- 28 Aralık 2012
- 1.949
- 2.282
-
- Konu Sahibi kurklukadin
Ben gerginliği sevmiyorum yabenim 1 ayda falan alıştı. genel olarak gergin bir insan olduğum için o aynı devam etti ama 1 ay kullanımın sonunda kendimi iyi ve daha huzurlu hissetmeye başladım. ama bende şöyle bir sey vardı; yasminden önce kullandığım ilaçta 3 ay boyunca hiç regl görememiştim. sonra yasminle regl görünce de bu kadar fark görmüs olabilirim
ben korunma amaçlı kullanmamıştım. kist olduğu için kullandım. ama evet doktorlar ek koruma öneriyorBen gerginliği sevmiyorum yabir ay makul bir süre,inşallah kısa sürer
Bir de yasmin kullanırken ek korunma yapmadınız değil mi?
Ben 1.5 yıldır kullanıyorum yasmini ek koruma kullanmıyorum. Saati saatine alınca koruması yüzde yüze yakın zaten. Telefona alarm kuruyorum sorun olmuyor. Onun dışında kuruluk ve ilk aylarda mide bulantısı dışında herhangi bir yan etkisini görmedimBen gerginliği sevmiyorum yabir ay makul bir süre,inşallah kısa sürer
Bir de yasmin kullanırken ek korunma yapmadınız değil mi?
Nasıl yaaben korunma amaçlı kullanmamıştım. kist olduğu için kullandım. ama evet doktorlar ek koruma öneriyor
Çok teşekkür ederimBen 1.5 yıldır kullanıyorum yasmini ek koruma kullanmıyorum. Saati saatine alınca koruması yüzde yüze yakın zaten. Telefona alarm kuruyorum sorun olmuyor. Onun dışında kuruluk ve ilk aylarda mide bulantısı dışında herhangi bir yan etkisini görmedim
ya saati bile gecirince risk oluyormus. gecen instagramda karşıma çıktı. içmeyi unutunca veya saati gecirince o döngüde ekstra bir korunma yöntemi daha kullanın diyordu doktor. çok çetrefilli. ben doğurayım direkt spiral taktırcam, uğrasamamNasıl yaa
Ablam spiral varken hamile kaldıya saati bile gecirince risk oluyormus. gecen instagramda karşıma çıktı. içmeyi unutunca veya saati gecirince o döngüde ekstra bir korunma yöntemi daha kullanın diyordu doktor. çok çetrefilli. ben doğurayım direkt spiral taktırcam, uğrasamam