Bu ilac korunma icin kullaniliyordu sanirim acaba adet donemine mi denk geldi.Arkadaslar yasmin kullanıyorum 7. Gunum dünden beri kasik ağrım var dün leke oldu gecti sanki adet olacak gibi kasik ağrım var bu durumu yaşayan varmi
Uzun sürmez dimi kanamaara kanama yapabilir
Vallaha bende de olmuştu ama kaç gün sürdü hiç hatırlamıyorumUzun sürmez dimi kanama
Adetinizin tam bitiş günü mü haps başlamıştınızHapim bitince tekrar adet olacağım dimi kasik agrusi nedenki acaba
Hapim 25 aralikta bitti 30 aralikta adet oldum 2 ocakta tekrar başladım ilacaAdetinizin tam bitiş günü mü haps başlamıştınız
Tekrar adet oldunuz ama dimi bu durum sadece bir ay mı olduVallaha bende de olmuştu ama kaç gün sürdü hiç hatırlamıyorum
Evet sadece bi kere oldu ve tekrar sonra adet oldumTekrar adet oldunuz ama dimi bu durum sadece bir ay mı oldu
Ilaciniz bitince adet oldunuz dimi peki kasik agrisi oldumu o ayEvet sadece bi kere oldu ve tekrar sonra adet oldum
Evet ilaç bitince adet oldum. Üzerinden çok geçti kasık ağrısı var mıydı hatırlamıyorum açıkçasıIlaciniz bitince adet oldunuz dimi peki kasik agrisi oldumu o ay
Çok teşekkür ederimEvet ilaç bitince adet oldum. Üzerinden çok geçti kasık ağrısı var mıydı hatırlamıyorum açıkçası