yasmin kullananlarda cinsel isteksizlik ve kuruluk??

ay bende bir ay sonra evleniyorumm çok kokruyorum bende kullanmaya yeni başlayacamm inşallah çok yan etkisi olmaz.birde bu vajinüsmus hastalığı olanlar nasıl anladınızz bende bundan korkuyorumm yardımcı olurmusunuz

Canım vajinismusu ancak ilk gece anlayabilirsin...
Ama kafana takma ben vajinismusum diye boşuna kendini korkutma...

canım henüz bebek düşünmüyoruz yerimseniben

ilk günlerde aşırı mide bulantısı ve uyku hali yaptı. kısa sürede bu etkisi geçti. 4 aydır kullanıyorum 5 kilo aldım ve göğüslerim bir beden daha büyüdü isteksizlik ve kuruluk da cabası.. tüm yan etkiler ben de gösterdi sanırım

4 ay kadar kullandım kuruluk ve isteksizlik yaptı evet çok pişmanım ilacı bırakmama rağmen kuruluk problemim hala devam ediyor bu na bir çözüm arıyorum.ama senin bünyene yan etki yapmayabilir

4 ay kadar kullandım kuruluk ve isteksizlik yaptı evet çok pişmanım ilacı bırakmama rağmen kuruluk problemim hala devam ediyor bu na bir çözüm arıyorum.ama senin bünyene yan etki yapmayabilir

Herkes de farkli bi etki gosteriyo okudugum kadariyla aklim karisti benim de(

bende eylülden önce kullanmaya başlayacağım için araştırıyorum ama yasmin de böyle bir şey hiç okumadım... bünyeden bünyeye farklılık vardır ama bu ciddi bir yan etki bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…