Yasmin hapını bıraktım ama

EceKaan

Guru
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
3.572
3.953
333
29
Yasmin hapını bıraktıktan 3 gün sonra kanamam oldu 5 gün sürdü bu adet kanaması mı bilmiyorum. nette bir yerde bunun adet kanaması olmayabileceği dolayısıyla hamile olabileceğim hakkında birsey okudum sizden bilgi almak istiyorum

AYNI SEY BENDE DE OLDU DOKTOR HEMEN BIRAK DEDI KURTAJDAN SONRA BUNU VERDI KULLANDIGIMIN UCUNCU GUNU KANAMA BASLADI BIR AY SURDU NE CEKTIM BEN BILIORUM SONRA BU KANAMAYI DURDURMAK ICIN BIR ILAC VERDI ILACLA KANAMA KAHVERENGIYE DONDU.ARDINDAN DA KESILDI KESILDIKTEN IKI GUN SONRA YINE KANAMAM OLDU BU SEFER DOKTOR ISTE BU ADET KANAMASI DEDI

SANA BU BILGILER YARDIMCI OLDU MU BILMIYORUM SEN BIRAKTIKTAN UC GUN SONRA DEMISSIN AMA BU YASMIN YAZ DI BENIM KULLANDIGIM HAPIN ADI BU HAP BASLARKEN VE BITTIKTEN SONRA KANAMA YAPIYORMUS OGRENDIM DOKTORDAN

ben ikinci kutuyu yarıda bıraktım 3 gün sonra 5 gün kanamam oldu.bu haplardan sonra kanama oldugunu biliyordum ama bu kanama adet kanaması mı hamile miyim bilmiyorum

DURUMUNA BAKILIRSA ACILEN BIR KADIN HAST UZMANINA GORUN ONLAR ULTRASONLA ADET KANAMAN MI DEGIL MI ANLIYORLAR..BIR HAFTADAN FAZLA SURERSE ADET KANAMASI SAYMIYORLAR AMA BIR HAFTA BEKLEME BENCE .

EGER HAPI KULLANIRKEN ARADA HAMILE KALDIYSAN DA OLUYRO BU KANAMA O YUZDEN DOKTORA GIT DEDIM FORUMDA VARDI GECEN YILLARDAN HAP KULLANMIS AMA KORUMAMIS HAP HAMILE KALMIS BILMIYOR DEVAM EDINCE HAPA BI DONEM SONRA KANAMA OLUYOR

Yanı bu yuzden doktora gıtmenı tavsıye ettım

korktum şimdi doktora gitmem gerek
Merhaba. Ben yıllarca ilaç kullanmış biri olarak şunu belirtmeliyim. Doğum kontrol hapları bitmeden bırakılırsa adet gibi kanamanız olur. Bu bende ilacı 3-4 gün unuttuğumda da olurdu. Tabi hemen yeni kutuya başladım düzen bozuldu diye. Korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorum. Geçmiş olsun. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…