Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hiç bir test yaptırmadım doktor verdi ve basladım ondan önce sadece kan testi yapmıstı ben yasminden memnun kaldım bende hiç br yan etki yapmadı hiç hap kullanmıyor gibiydim sağlık sorunlarından dolayı 4-5 yıl falan aralıksız kullandımDogum kontrol haplarına başlamadan evvel hangi testleri yaptırmalıyız bilgisi olan var mı? damar tıkanıklıgı yapıp yapmicagı nasıl anlasılır? Bu hapı kullananlar ne kadar süredir alıyor deneyimlerinizi paylaşırmısınız?
evet yasmini 35 yaş ve üstü kullanamazysınız kaç acaba ben 35 yaşındayım ve yasmin hapını bu ystakilere onermiyorlar Doktorlr bu konu da net birsey de diyemiyorlar Endometriosizin hapsız tedvisi yok mudur
canım önce koldan kan alıyorlar sonra hormonlarına bakıyorlarhangi kan testi acaba ismini yazabilir misiniz? birde sogan kuru deneyip kist olusumunda fayda goren oldu mu?
evet canım... LH hormonun FSH hormonundan yüksekse kist olduğu anlaşılıyortesekkur ederimhormonlara bakınca risk belli oluyor mu acaba