• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yasmin kullanıp şikayeti olanlar..

myracnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2009
46
1
86
İzmir
bu hapı kullanıp bır cok sıkayetı olanları duydum sızınde varmı var ıse neler yazalım kızlar:lepi:

bende geceleri uykudan uyandıran mide bulantıları,karında aşırı bir gerginlik hissi oluştu.bıraktım dr ginera verdi.onda da bulantılarım oldu ama o gaz hissi olmadı.

Ben iki seneye yakın kullandım, adet öncesi göğüslerimin şişmesi ve acımasından başka bir şikayetim olmadı. Ki, normal zamanda da olabiliyor aynı şikayetler. Ben bir doktor tavsiyesiyle başlamıştım Yasmin'e ve bildiğim kadarıyla en az yan etkisi olan doğum kontrol hapı. Yalnız bir süre sonra bir rahatsızlık sonrası doktorum biraz daha kuvvetli olan Myralon'a geçmemi söyledi. Vücudum Yasmin'e alışmış galiba. O yüzden bir basamak yükseltelim demişti. En azından başlangıç için iyi olduğunu düşünüyorum.

ben bir süre kullandım gerçi vajinismustum boşu boşuna kullanmışım.Kullandığım dönemde rahattım bulantı falan hiç olmadı sadece ilk aylarda adetin 1. günü baş ağrılarım oldu. birde aşırı alınganlık ve sinir yaptı yasmin beni daha çok psikolojik yönden etkiledi.

Back