C
character
Ziyaretçi
- Konu Sahibi character
Yasmin doğum kontrol hapı kullanan arkadaslar deneyimlerimizi burdan birbirimize aktaralim....
Son düzenleyen: Moderatör:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben kullandım yan etkileri en az olduğu için
ancak bende biraz yan etki yaptı sanırım..oyüzden sadece 1 ay kullandım ama herkes genelde memnun tv ye falanda cıkmış meshur bi doğum kontrol hapı.
chractercim ben yeni gördüm konuyu
ben 1,5 yıl önce yumurtalık kisti için adetimin düzenli olması için kullandım
korunma amaçlı kulklanmadım herhangi bi yan etkisini de görmedim
dr büyük bir kist demişti ama 1 ayda bişeyim kalmadı yalnız yasmin den önce senin ilaç kullanman gerekiyor onun sonrasında yasmin kullanmalısın çok geçmiş olsun
hayatım bn bu ilacı 10 ay kullandım ve çok memnun kaldım senind ehafif lekelerinin olması çok normal hayatım dogum kontrol haplarının böl ebir şeyi ilk 3 ay da olabilir ama herkeste olacak diye bir kanun yok bnd eolmadı sadec eiştahımı kesti bu ilaç eczanelere sabah gelir akşamına kalmaz hayatım gönül rahatlıgıyla kullan ......... ama sana en dogru bilgiyi dr un verir
inşallah ben de memnun kalırım.içimi rahatlattın teşekkür ederim.:1hug:
bende kullanmıştım yaklaşık 5-6 ay.. doktor yan etkileri yok denecek kadar az olduğu için vermişti. bende hiçbir yan etki olmamıştı..umarım sana da iyi gelir..hatta dr yüzdeki svilce tarzı lekeleri bile yok edeceğini söylemişti..hakikaten ilacı kullandığım süre içinde cildim bile güzelleşmişti :))
bende kullanmıştım yaklaşık 5-6 ay.. doktor yan etkileri yok denecek kadar az olduğu için vermişti. bende hiçbir yan etki olmamıştı..umarım sana da iyi gelir..hatta dr yüzdeki svilce tarzı lekeleri bile yok edeceğini söylemişti..hakikaten ilacı kullandığım süre içinde cildim bile güzelleşmişti :))
çoooooooooooooooook normal.bende kullandım.doğum kontrol hapları içerisinde en kalitelisi.yan etkisi biraz göğüslerde ve göbüşte şişlik yapabilir.sen yeni başladığın için böyle bir etkiyle karşılaşmış olabilirsin.bir süre sonra düzene girer.sevgilerimle...