- 12 Mart 2021
- 111
- 90
- 38
- Konu Sahibi Pamuk_sekeri
Yasmin doğum kontrol hapı depresyonu tetikler mi? iki gündür alıyorum depresif duygularım çoğaldı böyle değildim yaygın yan etkisinde de yazıyor. Kullananlar böyle bişey yaşadınız mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 günlük kullanımla depresyona girmezsiniz. Yan etkileri okuyunca; duygusal durumunuzu hapa bağlamışsınız.Yasmin doğum kontrol hapı depresyonu tetikler mi? iki gündür alıyorum depresif duygularım çoğaldı böyle değildim yaygın yan etkisinde de yazıyor. Kullananlar böyle bişey yaşadınız mı?
yapıyormuş ya bende yeni öğrendim. hapınızı değiştirin bence diane 35 kullanıyorum hiçbir yan etkisi olmadı. ama yasmin kullanırken aşırı baş ağrısı ve depresif hallerim vardıYasmin doğum kontrol hapı depresyonu tetikler mi? iki gündür alıyorum depresif duygularım çoğaldı böyle değildim yaygın yan etkisinde de yazıyor. Kullananlar böyle bişey yaşadınız mı?
2 günlük kullanımla depresyona girmezsiniz. Yan etkileri okuyunca; duygusal durumunuzu hapa bağlamışs
İki tane almamla hemen farkettirdi hatta ben ilaçtan olduğunu hiç düşünmedim prospektüsünü sonradan okudum. Olmayacak diye bişey yok herkesin bünyesi farklı sonuçta2 günlük kullanımla depresyona girmezsiniz. Yan etkileri okuyunca; duygusal durumunuzu hapa bağlamışsınız.
Yaşamak ne kelime, intiharın eşiğine geldim.Yasmin doğum kontrol hapı depresyonu tetikler mi? iki gündür alıyorum depresif duygularım çoğaldı böyle değildim yaygın yan etkisinde de yazıyor. Kullananlar böyle bişey yaşadınız mı?
isteksizliği bırak ben resmen aseksüel olmuşum.vajinam çorak araziler gibiydi.depresyon, baş ağrısı, göz kanlanması... bence kötü bir ilaç.Bende oldu o ya 2 3 ay kullandık toplamda. Oradan olduğunu da çok uzun süre anlamadım. Bırakınca farkettim ruh halim birden bire değişti vs. Kadın doğum doktoruma da sorduğumda onun yaptığını söyledi. Hatta o dönem cinsel isteksizlik yaşıyordum. O yüzden bir daha hiç doğum kontrol hapı kullanmadım.
hepsi kötü değil yasminin yan etkileri çok fazla. ilaç değiştire değiştire iyi geleni bulmak önemli bence.isteksizliği bırak ben resmen aseksüel olmuşum.vajinam çorak araziler gibiydi.depresyon, baş ağrısı, göz kanlanması... bence kötü bir ilaç.
Bırakınca normale döndünüz mü?isteksizliği bırak ben resmen aseksüel olmuşum.vajinam çorak araziler gibiydi.depresyon, baş ağrısı, göz kanlanması... bence kötü bir ilaç.
Çok çok kötüydu.Bir ay devam ettim bıraktım.Dengem tamamen bozulmasın diye.Ama bir daha doğum kontrol hapı kullanmadım.Spiral kullanıyorum.cok rahatYasmin doğum kontrol hapı depresyonu tetikler mi? iki gündür alıyorum depresif duygularım çoğaldı böyle değildim yaygın yan etkisinde de yazıyor. Kullananlar böyle bişey yaşadınız mı?
Eee tabi döndüm.sular seller gibi geri döndümBırakınca normale döndünüz mü?
Evet baş ağrısı seyreden depresif haller var bende de şuanyapıyormuş ya bende yeni öğrendim. hapınızı değiştirin bence diane 35 kullanıyorum hiçbir yan etkisi olmadı. ama yasmin kullanırken aşırı baş ağrısı ve depresif hallerim vardı
Diane 35 ilk ay bende agresiflik ve hafif baş ağrısı yapmıştı. Kişiden kişiye değişiyor etkiler. Bazılarında kusma oluyormuş mesela.yapıyormuş ya bende yeni öğrendim. hapınızı değiştirin bence diane 35 kullanıyorum hiçbir yan etkisi olmadı. ama yasmin kullanırken aşırı baş ağrısı ve depresif hallerim vardı
demek ki bünyeden bünyeye değişiyor dediğin gibi.Diane 35 ilk ay bende agresiflik ve hafif baş ağrısı yapmıştı. Kişiden kişiye değişiyor etkiler. Bazılarında kusma oluyormuş mesela.
Yasmindeki östrojen öncülü 30 birim, yani daha az bu arada.
KatılıyorumYazz en yan etkisiz olanı ama biraz pahalı. Yıllardır kullanıyorum bir sorun yaşamadım.