• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması yasmin doğum kontrol hapı lütfen yardım edin

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

ceyddd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2020
50
16
3
25
merhaba iyi akşamlar yasmin doğum kontrol hapı kullanıyorum ilk kez. başlayalı 1 hafta oldu adetim bitmesine rağmen kahverengi akıntım kesilmedi ve göğüslerim hassaslaştı adet belirtirsi gibi bu normal midir adetim biteli 3 gün oluyor??

Ben de kısa bir zaman yasmin kullanmıştım. Doğum kontrol haplarının yan etkileri olabiliyor. Bende de dediğiniz gibi kahverengi lekelenme yapmıştı.

Ben de kısa bir zaman yasmin kullanmıştım. Doğum kontrol haplarının yan etkileri olabiliyor. Bende de dediğiniz gibi kahverengi lekelenme yapmıştı.
göğüs ağrısı gibi bir problem olmuş muydu canım ya sanki tekrar adet olacak gibiyim çok garip

Merhabalar bende de adetim bittiği günden beri bir haftadır kesilmeyen kahverengi lekelenme var. Ben de bu ay yeni başladım dk hapına dienille kullanıyorum. Sizin bu sorununuz ortadan kalktı mı daha sonra acaba?

Back
X