yasmin hapı kullananlar

leylagon

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2016
20
3
1
43
Dogum kontrol haplarına başlamadan evvel hangi testleri yaptırmalıyız bilgisi olan var mı? damar tıkanıklıgı yapıp yapmicagı nasıl anlasılır? Bu hapı kullananlar ne kadar süredir alıyor deneyimlerinizi paylaşırmısınız?

Dogum kontrol haplarına başlamadan evvel hangi testleri yaptırmalıyız bilgisi olan var mı? damar tıkanıklıgı yapıp yapmicagı nasıl anlasılır? Bu hapı kullananlar ne kadar süredir alıyor deneyimlerinizi paylaşırmısınız?
Ben hiç bir test yaptırmadım doktor verdi ve basladım ondan önce sadece kan testi yapmıstı ben yasminden memnun kaldım bende hiç br yan etki yapmadı hiç hap kullanmıyor gibiydim sağlık sorunlarından dolayı 4-5 yıl falan aralıksız kullandım

ysınız kaç acaba ben 35 yaşındayım ve yasmin hapını bu ystakilere onermiyorlar Doktorlr bu konu da net birsey de diyemiyorlar Endometriosizin hapsız tedvisi yok mudur :(

Ben 26 yaşımdayım yaş konusuyla alakalı bir bilgim yok bir kaç farklı doktora danısın isterseniz,çikolata kistininde baska tedavisi var mı bilmiyorum ama bitkisel tedavi yöntemlerini arastırın isterseniz bende de polikistik over var dogum kontrol hapı kullanmazsam aylarca regl olamıyorum :( bitkisel seylerle sifa bulmaya calısıyorum ama henüz sonuc alamadım

ysınız kaç acaba ben 35 yaşındayım ve yasmin hapını bu ystakilere onermiyorlar Doktorlr bu konu da net birsey de diyemiyorlar Endometriosizin hapsız tedvisi yok mudur :KK43:
evet yasmini 35 yaş ve üstü kullanamaz
vermeden önce kan testi yapıyor doktorlar

hangi kan testi acaba ismini yazabilir misiniz? birde sogan kuru deneyip kist olusumunda fayda goren oldu mu?

hangi kan testi acaba ismini yazabilir misiniz? birde sogan kuru deneyip kist olusumunda fayda goren oldu mu?
canım önce koldan kan alıyorlar sonra hormonlarına bakıyorlar
kist için soğan kürünü yapan arkadaşlar var tabi forumda, arama bölümünden yazarsan konular çıkar

tesekkur ederimhormonlara bakınca risk belli oluyor mu acaba
evet canım... LH hormonun FSH hormonundan yüksekse kist olduğu anlaşılıyor
ha bir de e2 hormonun çok yüksekse o da kist olduğunu gösterir

Arkadaslar merhaba benim 2 ekimde düğünüm var doktorum yasmin ilacını önerdi dogum kontrol icin 17 agustosta adet olacagım adetin ilk gunu baslanıyormus ilaca 21 gun kullanıp paketi bitirince adet olunuyormuş daha oncesinde adet olur muyum boyle bisey yasayan var mı bide bu ay mı başlamalıyım yoksa eylulde mi tesekkur ederim

Ben 4yıldır kullaniyorum bana zarari hic dokunmadi. Kontrollerimde temiz cikti yani ne bir kist ne bir duvar inceliği yok.doktorum istediğin kadar kullan dedi. Adetim bittikten ertesi gun basliyorum doktorum regl doneminde bide ilac yuklemesi yapmaya gerek yok dedi zaten tikir tikir hap bitiyo iki gun sonra regl oluyorum.ama son bir yildir kilo aldim ve asiri duygusal asiri agresif oldum. Resmen tahammülüm kalmadi kimseye. Ne yapicam bilemiyorum.

Back