Yasmin acil

gurbet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2012
5.854
4.337
248
Kizlar doktorum bugun yasmin verdi ara kanamalarim ve kist icin
Fakat ilk 10 gün 2 tane
Diger 10 gün 3 tane
Diger 10 gün ise 4 tane bu şekilde kullanan oldu mu acaba doktorum yüksek doz hormona başlıcaz dedi ama kafam cok karısık yardım edin lütfen

merhabalar, oncelikle acil sifalar dilerim.
ben yillarca gunluk bir doz olarak kullandim ksitlerim ve ayrica pos icin. doktorunuz bu sekilde uygun gorduyse muhakkak durumunuza has bir sey vardir, dikkat eilmesi gereken yegane unsur dkh kullanirken sigara icmemeniz.

merhabalar, oncelikle acil sifalar dilerim.
ben yillarca gunluk bir doz olarak kullandim ksitlerim ve ayrica pos icin. doktorunuz bu sekilde uygun gorduyse muhakkak durumunuza has bir sey vardir, dikkat eilmesi gereken yegane unsur dkh kullanirken sigara icmemeniz.
Sağol canım sigara kullanmıyorum ama 1 ayda 4 kutu bitecek korktum açıkcası

Sağol canım sigara kullanmıyorum ama 1 ayda 4 kutu bitecek korktum açıkcası
eczaciniza da danisabilirsiniz icinizin rahat etmesi icin, biz tabii tecrubelerimiz ile rahatlatmaya calisiriz ama en yetkin bilgiyi eczaci ve doktor verecektir.
sifasi haktan olsun.

eczaciniza da danisabilirsiniz icinizin rahat etmesi icin, biz tabii tecrubelerimiz ile rahatlatmaya calisiriz ama en yetkin bilgiyi eczaci ve doktor verecektir.
sifasi haktan olsun.
Aynen canım doktorun vardır bir bildigi ama kullananlardan yorum almak daha da rahatlatıyor insanı

Aynen canım doktorun vardır bir bildigi ama kullananlardan yorum almak daha da rahatlatıyor insanı
Canim ben de başladım bu ay doktor kist için verdi ama sadece bi kutu e bir ay kullan dedi sonra bebek için tedaviye baslicaz Allah izin verirse bilmiyorum canım bildiği bir şey vardır herhalde kaç cm kistin?

Canim ben de başladım bu ay doktor kist için verdi ama sadece bi kutu e bir ay kullan dedi sonra bebek için tedaviye baslicaz Allah izin verirse bilmiyorum canım bildiği bir şey vardır herhalde kaç cm kistin?
4.5 a 3.5 yaziyo cnm bende öbür ay gonal f ignelere baslicam vardir bir bildigi diyorum ama korkuyorum

Back