yasmin alkol

lola_a

Guru
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
338
103
323
alkol alındığında yasminin koruyuculuğu azalır mı? Ek koruma gerekir mi?

ayy çok sağolun valla. Ya ben alışamadım bu hapa. Yeni evliyim hemen hamile kalıcam gibi geliyor. 3 aydır düzenli kullanıyorum. Geçen hafta cmt günü eşimin iş yemeği vardı. Mecbur bir kadeh şarap içtim. 1,5 saat sonra unutup ilacı içtim. İçim içimi yiyordu. Saolun valla. Çok korktum.

Beni de çok etkiledi. Midem bulanıyor kullanmaya başladığım ilk 2 hafta. Son hafta rahatlıyorum. Sonra yeni kutuya geçtiğimde yine oluyor. Bir de alışamadım. Sanki hemencecik hamile kalıcam gibi geliyor. Bir de doktor bana ayrıntılı bilgi vermedi. Evlenmeden önce başladım ben. Prosfektüste yazınca antibiyotik vs koruyuculuğunu azaltabilir diye her ilaç azaltıyor sandım. Ne ağrı kesici içebildim ne de basit soğukalgınlığı ilaçlarını. Sonra eczacıya sordum. Birşey olmazmış. Sadece çok etkili ilaçlar yani antibiyotik gibi onlar etkilermiş. Anneme de soramıyorum utanıyorum. İyiki kadınlar kulubü, iyiki sizler varsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…