yaşlılar nerede biz oradayız!

DatluCadu

5 dakkaya hazırım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
22.576
769
413
45
ilçemiz milli eğitim müdürlüğü tarafından düzenlenmiş olun "Yaşlılar Nerede biz Oradayız Kampanyasını" düşünen, uygulayan, öncelikle milli eğitim müdürümüzü öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. okullırmızdaki öğrenciler öğretmenleri eşliğinde okularının eğitim bölgesinde bulunan yaşlıları evlerinde ziyaret ediyor, onlarla kitap okuyup sohbet ediyorlar. ihtiyaçlarına bir günlük de olsa el uzatıp yardımcı oluyorlar. umarım bu proje yaygınlaşarak devam eder

Ne kadar güzel bir etkinlik. Cok duygulandim.
Yaslilarin genclere verecegi ögütleri onlara cok faydasi olacaktir diye düsünüyorum.
Birde yaslilar acisindan bakilirsa onlarda önemsendigi icin, kesin cok mutlu olacaklardir. Cok güzel.
Insallah tüm Türkiye`de bu proje yayginlasir.

dün fotolar falan getirmişler. gerçekten çok duygulandım. öğretmenlerimiz biraz angarya gibi bakıyolar onlarada ders yoğunluğundan doluyı hak vermeyor değilim ama çocuklara katacakları düşünülrse bence gerçekten güzel bir proje

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…