yasmin ilacı kullandığı halde hamile kalinabilir mi

annisim34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2016
118
26
98
slm kizlaaar yardımcı olurmusunuz.?son adet tarihim 8 ocak.12 ocakta doktora gittim kist varmi diye rutin kontrol 5 cm kist vardı bana yasmin verdi ayrica adet duzensizligi var düzene girsin diye.bebek istiyoruz allaha şükür 1 tane var ikincisini istiyoruz.folik asit istedim duzenli kullanıyorum simdi.kist var yasmin kullaniyorum baska korunmuyoruz iki kez birliktelik oldu.ve bende cok kötü mide bulantısı oluyor özellikle sabah uyandığımda.ve goguslerimde ağrı var.acaba psikoljik mi diyorum bebis istedigim icin.ama korunuyorum yasmin ayni zamanda koruyor diye biliyorum.benim durumumda olan varsa yardimci olabilirmi kafam karisik:110:

Ben de bu ay kullanmaya başladım kist var diye doğum kontrol hapı zannetmiyorum kalinacagini çünkü bu hap yumurta gelişimini durduruyor bıraktığın zaman yumurtan büyür ve hamile kalırsın

slm kizlaaar yardımcı olurmusunuz.?son adet tarihim 8 ocak.12 ocakta doktora gittim kist varmi diye rutin kontrol 5 cm kist vardı bana yasmin verdi ayrica adet duzensizligi var düzene girsin diye.bebek istiyoruz allaha şükür 1 tane var ikincisini istiyoruz.folik asit istedim duzenli kullanıyorum simdi.kist var yasmin kullaniyorum baska korunmuyoruz iki kez birliktelik oldu.ve bende cok kötü mide bulantısı oluyor özellikle sabah uyandığımda.ve goguslerimde ağrı var.acaba psikoljik mi diyorum bebis istedigim icin.ama korunuyorum yasmin ayni zamanda koruyor diye biliyorum.benim durumumda olan varsa yardimci olabilirmi kafam karisik:110:
cevap 1 yukarda canim

Ben de bu ay kullanmaya başladım kist var diye doğum kontrol hapı zannetmiyorum kalinacagini çünkü bu hap yumurta gelişimini durduruyor bıraktığın zaman yumurtan büyür ve hamile kalırsın

anladım canım sağol.araya zaman girdi tabi.kist gitti çok şükür.kistten sonra doktorum tekrar eder diye bebek yap dedi.bizde calisiyoruz iste . cevabın icin teşekkür ederim canım.

Ben de bu ay kullanıp şifa bulursam diğer ay bebek dusunecegim Rabbim ol derse olacak inşallah sana da Allah im ol desin olsun canim

Ben de bu ay kullanıp şifa bulursam diğer ay bebek dusunecegim Rabbim ol derse olacak inşallah sana da Allah im ol desin olsun canim

inşallah rabbim sifa versin.ilaç kullaninca geçiyor.ilacı bırakınca birkac ay icinde yine çıkıyor kist bende.ALLAH herkesin gönlüne göre versin canım.buraya yazdığımda cok tedirgindim zaman herseyin ilacı derler.bekleyip sabredip gorecez inşALLAH.buda bizim sinavimiz işte

Doğru söylüyosun canım Allah kalıcı hastalık vermesin bunlar geçer bekleyince

Ben :KK48: 6 senedir hiç aksatmadan yasmin kullanıyordum. %1lik başarısızlık (korumama) oranı mevcut.

Ben :KK48: 6 senedir hiç aksatmadan yasmin kullanıyordum. %1lik başarısızlık (korumama) oranı mevcut.

ay hamilemisin kız :KK73:istemiyormuydun yoksa?.koruma amaçlı degil de kist icin kullanıyordum.kist gidince kullanmayı bırakıyordum.bi umut belki ilacla olur diye degerlendirdik ama olmadı

ay hamilemisin kız :KK73:istemiyormuydun yoksa?.koruma amaçlı degil de kist icin kullanıyordum.kist gidince kullanmayı bırakıyordum.bi umut belki ilacla olur diye degerlendirdik ama olmadı
Evet, fazlasıyla hamileyim :) ben korunma amaçlı kullanıyordum, istememek değil ama zamanı değil diye düşünüyordum tabii hamile kaldığımı öğrenince dünyalar benim oldu :KK46: Kullanmayı hiç bırakmadım 6 sene boyunca hep düzenli aldım ve almaya devam ediyordum ki oğlum her türlü bariyeri aşarak geliyorum dedi. :KK200:

Darısı başına inşallah:nazar: Zamanı geldiğinde kısmetine hiç birşey dur diyemez, hiç merak etme sen.

