C Cesurkiz4 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 16 Nisan 2019 400 145 32 25 Mayıs 2019 Konu Sahibi Cesurkiz4 #1 Merhaba arkadaslar yasmin kullananlar var mi?? bıraktıktan sonra ne kadar surede gebe kaldınız?
Atommkarincaa Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 15 Şubat 2019 513 712 25 Mayıs 2019 Konu Sahibi Cesurkiz4 #2 Kullanmaya devam ediyorum ama olası düşük ihtimallerini en aza indirmek için ilacı bıraktıktan sonra en az 3 ay korunmaya devam etmeniz gerekiyor
Kullanmaya devam ediyorum ama olası düşük ihtimallerini en aza indirmek için ilacı bıraktıktan sonra en az 3 ay korunmaya devam etmeniz gerekiyor
C Cesurkiz4 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 16 Nisan 2019 400 145 32 28 Mayıs 2019 Konu Sahibi Cesurkiz4 #3 Atommkarincaa .!.: Kullanmaya devam ediyorum ama olası düşük ihtimallerini en aza indirmek için ilacı bıraktıktan sonra en az 3 ay korunmaya devam etmeniz gerekiyor Genişletmek için tıkla... 3.ayımdayım gebe kalamadım henuz düşük ihtimali mı yapıyor doktorum bahsetmedi eşim de doktor oda soylemedı
Atommkarincaa .!.: Kullanmaya devam ediyorum ama olası düşük ihtimallerini en aza indirmek için ilacı bıraktıktan sonra en az 3 ay korunmaya devam etmeniz gerekiyor Genişletmek için tıkla... 3.ayımdayım gebe kalamadım henuz düşük ihtimali mı yapıyor doktorum bahsetmedi eşim de doktor oda soylemedı
Atommkarincaa Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 15 Şubat 2019 513 712 28 Mayıs 2019 Konu Sahibi Cesurkiz4 #4 "Uzmanlar doğum kontrol hapını bıraktıktan hemen sonra hamile kalmayı tavsiye etmez. Genellikle hamile kalmak için 2-3 kez adet görmeyi beklemek tavsiye edilir." Bende kullanıyorum araştırmalarım sonucu ulaştığım bilgiler bu sekilde.
"Uzmanlar doğum kontrol hapını bıraktıktan hemen sonra hamile kalmayı tavsiye etmez. Genellikle hamile kalmak için 2-3 kez adet görmeyi beklemek tavsiye edilir." Bende kullanıyorum araştırmalarım sonucu ulaştığım bilgiler bu sekilde.