yasmin kullananlarda cinsel isteksizlik ve kuruluk??

bol

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2010
6.867
0
106
Diğer
arkadaşlar kullananlardan yardım bekliyorum 1 ay sonra düğünüm olacak ben kullanmaya başladım bugün 5. günüm yasminin cinsel isteksizlik ve kuruluğa yol açtığını duydum böyle bi durum yaşayan varmı acaba??

ben 2. kutumu bitirdimm

hiçbir yan etkisini görmedim

kullanırken tedirgindim ama şimdi çok rahatım,,

yaa heralde herkeste farklı bi etki yapıyo bende tedirgin oldum açıkcası öle duyunca

konu arkadaşım bol cum :D bence de bu kadar kafana takma olur da ybu yan etkilerle karşılaşırsan doktor kontrolunde değiştirirsin.aslında başka birçok ilaç bile bu dediğin şeylere sebep olabiliyor.herkes de farklı yan etkiler var.ama bu konu iyi olmuş.tecrübeli arkadaşlar umarım yardımcı olur bizlere

Bünyeden bünyeye değişiyor 5.kutumdayım bende aşırı isteklilik yaptı aksine kaydirigubbakcemile4

Kuruluk ilk başlarda yapıyordu sonradan kayboldu ben çok memnunum. Yalnız mide bulantısından şikayetim var benim onun dısında hersey çok şükür iyi gidiyor..

bu tür kadın doğum haplarının hemen hemen hepsinde libidoda (cinsel istek) değişiklik yapabilmesi söz konusu,ama arkadaşlarında söylediği gibi ilaçların herkeste aynı yan etkiyi bıraması beklenmez,psrospektüsede olası bütün yan etkileri yazılır.
libidodan sorumlu bazı hormon grupları(örneğin erkeklerde östrojen ,kadınlardada androjenlerin eser miktarda salınması gerekiyor ,bu iki ayrı hormon grubu kadın ve erkekte belli seviyelerde salındığında libidoda azalma görülmüyor,yani kısacası her iki hormonunda belli seviyede salınması gerek.)
ama ne oluyor,k.d hapı kullandığımızda?androjenler baskılanıyor ve bazen bahsettiğim eser miktarında altına düşebiliyor ,işte ozaman libidoda azalma görülebiliyor ama kalıcı yan etkiler değil bunlar,ilaç kullanımı terkedildiğinde yan etkiler genellikle kısa sürede ortadan kalkıyor.
kurulukta yine östrojen seviyeleriyle alakalı.

Evliliğimin ilk 6 ayında kullandım.
Öyle bir etkisi olmadı sanırım ya da ben fark etmedim.
Ama kilo almama neden oldu.

ben 1,5 sene kullandım isteksizlik yapmıyor,en iyi marka bu benim bildiğim.ben kilo vermiştim bu hapı kullandığımda.bana en kötü yan etkisi aşırı stres,sinir yapmıştı. eşim dayanamayıp bırak şu ilacı dedi bıraktım.

3 senelik evliyim ve vajinismus olmama rağmen, hemen çocuk istemediğimiz için 3 senedir yasmin kullanıyorum. bi sıkıntı görmedim, ilk aylar 3 4 kilo yaptı. sonra da yapmadı. isteksizlik olmuyo dert etmeyin

ya umarım bendede olmaz ama kesin kilo alıcam almaya meyilliyım zaten keşke banada verdirseya zaten kilo vermeye çalışıyom bide alırsam üstüne hiç ii olmaz düğün ağzı:(((

Yasmin kilo yapıyor diyorlar bana aksine kilo verdirdi...
eda29 ben de vajinismusluydum ama yendim çok şükür sen hala öyle misin? Umarım yenmişsindir...

ya bende kesin kilo yapacak kilo almaya çok meyilliyim ben bide son dönemlerde iştahımda çok yerinde keşke banada kilo verdirse ahh ahh:(((

Hapın prospektüsünde sıklıkla kilo aldırdığı ama nadiren verdirdiği yazıyor canım. Ben nadir olan yan etkisine yakalandım iyi oldu :)
Hap bir de cildi güzelleştiriyor onu farkettim...

3 yıldır yasmin kullanıyorum...

ilk aylarda mide bulantısı ve göğüslerde hassasiyet dışında hiç bir yan etkisi olmadı.

kilo almaya çok meyilli olmama rağmen kilo bile verdirdi bana

"kesin kilo alırım" diye şartlandırmayın bence kendinizi yerimseniben

ayrıca evliliğin ilk aylarında cinselliğe henüz alışmadığınız için arada isteksizlik ve ona bağlı kuruluk yaşayabilirsiniz,ama bu yasminden değil henüz çok yeni olmanızdan kaynaklanıyor olabilir..a.s

3 yıldır yasmin kullanıyorum...

ilk aylarda mide bulantısı ve göğüslerde hassasiyet dışında hiç bir yan etkisi olmadı.

kilo almaya çok meyilli olmama rağmen kilo bile verdirdi bana

"kesin kilo alırım" diye şartlandırmayın bence kendinizi yerimseniben

ayrıca evliliğin ilk aylarında cinselliğe henüz alışmadığınız için arada isteksizlik ve ona bağlı kuruluk yaşayabilirsiniz,ama bu yasminden değil henüz çok yeni olmanızdan kaynaklanıyor olabilir..a.s

saol cnm birazda olsa umutlandım doğrusu ama 3 yıl çok değilmi bebeğin varmı senin?
bende bide kist var oyüzden doktor 6 aydan fazla kullanma dedi oyüzden korkutuyo beni bakalım umarım kötü bir etkisi olmazeyvahedigeldismile

Back