yasmin kullanımında uzman birini arıom

canım ben yasmin kullandım uzun süre. ama geçen sene bıraktım.şimdi bana adetimin kaçıncı günü başlıyacağım falan diye sorarsan hatırlamıyorum.başka sorun olursa , elimden geldiğince yardımcı olurum.

Bende 4 yıl önce kullanmıştım sorunu yazmamıssın nasıl yardımcı olucaz :)

kızlar benım sorunum şu ilk kutu bitti benım ama ilk kutudan bı tane içmeyı unutmuşum ilk kutu bitti adet oldum sonra ikinci kutuya başladım ikinci kutununda 6.cı hapını içicem ilişkiye girerken korunmadık acaba bişi olurmu

kızlar benım sorunum şu ilk kutu bitti benım ama ilk kutudan bı tane içmeyı unutmuşum ilk kutu bitti adet oldum sonra ikinci kutuya başladım ikinci kutununda 6.cı hapını içicem ilişkiye girerken korunmadık acaba bişi olurmu
nasıl yaa anlamadım ilişkiye girerken neden korunuyorsunuz hap kullanmayın o zaman eğer bir taneyi unuttuk diye korunduysanız bişey olmaz bende bir dafa unuttum sonra normal devam ettim bişey olmadı

nasıl yaa anlamadım ilişkiye girerken neden korunuyorsunuz hap kullanmayın o zaman eğer bir taneyi unuttuk diye korunduysanız bişey olmaz bende bir dafa unuttum sonra normal devam ettim bişey olmadı

ilişkiye girerken korunduk demedım ki sadece korunmadık dedim ikinci kutuya başldım 6.cı hapı içicem hap etkısını göstermeye başlamışmıdır

bence bir sorun olmaz peki unuttunuz hapı aklınıza geldiğinde aldınızmı bana dk torum aklına geldi anda hemen al demişti

X