Hanımlar merhaba adet duzenligi yaşiyorm doktor tahlillerime bakarak yasmin hap verdi fakat zaten adet olamiyordum lekelenmem vardi ilaci verdigi gün lekelenmem gitti ogün ilaca baslayabilirsin dedu bana ama herkes adet icinde baslayin yaziyo ben lekelenme sonrasi icmeye basladm faydasi olurmu birde ilac bittikten kac gun sonra adet olunur yardimci olurmusunuz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yasmin doğum kontrol hapı
- Konu Sahibi Lavyx
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #yasmindogumkontrolhapi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Şubat 2022
- 122
- 83
- 13
- 28
Merhaba geçmiş olsun ben de adet düzensizliği yaşadığımda doktor Jasmine doğum kontrol hapı vermişti. Dediğiniz gibi bana da hemen başla dedi, başladım. 2 kutu kullandım. 1.de kutu bittikten 2 gün sonra 2.de kutu bittikten sonraki gün regl oldum. Sonra bıraktım bir daha da adet düzensizliği yaşamadım evlenene kadar. Tereddüt etmenize gerek yok bence. :)Hanımlar merhaba adet duzenligi yaşiyorm doktor tahlillerime bakarak yasmin hap verdi fakat zaten adet olamiyordum lekelenmem vardi ilaci verdigi gün lekelenmem gitti ogün ilaca baslayabilirsin dedu bana ama herkes adet icinde baslayin yaziyo ben lekelenme sonrasi icmeye basladm faydasi olurmu birde ilac bittikten kac gun sonra adet olunur yardimci olurmusunuz
Herhangi bir birlikteligim olmadi bekarim zaten en son 22 aralikta regl oldm 14.17ocak ve 1.9subatlar arasinda lekelenmelerm oldu doktora gittim adetimi 19 gun gecince ultrasonla bakti goremedi birsey testler istedi aralarinda betahcg vardi şok oldum betahcg 0.2 çıkmiş ama kulaktan duyma bazı korkularm var iste hamilemisin diye dalga gecenler falan okadar psikolojim alt ust olduki birde prolaktinim yuksek cikti 35.5 acaba lekelenme ve adet duzensizligi ondanmi iyice psikolojim bozulduMerhaba geçmiş olsun ben de adet düzensizliği yaşadığımda doktor Jasmine doğum kontrol hapı vermişti. Dediğiniz gibi bana da hemen başla dedi, başladım. 2 kutu kullandım. 1.de kutu bittikten 2 gün sonra 2.de kutu bittikten sonraki gün regl oldum. Sonra bıraktım bir daha da adet düzensizliği yaşamadım evlenene kadar. Tereddüt etmenize gerek yok bence. :)
- 22 Şubat 2022
- 122
- 83
- 13
- 28
Canım öncelikle biraz sakin olmanı tavsiye ederim hormon düzeyini stres büyük ölçüde etkiler. Nitekim ben de bekarken babamı kaybettiğimde yaşamıştım adet düzensizliğini. Prolaktinin yüksek çıkmış evet muhtemelen kanamanı o kesiyor zaten doktor da ona göre tavsiye etmiştir doğum kontrol ilacını. Ama ille için rahat edecekse başka bir kadın doğum uzmanına görün. 30 ve sonrası yüksek sayılıyor seninki de sınıra yakın tedavi edilemeyecek bir durum değil korkma sakın bu değerler olabilir. BetaHCG hormonuna gelince hormon değerin hamile misin diye sorulacak gibi değil ki 5.0 değere çıkana kadar gebelik şüphesi sayılmıyor senin değerin öyle yüksek değilHerhangi bir birlikteligim olmadi bekarim zaten en son 22 aralikta regl oldm 14.17ocak ve 1.9subatlar arasinda lekelenmelerm oldu doktora gittim adetimi 19 gun gecince ultrasonla bakti goremedi birsey testler istedi aralarinda betahcg vardi şok oldum betahcg 0.2 çıkmiş ama kulaktan duyma bazı korkularm var iste hamilemisin diye dalga gecenler falan okadar psikolojim alt ust olduki birde prolaktinim yuksek cikti 35.5 acaba lekelenme ve adet duzensizligi ondanmi iyice psikolojim bozuldu.
