Hanımlar 20 günlük lekelenme sonucu doktorum Yasmin hapını verdi.. kanamayı durdursun diye ..21 gün kullanmam gerektiğini söyledi.. bu 21 günlük süreç hamile kalmama engel olur mu ..çünkü çok hamile kalmak istiyorum ve bir buçuk senedir de uğraşıyoruz fakat olmuyor.. ilk kez kullanıcağım için endişeliyim etkisi uzun süre kalırsa diye tedirginim biraz ...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yasmin kullananlar yardımcı olur musunuz
- Konu Sahibi Ayslllm
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #kadın hastalıkları #lekelenme #yasmin
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Ekim 2020
- 2.643
- 1.738
- 53
Yasmin doğum kontrol hapı yumurtlamayı durdurduğu için hamile kalamazsınız sorununuz hallolduktan sonra tekrar düşünürsünüz daha sağlıklı olurHanımlar 20 günlük lekelenme sonucu doktorum Yasmin hapını verdi.. kanamayı durdursun diye ..21 gün kullanmam gerektiğini söyledi.. bu 21 günlük süreç hamile kalmama engel olur mu ..çünkü çok hamile kalmak istiyorum ve bir buçuk senedir de uğraşıyoruz fakat olmuyor.. ilk kez kullanıcağım için endişeliyim etkisi uzun süre kalırsa diye tedirginim biraz ...
Yasmin doğum kontrol hapı yumurtlamayı durdurduğu için hamile kalamazsınız sorununuz hallolduktan sonra tekrar düşünürsünüz daha sağlıklı olur
Bazı yerlerde hapı bırakmaya rağmen hamile kalmak da zorluk çektiklerini okudum.. şimdi bir de bu hap engel olsun istemiyorum ama kullanmaktan başka çarem de yok gibi galiba ..
Bazı yerlerde hapı bırakmaya rağmen hamile kalmak da zorluk çektiklerini okudum.. şimdi bir de bu hap engel olsun istemiyorum ama kullanmaktan başka çarem de yok gibi galiba ..
Ben yıllardır kullanıyordum.Bıraktığımın ikinci ayı hamile kaldım.Kıllanırken hamile kalmanız zor ama.Yasmin doğum kontrol hapı yumurtlamayı durdurduğu için hamile kalamazsınız sorununuz hallolduktan sonra tekrar düşünürsünüz daha sağlıklı olur
Sadece 21 gün kullanıcam canım..sonra kullanmayı bırakıcam.. hafif pco hastasıyım bir buçuk senedir deniyoruz ama olmadı .. Ekim ayında 7 gün soğan kürü uyguladım ve kasımın 1inde lekelenme başladı hala da devam ediyor .. doktorum Yasmin verdi kanamayı durdursun diye.. ilaç bittikten sonra adet olucaksın dedi.. bu ay çocuk hayali uçtu gitti yani.. ama gelecek aylarda bi etkisi olur mu hapın onu merak ediyorum ...Ben yıllardır kullanıyordum.Bıraktığımın ikinci ayı hamile kaldım.Kıllanırken hamile kalmanız zor ama.
Bana olmadı iki çocuğum var ilkine bıraktıktan iki ay sonra,ikincisine ise bırakır bırakmaz daha regl görmeden hamile kaldım.Bende ne bulantı yaptı ne ağrı.Sadece 21 gün kullanıcam canım..sonra kullanmayı bırakıcam.. hafif pco hastasıyım bir buçuk senedir deniyoruz ama olmadı .. Ekim ayında 7 gün soğan kürü uyguladım ve kasımın 1inde lekelenme başladı hala da devam ediyor .. doktorum Yasmin verdi kanamayı durdursun diye.. ilaç bittikten sonra adet olucaksın dedi.. bu ay çocuk hayali uçtu gitti yani.. ama gelecek aylarda bi etkisi olur mu hapın onu merak ediyorum ...
- 1 Kasım 2021
- 347
- 154
- 53
Uzun süren lekelenmeniz neden olmuş pekiHanımlar 20 günlük lekelenme sonucu doktorum Yasmin hapını verdi.. kanamayı durdursun diye ..21 gün kullanmam gerektiğini söyledi.. bu 21 günlük süreç hamile kalmama engel olur mu ..çünkü çok hamile kalmak istiyorum ve bir buçuk senedir de uğraşıyoruz fakat olmuyor.. ilk kez kullanıcağım için endişeliyim etkisi uzun süre kalırsa diye tedirginim biraz ...
