cevap 1 yukarda canimslm kizlaaar yardımcı olurmusunuz.?son adet tarihim 8 ocak.12 ocakta doktora gittim kist varmi diye rutin kontrol 5 cm kist vardı bana yasmin verdi ayrica adet duzensizligi var düzene girsin diye.bebek istiyoruz allaha şükür 1 tane var ikincisini istiyoruz.folik asit istedim duzenli kullanıyorum simdi.kist var yasmin kullaniyorum baska korunmuyoruz iki kez birliktelik oldu.ve bende cok kötü mide bulantısı oluyor özellikle sabah uyandığımda.ve goguslerimde ağrı var.acaba psikoljik mi diyorum bebis istedigim icin.ama korunuyorum yasmin ayni zamanda koruyor diye biliyorum.benim durumumda olan varsa yardimci olabilirmi kafam karisik
Ben de bu ay kullanmaya başladım kist var diye doğum kontrol hapı zannetmiyorum kalinacagini çünkü bu hap yumurta gelişimini durduruyor bıraktığın zaman yumurtan büyür ve hamile kalırsın
Ben de bu ay kullanıp şifa bulursam diğer ay bebek dusunecegim Rabbim ol derse olacak inşallah sana da Allah im ol desin olsun canim
Ben6 senedir hiç aksatmadan yasmin kullanıyordum. %1lik başarısızlık (korumama) oranı mevcut.
Evet, fazlasıyla hamileyim :) ben korunma amaçlı kullanıyordum, istememek değil ama zamanı değil diye düşünüyordum tabii hamile kaldığımı öğrenince dünyalar benim olduay hamilemisin kızistemiyormuydun yoksa?.koruma amaçlı degil de kist icin kullanıyordum.kist gidince kullanmayı bırakıyordum.bi umut belki ilacla olur diye degerlendirdik ama olmadı
Evet, fazlasıyla hamileyim :) ben korunma amaçlı kullanıyordum, istememek değil ama zamanı değil diye düşünüyordum tabii hamile kaldığımı öğrenince dünyalar benim olduKullanmayı hiç bırakmadım 6 sene boyunca hep düzenli aldım ve almaya devam ediyordum ki oğlum her türlü bariyeri aşarak geliyorum dedi.
Darısı başına inşallahZamanı geldiğinde kısmetine hiç birşey dur diyemez, hiç merak etme sen.
İnşallah hayırlısıyla gelir bebişinizin haberi :) çok stress yapma, bu süreçte en önemli şey olayları gelişine bırakmak, hayırlısını Allah bilir, duaların kabul olur umarım.
32 haftalık oldu sağlıkla kucağıma alarım inşallah, şuan tek istediğim o
Anlıyorum, ikilemde kalmak kolay bir süreç değil. Sonunda her şey güzel olacak. Bebişin geleceği en iyi zamanı bilir, dünyada rıskı olduğunda onun o mutlu haberi de gelecek, merak etmehaklısın canım hakkımızda daima hayirlisini istemek lazım.zaten dua edince hayırlısı ile nasip et allahım diyorum.
normalde takmam ama niye böyle oldum bende anlam veremiyorum.zaten bi bebek haberi gelsin gerisini eminim takmiyacam.sadece tuttumu tutmadimi varmi yokmu bu süreç insanı hem sıkıyor hem düşündürüyor.sanki bosluktayim da birinin el uzatıp beni o bosluktan çıkarmasını bekliyor musum gibi.
rabbim kimseyi darda sıkıntıda koymasın.zor bi durum.
kedi vodeosu fikrini degerlendirecem :)) teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?