Başıniz sagolsun rabbim mekanini cennet etsinCanım öncelikle biraz sakin olmanı tavsiye ederim hormon düzeyini stres büyük ölçüde etkiler. Nitekim ben de bekarken babamı kaybettiğimde yaşamıştım adet düzensizliğini. Prolaktinin yüksek çıkmış evet muhtemelen kanamanı o kesiyor zaten doktor da ona göre tavsiye etmiştir doğum kontrol ilacını. Ama ille için rahat edecekse başka bir kadın doğum uzmanına görün. 30 ve sonrası yüksek sayılıyor seninki de sınıra yakın tedavi edilemeyecek bir durum değil korkma sakın bu değerler olabilir. BetaHCG hormonuna gelince hormon değerin hamile misin diye sorulacak gibi değil ki 5.0 değere çıkana kadar gebelik şüphesi sayılmıyor senin değerin öyle yüksek değil
Kendimden eminken doktor betahcg istiyince kendimden suphe ettim cevremdekiler yuzunden kulaktan duyma sozler benim psikolojimi cok bozdu egerki oyle gebelik olsaydi adetimi 19 gun gecince gittim kanda cikardi dimi birde oyle bir suphesi olsaydi dogum kontrol hapi vermezdi dime of cok psikolojimi bozdular bu arada hapımin bittigi bugun 3.gunum
- 22 Şubat 2022
- 122
- 83
- 13
- 28
Allah razı olsun canım bekar da olsan betaHCG istiyorlar çünkü bu hormon 2 sebepten yükseliyor. 1.si hamilelik 2.si kanser veya tümör. Doktor da ekstra olarak herhangi bir sorun olmadığını teyit etmek istemiş herkesten isteniyor yani ona göre ilaç veriyor sende de çok şükür bir problem olmadığı için doğum kontrol hapını yeterli görmüş. Boşa telaş etme hiç gerçekten daha çok olumsuz etkilenirsin boş yere şuanki sonuçlarına göre sadece tek sorunun prolaktinin yüksek olması onu da tedavi edince başka hiç bir sorunun kalmayacak öyle düşün bekarken çok daha kolay sonuç veriyor bunların tedavisi için rahat olsunBaşıniz sagolsun rabbim mekanini cennet etsin
Kendimden eminken doktor betahcg istiyince kendimden suphe ettim cevremdekiler yuzunden kulaktan duyma sozler benim psikolojimi cok bozdu egerki oyle gebelik olsaydi adetimi 19 gun gecince gittim kanda cikardi dimi birde oyle bir suphesi olsaydi dogum kontrol hapi vermezdi dime of cok psikolojimi bozdular bu arada hapımin bittigi bugun 3.gunum
Cok tesekkur ederim gercekten ilacimin bittigi bugun 3.gunum Allahın izniyle insallah 7 gun icinde hasta olurum bu arada gogus agrim falan var acaba ilactan mi yoksa adet olucagimin gostergesimi acabaAllah razı olsun canım bekar da olsan betaHCG istiyorlar çünkü bu hormon 2 sebepten yükseliyor. 1.si hamilelik 2.si kanser veya tümör. Doktor da ekstra olarak herhangi bir sorun olmadığını teyit etmek istemiş herkesten isteniyor yani ona göre ilaç veriyor sende de çok şükür bir problem olmadığı için doğum kontrol hapını yeterli görmüş. Boşa telaş etme hiç gerçekten daha çok olumsuz etkilenirsin boş yere şuanki sonuçlarına göre sadece tek sorunun prolaktinin yüksek olması onu da tedavi edince başka hiç bir sorunun kalmayacak öyle düşün bekarken çok daha kolay sonuç veriyor bunların tedavisi için rahat olsun
- 22 Şubat 2022
- 122
- 83
- 13
- 28
Rica ederim ne demek geçmiş olsun bir an önce :) bence evet adetin yaklaşıyorum diyor :)Cok tesekkur ederim gercekten ilacimin bittigi bugun 3.gunum Allahın izniyle insallah 7 gun icinde hasta olurum bu arada gogus agrim falan var acaba ilactan mi yoksa adet olucagimin gostergesimi acaba
Siz yasmini adetinizdemi basladiniz yoksa ben gibi adet gormedenmi gerci doktor bana hemen basladi demistiRica ederim ne demek geçmiş olsun bir an önce :) bence evet adetin yaklaşıyorum diyor :)
- 22 Şubat 2022
- 122
- 83
- 13
- 28
Adetim azdı yine çok kısa sürmüştü kesildikten 3 gün sonra muayeneye gittim gittiğim gün başladımSiz yasmini adetinizdemi basladiniz yoksa ben gibi adet gormedenmi gerci doktor bana hemen basladi demisti