- 19 Nisan 2020
- 42
- 5
- 1
- 27
- Konu Sahibi zeynepclkkk
Yasmin kullanırken ilaç alımında 2-3 saatlik farkı bir risk oluşturur mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korunma amaçlı mı kullanıyorsun kist felan için miÇok aksatmadım sadece bir kaç gün bir iki saat içinde aldım
Polikistik over rahatsızlığım varKorunma amaçlı mı kullanıyorsun kist felan için mi
Polikistik over rahatsızlığım var
Canım kist felan var mı ve ağrıyı kesiyor mu o hap dr mi verdiBen çok ağrım oluyor diye 5 yıldır kullanıyorum.Yasmin hiç sorun yaşamadım
Evet kist yok.Halamda kardeşimde var hala ağrı oluyor her ay. Benim iğne olmadan geçmiyor du ağrı.Kadın doğum uzmanı önce yazz hapını verdi ama ara kanama çok oldu yani dozu düşük geldi.Sonra yasmin verdi baya iyi kilo aldırmadı hiç ağrım olmuyorCanım kist felan var mı ve ağrıyı kesiyor mu o hap dr mi verdi
Aa gerçekten mi kullanmadan doktora o kadar sordum ki bir zararı olur mu diye hayır adetlerini düzenler dediMerhaba canm, bana sorarsan polikistik over için koğum kontrol haplarını kullanma. Çünkü bu hapları kullandıkça vücudun buna bağımlı oluyor ve bu hapları içmeden adet olmuyorsun hiç bi şekilde. Düzelecek diye içiyorsun ama düzelmiyor hiç işey. Bunu bizzat ben yaşadım. Bana yasmin vermişti işe yaramadı. Sonra microgynen verdi onu da kullandım olmadı. Sonra doktorumu değiştirdim, bana söylediği tek şey nasıl verdiler sana bu ilaçları. Bu ilaçları kullanmaya devam edersen hep bunlara bağlı kalır adetin demişti. Spor yap, diyet yap, bi düzenin olsun demişti. Bir de ben inofolic combi içmiştim.
Bende 2 aydık kullanıyorum bitirdim şimdi adetimi bekliyorum 3 gün oldu bırakalıBen çok ağrım oluyor diye 5 yıldır kullanıyorum.Yasmin hiç sorun yaşamadım
Canım kullanım şeklin nasıl, hiç bırakmadan mı alıyorsun regl oluyor musunBen çok ağrım oluyor diye 5 yıldır kullanıyorum.Yasmin hiç sorun yaşamadım
21 günlük lablet bitti mi 3.gün adet oluyorsun zaten. Hap bitince 7 gün ara veriyorsun.8.gun yeni hap a başlıyorsunCanım kullanım şeklin nasıl, hiç bırakmadan mı alıyorsun regl oluyor musun
Benim 4. Günüm ilaç biteli henüz olmadım ağrım var ama, hamilelik ihtimalim zaten yok21 günlük lablet bitti mi 3.gün adet oluyorsun zaten. Hap bitince 7 gün ara veriyorsun.8.gun yeni hap a başlıyorsun
5. Günde oldum bende21 günlük lablet bitti mi 3.gün adet oluyorsun zaten. Hap bitince 7 gün ara veriyorsun.8.gun yeni hap a başlıyorsun
Ağrım var demişsiniz şiddetli mi ilaç adet öncesi şiddetli ağrıları da gideriyor muBenim 4. Günüm ilaç biteli henüz olmadım ağrım var ama, hamilelik ihtimalim zaten yok
Açıkcası benim pek ağrımı gidermedi inanılmaz bir şekilde belim ağrıyor 2 aldır her adet dönemimdeAğrım var demişsiniz şiddetli mi ilaç adet öncesi şiddetli ağrıları da gideriyor mu
Bel ağrısı dışında karın kasık ağrısı geçiriyor muAçıkcası benim pek ağrımı gidermedi inanılmaz bir şekilde belim ağrıyor 2 aldır her adet dönemimde
Aa gerçekten mi kullanmadan doktora o kadar sordum ki bir zararı olur mu diye hayır adetlerini düzenler dedi