Yasmin doğum kontrol hapı kullananlar lütfen yardim

fnd_50

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2015
11.521
18.484
34
Daha önce de yazmıştım. 3 ay kadar 6 cm lik kistim için yasmin adlı doğum kontrol hapı kullandım. Çok şükür kist temizlendi hapı bıraktığım ilk ay 35 günde adet oldum.ikinci ay yani bu ay 37 gunde adet oldum.kullanip birakan arkadaslarim varsa sizin adetleriniz nasıl oldu, hap kullanirken 28 günde bir adet oldum.normalde 33-35 günde bir olurdum zaten ama bu ay 37 günü bulunca korktum.acikcasi. iki aydır da korunmuyoruz bebis istiyoruz.olmadi.bu aya kaldi umutlar.Rabbim isteyen herkese nasip etsin İNSAALLAH.

Daha önce de yazmıştım. 3 ay kadar 6 cm lik kistim için yasmin adlı doğum kontrol hapı kullandım. Çok şükür kist temizlendi hapı bıraktığım ilk ay 35 günde adet oldum.ikinci ay yani bu ay 37 gunde adet oldum.kullanip birakan arkadaslarim varsa sizin adetleriniz nasıl oldu, hap kullanirken 28 günde bir adet oldum.normalde 33-35 günde bir olurdum zaten ama bu ay 37 günü bulunca korktum.acikcasi. iki aydır da korunmuyoruz bebis istiyoruz.olmadi.bu aya kaldi umutlar.Rabbim isteyen herkese nasip etsin İNSAALLAH.
Can'ım ben iki yıla yakın kullandım. Benimde bırakınca 34-35 günü buluyordu en son 37. günde olmuştum 10 temmuzda.. ağustosta hiç olmadım şu anda 7 haftalık hamileyim Sorun yoktur senin de inşallah Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder hepimize

S smr_cetinkaya çok sağol canım benim.bi problem yoktur yani dimi.normalde kaç günde olan bir insansın peki? İNSAALLAH benim de yüzüm güler isteyen herkesin yzu güler insaALLAH:dua:

Ben 4 yıl yasminle korundum bırakınca 3.ayım hamile kaldım darısı senın basına

1 yıl kullandım hap öncesinde 28 günde bir olurdum bırakınca ilk ay 32. Günde sonraki aylar yine 28 gün duzenim bozulmadı. 4. Ayimda da hamile kaldım

1 yıl kullandım hap öncesinde 28 günde bir olurdum bırakınca ilk ay 32. Günde sonraki aylar yine 28 gün duzenim bozulmadı. 4. Ayimda da hamile kaldım
Ben de çok korkuyordum ama demek ki rahat olmam gerek sen de sağol kardeşim rahatladı yüreğim daha erkenden stres yapıyorum ben

Bende bu hapı doğum kontrol amaçlı kullanıyorum. hap bitiminden (21 gün) 5 gün sonra adet oluyorum. Evlenildiğinde adet döngüsü tekrardan başlıyormuş evlenmeden öncekiyle evlendikten sonra tamamen değişiyormuş. Fakat hap bana kilo yaptı 3 kilo aldım 5 ayda yemek düzenim her zaman ki gibi aynı. Kendimi o kadar şiş hissediyorum ki. Bırakmak istiyorum fakat Gebe olurum diye korkuyorum. Hap bırakıldığında hemen gebe olma ihtimali var mı? Spiral taktırmak istiyorum. Bunu ben nasıl ayarlayabilirim peki yardımcı olur musunuz?

Can'ım annemde kist için o dediğin hapı kullandı senelerce. En son kist bitti. Annem bıraktı hapı Dr ilk ay adet olmayınca senin gibi bizde bekledik 25 günde bir oluyordu olmadı. Olmayınca menepoz dedi korunmana gerek Yok dedi. Annem bu süre içinde hiç adet olmadı. Annem bi sabah kusunca benim içime kurt düştü annem 39 yaşında bu olaylar olurken . Neyse bi gebelik testi aldım zorla yaptırdım iki çizgi kop koyu çıktı . Dr gittik cinsiyetini öğrenip eve geldik. İnilh Şen'de hemen kalırsın

Bende bu hapı doğum kontrol amaçlı kullanıyorum. hap bitiminden (21 gün) 5 gün sonra adet oluyorum. Evlenildiğinde adet döngüsü tekrardan başlıyormuş evlenmeden öncekiyle evlendikten sonra tamamen değişiyormuş. Fakat hap bana kilo yaptı 3 kilo aldım 5 ayda yemek düzenim her zaman ki gibi aynı. Kendimi o kadar şiş hissediyorum ki. Bırakmak istiyorum fakat Gebe olurum diye korkuyorum. Hap bırakıldığında hemen gebe olma ihtimali var mı? Spiral taktırmak istiyorum. Bunu ben nasıl ayarlayabilirim peki yardımcı olur musunuz?
3 ay kullandim. 7 aydir hamilelik istiyorum hala kalamadim

X