Evet, fazlasıyla hamileyim :) ben korunma amaçlı kullanıyordum, istememek değil ama zamanı değil diye düşünüyordum tabii hamile kaldığımı öğrenince dünyalar benim oldu :KK46: Kullanmayı hiç bırakmadım 6 sene boyunca hep düzenli aldım ve almaya devam ediyordum ki oğlum her türlü bariyeri aşarak geliyorum dedi. :KK200:

Darısı başına inşallah:nazar: Zamanı geldiğinde kısmetine hiç birşey dur diyemez, hiç merak etme sen.

ne güzel canım maşallah.allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.

darısı isteyen bekleyen herkesin başına inşallah.3 aydır istiyoruz istiyoruz aslında.ama bu ay daha iyi çalıştık.
geçen hafta doktora gittim çok şükür kist yoktu.yumurtan çatlamış adeti bekle dedi doktor.bakalım insallah olmam hayırlısı ile.2 güne olmam lazım ama heyecandan karnima ağrılar giriyor.senin kac haftalık canım

İnşallah hayırlısıyla gelir bebişinizin haberi :) çok stress yapma, bu süreçte en önemli şey olayları gelişine bırakmak, hayırlısını Allah bilir, duaların kabul olur umarım.

32 haftalık oldu sağlıkla kucağıma alarım inşallah, şuan tek istediğim o :KK46:

İnşallah hayırlısıyla gelir bebişinizin haberi :) çok stress yapma, bu süreçte en önemli şey olayları gelişine bırakmak, hayırlısını Allah bilir, duaların kabul olur umarım.

32 haftalık oldu sağlıkla kucağıma alarım inşallah, şuan tek istediğim o :KK46:

amin, inşallah canım.maşallah e az kalmış doğuma:)) inşallah sağlıkla alırsın kucağına.

stres yapmamaya çalışıyorum ama olmuyor.habire internetten araştırıyorum bi belirti olursa.bugün de olmadım adet yarın da olmazsam diğer güne test yapayım diyorum.tabi çıkar mı bilmiyorum.

hayırlısı olsun inşallah

En güzel dua bu canım. Hep hayırlısını istemek en iyisi, hakkımızda en hayırlısını biz bilemeyiz sonuçta.
Mutlu olacağın ne varsa yap bu sıralar, moralinin yüksek olması senin için önemli, geldiğinde bebeğin içinde gerekli mutluluğun. Sen ne yaşarsan o da onu yaşıyor. Stressden mümkün olduğunca uzak dur, internette kafanı takacağın yazılar okumak yerine komikli kedi videosu izlemen bile inan senin için daha iyi.
İçini ferah tut Allah'ın izniyle mutlu haberlerin gelir inşallah

haklısın canım hakkımızda daima hayirlisini istemek lazım.zaten dua edince hayırlısı ile nasip et allahım diyorum.

normalde takmam ama niye böyle oldum bende anlam veremiyorum.zaten bi bebek haberi gelsin gerisini eminim takmiyacam.sadece tuttumu tutmadimi varmi yokmu bu süreç insanı hem sıkıyor hem düşündürüyor.sanki bosluktayim da birinin el uzatıp beni o bosluktan çıkarmasını bekliyor musum gibi.

rabbim kimseyi darda sıkıntıda koymasın.zor bi durum.

kedi vodeosu fikrini degerlendirecem :)) teşekkür ederim canım

haklısın canım hakkımızda daima hayirlisini istemek lazım.zaten dua edince hayırlısı ile nasip et allahım diyorum.

normalde takmam ama niye böyle oldum bende anlam veremiyorum.zaten bi bebek haberi gelsin gerisini eminim takmiyacam.sadece tuttumu tutmadimi varmi yokmu bu süreç insanı hem sıkıyor hem düşündürüyor.sanki bosluktayim da birinin el uzatıp beni o bosluktan çıkarmasını bekliyor musum gibi.

rabbim kimseyi darda sıkıntıda koymasın.zor bi durum.

kedi vodeosu fikrini degerlendirecem :)) teşekkür ederim canım
Anlıyorum, ikilemde kalmak kolay bir süreç değil. Sonunda her şey güzel olacak. Bebişin geleceği en iyi zamanı bilir, dünyada rıskı olduğunda onun o mutlu haberi de gelecek, merak etme ;) İçindeki boşluk fikrini farklı şeyler yaparak değerlendir. Kedi videosu bir örnekti tabii ama seni mutlu edecekse saatlerce izlemende bir sıkıntı yok :D mesela yapmak isteyip ertelediğin bir şey var mıydı onları düşün, yogaya başlamak, düzenli spor yapmak, resim çizmek, keçeden bebekler dikmek ya da ne bileyim kendine elbise dikeblmek, geliştirilebilir tüm bunlar, işte aklında her ne kaldı ise ve seni mutlu edecek, oyalacak ise ona vakit ayır.

bu dönem sen ve eşin en önemli iki kişiniz, mutlu olun :KK200:

çok güzel seyler yazmışsın canım cok teşekkürler.

onlari yapmaya pek vaktim olmuyor cocukla da zor.rabbim kolaylık versin hepimize

inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur.bu süreci stressiz sağlıklı hayırlı bir sekilde atlatirim allahın izniyle

sana da mutluluklar canım eşinle doğacak bebisinle..

Back