Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yasmin doğum kontrol hapı kullanıyorum bana eczacı 21 gün hap bittikten sonra 3 gün dinlen 3. gün akşam tekrar almaya başla dedi evliyim.okuduğum her sayfada 1 hafta ara ver 8. gün başla yazıyor hangisi doğru acaba aydınlatırsanız sevinirim:26::26:
yasmin doğum kontrol hapı kullanıyorum bana eczacı 21 gün hap bittikten sonra 3 gün dinlen 3. gün akşam tekrar almaya başla dedi evliyim.okuduğum her sayfada 1 hafta ara ver 8. gün başla yazıyor hangisi doğru acaba aydınlatırsanız sevinirim:26::26:
bende kist için kullanıyorum yasmini adetinin birinci günü içmeye başla bittikten 3-5 gün sonra adet olucaksın adetinin ilk günü yine başla dedi bende öyle yapıyorum
bende kist varken kullanıyordum benim adetlerim 1 hafta sürdüğü için doktorum ilacı bıtsin adet ol 5.gününde tekrar başla diyordu.ilaç bittikten sonra 2 gün içinde adet oluyorsun zaten 5. güne başladığıma göre 7 günlük bir ara veriyordum