi yarısı hiç yani durduk yere uyanıyorum...Çok değişik bi olay...umarım alışır vücudum sağolun kızlar.

ben 1yıl aralıksız kullandım 4ay ara verdim.şimdi tekrar başladım.ara verdikten sonra bende de oldu uykusuzluk halsizlik.ama zamanla geçiyor.sanırım vücudun alışma dönemi var.

aynen arkadaşım. bende öyle es kaza bişi olsada kalksam bi daha uyuyamıyorum. bide bende bebek var düşüşn artık......aslında ilaçtandır diye düşünmemiştim sen uyandırdın . inşallah alışır vücudumuz ne diym bide kilo alsam. her yan tesir beni buluyo bi kilo aldırmıyo. istiyorum ya........senağlama

evet bende ilaçtandır die düşünmedim ama sanırım son zamanlarda ki uykuya geç dalma ve sabah daha doğrusu öğlen:) kalkma sebebi yasmin olabilir.bende 2. kutuma yeni başladım.

Doğru arkadaşlarki ki özellikle benim gibi biri yastığa başımı nasıl koyarsam sabah aynı şekilde kalkan ben bu ilaca başladıktan sonra gece yarısı bi an uyanır oldum bir de ilacı gece yatarken alıyoruz ya bende zayıfımmm azıcıkta kilo aldırsa ne iyi olur...

bende diyorum neden bu kadar erken uykum geliyor ve sabahları kalkamıyorum banada uyku yapmıs dimekki gamyoncuiremsu bide benim ilacı kullanmaya başladığımdan beri sağ tarafımda ağrı var hala gidemedim doktora :1no2:

benimde sol tarımda kist var içtiktne 1 2 gün sonra benimde sol tarafım nasıl ağrıdı.Ama sonra geçti yumurtalıklarımı uyarıyor nedir?Sonuçta dışarıdan hormon alıyoruz.........

ben ultrasona girdim ilaca başlamadan önce ama hiç bişe yoktu idrar yolları iltihabından şüpheleniyorum başka da bişe olmaz inş. gamyoncuiremsu

bendede uyku yapiyor yaa
inanin duzenimi bozdu bu ilaylar
mide bulantisi-el yanmasi-bas agrisi-hersey varrrr
ozellikle istahimi actiiiii karnim sisti yaa

ben dogum kontrol amaşlı değildi polikistik ower tedavisi için kullanıyorum 2 yıldır arlıklarla fakat uykusuzluk problemim yok aksine tüm gün uyuyabilirim :)) ama bende mide agrılarına sebeb oluyor midem yanıyor..

bana da polikistik over için verdi dr.sol overde 5 cm kist vardı pko tedavisine yanıt veriyormu bu ilaç bn 6 ay kullanıcam daha sonra allahım kısmet ederse çocuk düşünüyoruz.Pko da etkisi nasıl???

bende kistim icin kullaniyorumm
ya ne zamanda gecerki bu kist
doktor bana 3 paket verdii ofsssssssss
ayin 11 de randevum var ins gecmistirde birakirim ilaci
cunku tup bebek tedavisindeyiz

Beyzacım büyük bir ihtimalle geçmişyir çünü yasmin üç ay kullandıktan sonra kontrole gide arkaşlarım var işyerinde kullandıkta n sonra gittiklerind ekist filan kalmamış öyle diyorlar.Artık herkesin bünyesi farklımı olur bilememkiii amannnnn.Bu kistlerde...Drlar ne kadar da doğal gibi hiç telaşlanmıyolar ultrasonda bakarken......

ben de aksam 10.30-11.00 gibi içiyorum yasmini 6 aydır. uykusuzlukla ilgili bi sorun yapmadı,gerci ben geceleri bir iki kez uyanan biriyim belki de o yüzden bende bi fark yaratmadı. buarada sabah içmeni tawsiye ederim mide bulantısı filan yapar diyorlar ama denemekte fayda var

Back