E EceKaan Guru Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2014 3.572 3.953 333 29 19 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi EceKaan #1 yasmini bırakmak istiyorum bıraktıktan sonra hamıle kalmak ıstemıyorum ılıskıden sonra kutu bıtımınde bıraksam sonrada ılıskı yasamasam hamıle kalırmıyım
yasmini bırakmak istiyorum bıraktıktan sonra hamıle kalmak ıstemıyorum ılıskıden sonra kutu bıtımınde bıraksam sonrada ılıskı yasamasam hamıle kalırmıyım
P Pelinimben Guru Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2012 6.055 7.340 398 19 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi EceKaan #2 Kutu bitince bir kaç gün sonra adet oluyorsunuz zaten olun çocuk da düşünmüyorsanız başka korunma şekline başvurursunuz
Kutu bitince bir kaç gün sonra adet oluyorsunuz zaten olun çocuk da düşünmüyorsanız başka korunma şekline başvurursunuz
E ekinz88 Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Mart 2015 3 1 3 37 19 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi EceKaan #3 kutuyu bırakınca hamile kalan arkadaşım vardı, başka bir yöntem kullan mutlaka... ya da hapı bırakma memnun değilsen doktoruna sor başka bir hap versin...
kutuyu bırakınca hamile kalan arkadaşım vardı, başka bir yöntem kullan mutlaka... ya da hapı bırakma memnun değilsen doktoruna sor başka bir hap versin...