merhaba kızlar. kistim yüzünden doktor tavsiyesiyle yasmin kullanmaya başladım. bugün ilk günüm.
merak ettiğim şu; bu hap ne zaman yan etkilerini gösterir acaba?
Canim ben iki yil kullandim.ilk alti aya kadar bisey yoktu sonrasinda cinsel isteksizlik yapti.biraz esimle sorun oldu.ekim ayinda biraktim yeni yeni düzeliyoruz.tedavin icin kullanman gerek.benimde polikistik over sendromu vardi.adetim hic kesilmiyodu.onun icin kullandim.
ben yasmini adetimin 3 günü akşamı kullanmaya başladım. ve şu anda adetim bitti gibi. bugün 4. günü. yani sadece her bitişinde olduğu gibi kahverengi lekelenmem var. normalde bugün de az da olsa kanamam olması lazımdı ama yok. bu da yasminin etkisi olabilir mi?
Herkeste yan etki yapacak diye birşey yok. Yan etkilerde kişiden kişiye değişir. Bazısında ilacı ilk kullanmaya başlayınca, bazılarında ise seneler sonra ortaya çıkabiliyor. Herhangi bir şikayetin olursa Dr una söyle, ilacı değiştirir. Umarım yardımcı olabilmişimdir
merhaba kızlar. kistim yüzünden doktor tavsiyesiyle yasmin kullanmaya başladım. bugün ilk günüm.
merak ettiğim şu; bu hap ne zaman yan etkilerini gösterir acaba?
canım herkese yan etki yapmaz ben 1 buçuk yıldır kullandım bir kere lekelenme yaptı onun dışında hiçbir etkisi almadı kilo aldırmadı mide bulantısı yapmadı isteksizlik yapmadı zamanla anlarsın baktın kötü etkileri oldu sende doktoruna danış ne yapman gerektiğini sana anlatır