• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yasmin Doğum Kontrol Hapı

Raffaelloo

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2012
6
0
16
İstanbul
Kızlar adetimin ilk günü doğum kontrol hapını kullanmaya başladım ilk paketim.Simdi bu paket bitince 1 hafta bekliycem hastalıgım bıtınce mı tekrar alıcam yoksa salı bıraktıysam bırdahakı salı gunu adetım devam etsede baslıycakmıyım? Gercekten koruma saglıyor degılmı bır problem olmaz?Kısacası kafam karısmadan bana nasıl kullanıcagımı acıklarmısınız?Yasmin dogum kontrolu kullanıyorum

Kızlar adetimin ilk günü doğum kontrol hapını kullanmaya başladım ilk paketim.Simdi bu paket bitince 1 hafta bekliycem hastalıgım bıtınce mı tekrar alıcam yoksa salı bıraktıysam bırdahakı salı gunu adetım devam etsede baslıycakmıyım? Gercekten koruma saglıyor degılmı bır problem olmaz?Kısacası kafam karısmadan bana nasıl kullanıcagımı acıklarmısınız?Yasmin dogum kontrolu kullanıyorum

Canim ben hic kullanmadim onu krounmak icin ama bekarken kullanmistim adet duzeni icin..
1 kutu bitince 7 gun bekliyodum,7 gun sonunda adetim bitsede bitmese de ikinci kutuya basliyodum ben...

Ben kullanıyorum şu anda canım adetin bitse de bitmese de 7 gün ara veriliyo yeni kutuya başlanıyo:34:

Bende arkadaslarin acikladigi gibi kutu bitiminde 7 gun ara vererek kullaniyor idim. Koruma kisminda sorun yok koruyor gebelikten ama bas agrisi ve kilo-siskinlik sikintisi hat safhada olmus dayanamayarak birakmistim ben..

Adetiniz bitse de bitmese de 7 gün sonra kullanacaksınız..

Bende arkadaslarin acikladigi gibi kutu bitiminde 7 gun ara vererek kullaniyor idim. Koruma kisminda sorun yok koruyor gebelikten ama bas agrisi ve kilo-siskinlik sikintisi hat safhada olmus dayanamayarak birakmistim ben..

Beni zayıflattı bu ilaç ya. ://

bende de mide bulantısı yapıyor ara sıra
bide cinsel isteksizlik oluyor sanki

ve en önemli sorunum, kabızlık yüzünden zevk alamıyorum hapla ilgisi var mı aceba

ben bu ilacı iki yıldır kullanıyorum aynı şeyi bende hep mrk ettim en son dr gittiğimde sordum ve tam 7 gün ara vericeksin dedi 8. gün ilaca başlanacak cuma günü son ılacı içiyorum bi sonraki cumartesi yeni kutuya başlıyorum.

Back