Teşekkür ederim 4 gün önce test yaptım ama negatif çıktıD.kontrol hapı ilk ay korumaz ek önlem gerekir. Test yapın hamile olabilirsiniz.
Eczaneden 4 gün önce aldım ama negatiftiIlk ayda doğum kontrol hapı korumuyor, ondan hamile olabilirsin. Test yap bence
Kan testi yaptır canimTeşekkür ederim 4 gün önce test yaptım ama negatif çıktı
Yarına randevu aldım bakalım. Hamileysem çok sevinicem. Ancak doktorum sol ovalde 4 cm kist olduğunu söyledi bu gebelige engelmidirKan testi yaptır canim
Yarına randevu aldım bakalım. Hamileysem çok sevinicem. Ancak doktorum sol ovalde 4 cm kist olduğunu söyledi bu gebelige engelmidir
Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin. Heveslendim inşallah bende hamileyimdirHimm bilmiyorum ki canım bende polikistik over var 2.ye hamileyim seninki de engel olmaz inşallah :)
Hayırlısı olsun bakalım yarın netlesicek. Ilaci pek düzenli kullanmadım. Yani saatlerini hep kaçırdım. Bilemiyorum. Yarın doktor randevumu iple çekiyorum. Ama adet olmamam nedendir ondan endiseliyim.Kullanma kılavuzuna bak istersen orada ne zaman koruma başladığı yazar. Bazi haplarda ilk 9 günden sonra başlıyor koruma canım seninkide öyleyse hayal kırıklığı yaşama
Hayırlısı olsun inşallahHayırlısı olsun bakalım yarın netlesicek. Ilaci pek düzenli kullanmadım. Yani saatlerini hep kaçırdım. Bilemiyorum. Yarın doktor randevumu iple çekiyorum. Ama adet olmamam nedendir ondan endiseliyim.
Inşallah. Yasmin kullanıp adet olmamış olmam çok garip. 7 günlük arayı çoktan geçtim. Üzerine 10 gun daha geçti.Hayırlısı olsun inşallah
Yani bencede olmanız gerekirdi şimdiye.Inşallah. Yasmin kullanıp adet olmamış olmam çok garip. 7 günlük arayı çoktan geçtim. Üzerine 10 gun daha geçti.
Doğum kontrol hapı kullanırken çok zor zaten hamile kalmak canım. Hormonlarla alakalıdır belkiHamile değilmişimneden regl olmadığımı bilemiyolar. Ama kist kaybolmuş. Bi sorun yok diyolar bilemedim.
Hap ertelemistir regliHanımlar acil yardıma ihtiyacım var. 4cmlik kist yüzünden doktorum yasmin dk hapı verdi. 27 şubatta adetimin ilk günü kullanmaya başladım .21 gün kullandım. Ilaç bitince adetimi beklemeye başladım. Ama bugüne kadar hala adet olmadım olucak gibide hissetmiyorum. 8 martta korunmasız iliskiye girdim hapa güvendim. Bana yardımcı olurmusunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?