yasmin acil önemli

ece111

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2009
780
5
0
43
İstanbul
kızlar ben yasmin kullanmaya geçen ay başladım. 21 gün kullandim. haplar bitince adet olmam lazim diye biliyorum. salı günü bitti bende tık yok. 7 gün boyunca adet olmazsam tekrar mı başlamalıyım.

ayrıca sanki selülit yaptı gibi geldi. böyle bi yanetkisini gören oldu mu? bunun selülit yapmayanı var mı?

ne yapmalıyım ben şimdi?

doğum kontrol haplarının yan etkileri en az ve en hafif olanı Desolettir.ilaç bittikten sonreki 4.gün yada 5.gün adet olunur, 7.günde ilaca tekrar başlanır ki bu genelde adetin 3. yada 2. gününe denk gelir.adetler 3 yada 4 gün sürer hapla.ve daha az sancılıdır :)) selülit yaptığını hiç duymadım :s

selam ben duydum bacaklarda etki ettini damar ları tıkıyormus

geçen ay bende kullandım kistim için 4. gün geldi adetim

doktor baska ilaç verdi gerçi bana etki etmedi yasmin

ama kistim geçmedi için baska ilaç verdikaydirigubbakcemile5

selam ben de yasmin kullandım 5 ya da 6.gün adet oluyordum olmayabilirsin de sen 7.gün ilacı içmeye devam et canım yine de sen bir test yap istersen

selem bende acayip derece selülit yaptı bende yasmin içiyorum pkos için
hatta yasmin kullananların başlığınada yazdım sadece bendemi oldu bu selülit diye
demek yalnız değilmişim gün geçtikçe artıyolar sanki((

merhaba ben yeni katıldım aranıza herkese slm benim sizlere bi sorum olcak banada yardımcı olurmusunuz bende yasmin dogum konturol hapı kullanmaya yeni basladım adetimin ilk günü aldım bugün yedinci günüm ve hala kanamam var sizce normal mi? bide ben doktora gitmeden eczaneden aldım kullanmaya basladım eger yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tsk ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…