Yasmin kullananlar bakabilit mi?

Birsosyalci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2020
538
184
53
36
Kizlar yeni başladım sayılır. 3.kutuya başladım inanılmaz vajinal kuruluk yaptı bu ay. İlişkide acı hatta yürürken bile kupkuruyum farkındayım. Bu etkisi geçici mıdır? Yaşanan var mi küçük cocugum var bırakmak istemiyorum lütfen yardım

Bende de yaptı ayrıca bende berbat bı yanma yaptı vajinam i kadar çok yanıyordu ki yemin ederim oturup ağlıyordum. Vajinal kuruluk da cinsel ilişki sırasında aşırı ağrı yapıyordu hiç ilişkiye bile girmek istemiyordum bu yüzden ben sadece bı ay kullandım korunmak için değil kist için kullandım bence eşin korunsun çünkü berbat bı durum o kuruluk ve yanma ayrıca onu kullandığın sürece geçmiyor diye biliyorum ben

hastalık gibi bir durumunuz yoksa ve doktor önermediyse kullanmanızı doğum kontrol hapı kullanmayın bence. eşiniz korunsun üstteki üyenin dediği gibi. bende ciğerlerde bir soruna yol açmıştı 5 yıldır içtiğim sigarayı 1 ayda bırakmıştım nefessizlikten. vajinal kuruluk çok masum bir yan etki imkanınız varsa bırakın bence

Demek ki herkese etkileri değişik oluyo benimde aşırı baş ağrısı yapıyo bazen ama onun dışında başka sorun yaşamıyorum bende size sorayım yasmin koruyor mu güvenilir bi hap mi peki ???

Yasmin güvenilir bi hap mi koruyor mu peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…