helincim öncelikle teşekkür ederim cevabın için. bakire değilimnişanlıyım ve nişanlım 2 aydır askerde.ailemin bu durumdan haberi yok. adet döneminin uzaması yoğunluğunun devam etmesi durumunda ne gibi komplikasyonlar gelişecek bilmiyorum bunun tedirginliğini yaşıyorum.acaba yasmin mi yoğunlaşmasına ve uzamasına neden oldu.benzim tamamen sarardı kendimi çok halsiz hissediyorum.
bu gün dayanamadım dr ye gittim evet tahmin ettiğim gibi yasmin adlı ilaçtan kaynaklanıyormuş adet dönemimin uzun ve yoğun kanamalı geçmesi.kan testlerim düşük çıktı hemen başka bir hapa cyclo-progynova başlamamı söyledi birde demir B12 folikasit karışımı bir ilaç verdi.zaten adet dönemimin 6. gününde olduğum için ve yasmin adlı ilacı 5 gün kullandığımdan sorun olmayacağını söyledi,bu gün aldım ilk ilacımı bakalım kanamam azalıp bitecekmi.haftaya tekrar dr kontrole gelmemi söyledi inşallah o zamana kadar bitmiş olur.
bu gün dayanamadım dr ye gittim evet tahmin ettiğim gibi yasmin adlı ilaçtan kaynaklanıyormuş adet dönemimin uzun ve yoğun kanamalı geçmesi.kan testlerim düşük çıktı hemen başka bir hapa cyclo-progynova başlamamı söyledi birde demir B12 folikasit karışımı bir ilaç verdi.zaten adet dönemimin 6. gününde olduğum için ve yasmin adlı ilacı 5 gün kullandığımdan sorun olmayacağını söyledi,bu gün aldım ilk ilacımı bakalım kanamam azalıp bitecekmi.haftaya tekrar dr kontrole gelmemi söyledi inşallah o zamana kadar bitmiş olur.
Bende yasmin kullanıyorum korunma amaçlı dr kontrolünde;ama adetlerimle ilgili herhangi bi değişiklik yapmadı aksine düzene soktu,bekarken de 3 gündü şu an da 3 gün,vücuda göre değişiklik gösterebiliyor çünkü...
Bende yasmin kullanıyorum korunma amaçlı dr kontrolünde;ama adetlerimle ilgili herhangi bi değişiklik yapmadı aksine düzene soktu,bekarken de 3 gündü şu an da 3 gün,vücuda göre değişiklik gösterebiliyor çünkü...
sewgılı arkadsım dogum kotruol haplarının hepsı hemen hemen adetlerı duzeneee sokarrrrr...... ama hıc bırı %100 korumazzz bılgınızzz olsun unun yerıne spıral taktırrr daha ıyı
bünyeden bünyeye değişiklik gösteriyor demekki aman kafanıza göre kullanmayın bu tür hapları mutlaka doktor kontrolünde alın.gerçi ben doktor kontrolünde adet düzensizliği için aldım fakat demekki bünyem kaldırmadı bu ilacı 5. gün bırakmak zorunda kaldım aşırı kanamadan dolayı.6. günde doktorum değiştirdi ilacımı 7. gündeyim ve kullandığım bu ilaç hemen kanamamı azaltdı.Aman dikkat edin bayanlar adet düzensizliği için kullananlar ilerde çocuk sorunu yaşayabiliyormuş.korunmak için kullananlar da ya spral taktırın yada bırakın eşiniz korunsun.
Ama spirali dr ilk çocuğu doğurduktan sonra önerdi bana zaten kesinlikle dr kontrolü olmadan vücuduma ilaç sokmam,valla ben 8 aydır dr kontrolünde düzenli olarak kullanıyorum,hatta vücuduna tam olarak oturmuş bu ilaç 1 yılı tamamladıktan sonra bırak dedi bana...yerimseniben
canım benimde ara dönemde kanamam vardı onun dışında adet dönemlerim düzgündü her ay oluyordum bu yüzden dr gittim hormon testleri ve jinekolojik muayenede bir şey çıkmadı.yasmin adlı ilacı verdiler işte.ben daha bu ay başladım yasmine adet döneminin ilk günü iç dediler 16 aralık ilk günümdü içmeye başladım ama hayatımda bu kadar kan kaybetmemiştim bu gün 6 .günüm ve halen haldır haldır geliyor.parça parça hemde.normalde en üst düzey 7 gün diyorlar ama sanırım bu gidişle benim 7 günü geçicek.ben normalde 5 gün olurum adet ilk 3 günü yoğun geçer sonra azalır ve biterim.ama ne olduysa bu ay bu ilaçla birlikte bir türlü azalmadı kanamam.
ay canım ya çok geçmiş olsun mevla böle isteyene vermez verdinede böle aşırısını verir işte ne diyelim şimdi gidip yasmin alasım geldi inanki onlar hep tek tipmi oluyor acaba bende nerdeyse hiç denecek kadar az adet olurum yıllardır bununla uraşıyorum iki sene evvel dr banada verdi ama ben kullanmadım çünkü başka bir dr bütün doğum knt hapları adeti azaltır demişti hepsi için yani bu yüzden kullanmadım şimdi sende böle olunca alsammı diyorum ben günü günüme olurum bazen ayda iki sefer olurum oda çok nadirtek sıkıntım az olması çevrendede bütün kullanan arkadaşlar çok yoğun olurken bugün benden bile az olduklarını söylüyorlar belki senin vücudunda ilacın ilk şokunu yaşamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?