İnşallah benim de hemen olur canım yaa çok istiyorum vallahiBana olmadı iki çocuğum var ilkine bıraktıktan iki ay sonra,ikincisine ise bırakır bırakmaz daha regl görmeden hamile kaldım.Bende ne bulantı yaptı ne ağrı.
Soğan küründen dolayı olmuş kuzum.. 7 gün uygulamıştım sadece ama düzenimi bozmaya yetmiş anlayacağın..Uzun süren lekelenmeniz neden olmuş peki
İnşallah Allah gönlünüze göre versin bir de benim sağ tüpüm yok dış gebelikten alındı.Hamilelik şansım yüzde kırk yani.İnşallah benim de hemen olur canım yaa çok istiyorum vallahi
Olsun canım Allah'tan umut kesilmez.. imkansız diye bişey yok Rabbim ol dedikten sonra herşey olur.. yeter ki o da istesin..
İnşallah Allah gönlünüze göre versin bir de benim sağ tüpüm yok dış gebelikten alındı.Hamilelik şansım yüzde kırk yani.
Bende yasmin kullandım kist için yasmin kullanmadan 1 hafta önce soğan kürü yaptım 6 gün sürdü reglim sonra ilaca başladım 7 gün sonra kistim geçti tamamen sonra 3 gün daha kullandım ve hala regl olmadım 3 kez test yaptım ama negatif çıktı test için biraz erken davranmış olabilirim bilmiyorum bi sonraki regl dönemim 2 gün önceydi hala olmadım geciktim hamile olabilirmiyim kan testi de verdim ilacı bıraktıktan 7 gün sonra işte negatif çıktıYasmin doğum kontrol hapı yumurtlamayı durdurduğu için hamile kalamazsınız sorununuz hallolduktan sonra tekrar düşünürsünüz daha sağlıklı olur
Bu arada bende çocuk düşündüğüm için ilacı sadece totelde 10 gün kullandım bıraktım ve hala olmadım dr yumurtalıkllaımın sağlam olduğunu söylediği için bırakmak istedimBende yasmin kullandım kist için yasmin kullanmadan 1 hafta önce soğan kürü yaptım 6 gün sürdü reglim sonra ilaca başladım 7 gün sonra kistim geçti tamamen sonra 3 gün daha kullandım ve hala regl olmadım 3 kez test yaptım ama negatif çıktı test için biraz erken davranmış olabilirim bilmiyorum bi sonraki regl dönemim 2 gün önceydi hala olmadım geciktim hamile olabilirmiyim kan testi de verdim ilacı bıraktıktan 7 gün sonra işte negatif çıktı
Bende senin gibi yaptım canım 7-8 gün kullanıp bıraktım.. sonrasında adet oldum .. ama bu ay 14 gün gecikti adetim.. iki idrar testi yaptım ama negatif çıktı kan testi yaptırmaya da cesaretim yok korkuyorum
Bu arada bende çocuk düşündüğüm için ilacı sadece totelde 10 gün kullandım bıraktım ve hala olmadım dr yumurtalıkllaımın sağlam olduğunu söylediği için bırakmak istedim
Bilemiyorum canım kan testi de vermişsin.. kan testleri en doğru sonucu veriyor bildiğim kadarıyla...Bende yasmin kullandım kist için yasmin kullanmadan 1 hafta önce soğan kürü yaptım 6 gün sürdü reglim sonra ilaca başladım 7 gün sonra kistim geçti tamamen sonra 3 gün daha kullandım ve hala regl olmadım 3 kez test yaptım ama negatif çıktı test için biraz erken davranmış olabilirim bilmiyorum bi sonraki regl dönemim 2 gün önceydi hala olmadım geciktim hamile olabilirmiyim kan testi de verdim ilacı bıraktıktan 7 gün sonra işte negatif çıktı
Erken yaptırmış olabilirim diye düşündüm çünkü cinsel birliktelik o 7 gün içerisinde oldu çocuk varsa bile tutunma aşamasında olabilir hala regl olmadım şimdi tekrar test yaptırmayı düşünüyorumBilemiyorum canım kan testi de vermişsin.. kan testleri en doğru sonucu veriyor bildiğim kadarıyla...
Anladım canım bence de yaptır içinde bişey kalmasın kafan rahatlasın..
Erken yaptırmış olabilirim diye düşündüm çünkü cinsel birliktelik o 7 gün içerisinde oldu çocuk varsa bile tutunma aşamasında olabilir hala regl olmadım şimdi tekrar test yaptırmayı düşünüyorum