- 3 Şubat 2018
- 6.028
- 23.722
- 27
-
- Konu Sahibi Merkur Retrosu
Ben de yazz kullandim ve boyle oldu. Ustelik ara ara da olmadı. Bir sonraki adete kadar sürdü.
Evet 1 ay kullandim. Ara kanamalar icin onermisti doktorum. Kanamalar geçti, ilacı birakinca kramplar da geçti.Bir ay mı kullandınız ilacı toplamda? Sonra ilacı bıraktınız ve ağrı geçti sanırım
Yesil akıntı icin gitmelisiniz bence, polipi alalm.demediler mi benim alındı ama tekrarlardıHanımlar bende polip ve ufak küçük kistler var, hem bu sebeple hem de cinsel korunma amaçlı olarak yaklaşık bir senedir yasmin kullanıyorum. Açıkçası eskiden adetlerim çok sancılı ve miktar olarak fazla olurdu. Şimdi adetlerimde pek ağrı hissetmiyorum miktarı da az, ancak adet döngümün haricinde bazen gün içerisinde ufak kasık ağrıları yaşıyorum. Günlük yaşantımı etkilemiyor ama dikkatimi çekti yine de. Normal bir durum mudur, anormal bir şey olabilir mi? Doktora gitsem yersiz evham mı olur yoksa altından bir şey çıkabilir mi? Bir de bazen beyaz bazen yeşil akıntılarım var, bunlar için de doktora gidilmesi gerekir mi?
Yesil akıntı icin gitmelisiniz bence, polipo alalm.demediler mi benim alındı ama tekrarlardı
Yeşil akıntı enfeksiyon işareti olabilir, doktora gidin bence. Yasmin bir süre bende de kasık ağrısı yaptı, ben hem kasık ağrısı hem fazla kuruluk yaptığı için doktorumun önerisiyle Yazz a geçtim.Hanımlar bende polip ve ufak küçük kistler var, hem bu sebeple hem de cinsel korunma amaçlı olarak yaklaşık bir senedir yasmin kullanıyorum. Açıkçası eskiden adetlerim çok sancılı ve miktar olarak fazla olurdu. Şimdi adetlerimde pek ağrı hissetmiyorum miktarı da az, ancak adet döngümün haricinde bazen gün içerisinde ufak kasık ağrıları yaşıyorum. Günlük yaşantımı etkilemiyor ama dikkatimi çekti yine de. Normal bir durum mudur, anormal bir şey olabilir mi? Doktora gitsem yersiz evham mı olur yoksa altından bir şey çıkabilir mi? Bir de bazen beyaz bazen yeşil akıntılarım var, bunlar için de doktora gidilmesi gerekir mi?
Yumurtlama döneminde kasık ağrısı normal olabilir ama yeşil akıntı sorun belirtisidir. Bence doktora gitseniz iyi edersiniz.Hanımlar bende polip ve ufak küçük kistler var, hem bu sebeple hem de cinsel korunma amaçlı olarak yaklaşık bir senedir yasmin kullanıyorum. Açıkçası eskiden adetlerim çok sancılı ve miktar olarak fazla olurdu. Şimdi adetlerimde pek ağrı hissetmiyorum miktarı da az, ancak adet döngümün haricinde bazen gün içerisinde ufak kasık ağrıları yaşıyorum. Günlük yaşantımı etkilemiyor ama dikkatimi çekti yine de. Normal bir durum mudur, anormal bir şey olabilir mi? Doktora gitsem yersiz evham mı olur yoksa altından bir şey çıkabilir mi? Bir de bazen beyaz bazen yeşil akıntılarım var, bunlar için de doktora gidilmesi gerekir mi?
Aurali migreniniz var mı? Geçmiş olsun bu arada.Yasmin konusunda çok dikkatli olun kızlar. Bende yan etki yarattı: kalpte ritim bozukluğu. Hastaneye zor yetiştim. Kardiyolojide 6 ay ilaçlı tedavi gördüm. Sonrasında araştırınca gördüm ki bunu yaşayan tek kişi de ben değilmişim.
Hayır hiç migrenim yok hatta.Aurali migreniniz var mı? Geçmiş olsun bu arada.
Benim gözlerimin etrafında isik huzmesi gibi şeyler oluyor ara ara sonra kayboluyor araştırdım doktora gitmedim henüz. Aurali migren e çok benziyor. Ve bu ağrı yaparmış veya yapmazmış. Bunları dinlerken auralı migren hastalarinin doğum kontrol hapı kullanmalari kesinlikle yasak diye bir şey dediler doktorlar. Kalp krizini tetikliyormus. Siz çarpıntı yazınca aklıma geldi. Ondan sordum ben yıllarca Yasmin kullandim belki benim kulammam yasaktir.Hayır hiç migrenim yok hatta.
Bende öyle bi belirti olmadı. Direkt çok şiddetli ve hızlı kalp çarpıntısı oluşturdu 2. günde. Gece kalbim ağzımdan fırlayacak sanıyordum. Sabahı zor ettim.Benim gözlerimin etrafında isik huzmesi gibi şeyler oluyor ara ara sonra kayboluyor araştırdım doktora gitmedim henüz. Aurali migren e çok benziyor. Ve bu ağrı yaparmış veya yapmazmış. Bunları dinlerken auralı migren hastalarinin doğum kontrol hapı kullanmalari kesinlikle yasak diye bir şey dediler doktorlar. Kalp krizini tetikliyormus. Siz çarpıntı yazınca aklıma geldi. Ondan sordum ben yıllarca Yasmin kullandim belki benim kulammam yasaktir.