Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ee acaba yazdirsam fiyati dusmezmi heheSigortanın karşılamadığı haplardan.. 37₺ye alıyordum eczaneden
Bana da doktor yazmıştı eczacı kız bu hapları sigorta karşılamıyor demişti. Bak şimdi acaba ben mi kazıklandım emin olamadımEe acaba yazdirsam fiyati dusmezmi hehe
Yani yazdirmana rağmen 37 tl verdin dimi uffff yaaa diger haplarda bana yaramior su sağlık ocaklarinin verdiği..hepsi pdem yapio kilo aldirio ucuz tabi onlar nie yasmin vb haplarida vermiolar ki pahali tabi verirlermi hic..yasmin de oyle kilo yapmiormus arastirdim da ondan ona taktim oda pahaliymis her ay 37 tl vercez yaniBana da doktor yazmıştı eczacı kız bu hapları sigorta karşılamıyor demişti. Bak şimdi acaba ben mi kazıklandım emin olamadım
OOo uçmuş resmen. Bir seneye yakın kullandım. 30 civarı alıyordum.Bi kaç gün önce Yasmin i 48 tl ye aldım sigorta karşılamıyor maalesef.
Aynen uçmuş Yasemin’den önce Qularista kullandım 57 liraydı o da sürekli artıyor maalesefOOo uçmuş resmen. Bir seneye yakın kullandım. 30 civarı alıyordum.
MigrennnnYasmin sizlerde yan etki olarak birşey yaptı mı peki kullananlar ???
ay çok kötü bende sivilce ile başladı ama bakalım inşallah başka sorunlar olmazMigrennnn
İnşallah olmaz... Benim sivilcelerimi geçirmiştiay çok kötü bende sivilce ile başladı ama bakalım inşallah başka sorunlar olmaz
sizede geçmiş olsun.