yaşlanmak

Ben yaşlanmaktan degil ama ölümden çok korkuyorum hem de çok..birrr

Ödüm kopuyor =) Allah'ım yaşlanınca aklıma mukayyet ol diye dua ediyorum.

Hem de nasıl korkutuyor.Hiç istemiyorum yaşlanmayı.Keşke zamanı durdurabilseydik.kaydirigubbakcemile2

benim öyle korkularım yok bence her yaşın kendine öz güzellikleri varrr

benim gibi korkanlar varmış
çok korkuyorum. it gibi derler ya aynen öyle
yaşlılığın getireceklerinden dolayısıyla yalnızlıktan
buruşmaktan ,sarkmaktan,çizgilerden
her yaşın ayrı güzelliği var masalına ise inanmıyorum

yaşlanmaktan bende korkuyorum
kırışması yüzümün,ellermin ayaklarımın güçsüz olması
ne bileyim düşündükçe canım sıkılıyor

bende nefret edyorum ya gözaltın sarkıcak yüzün kırış kırış aynaya bakmak istemiycen güçsüz olcan zevk heveslerin azalcak offffffffffffffffffffffff ölsek daha iyi ya

ne bileyim yaşlanmaktan değilde
elden ayaktan düşmekten korkmak lazım
insan eti ağırdır derler
ama yaşlılığında tontonları çok sevimli oluyor kaydirigubbakcemile5

ben de çok korkuyorum. Yüzümde bir sivilce çıksa canım sıkılır, kaldı ki her yerim kırış kırış olacak:1no2:yalnızlıkta cabası. Yaşlı komşumuz var, akşama kadar camın önünde yalnız oturuyor. Bazen ziyarete gidiyorum, öyle seviniyor ki... Halbu ki beni tanımaz etmez...Of ya düşünsenize yaşlanmışız,yalnızız, annemiz, babamız, eşimiz ölmüş.. Sokaktaki gençlere bakıp bir zamanlar ben de böyleydim diyeceğiz..:1no2:ben bazen bunları düşünüp ağlarım.

Arkadaşlar yaşlanmak sizi korkutuyor mu?

yaslanmaktan cok korkuyorum ama daha korkuncu olum benım ıcınsenağlama
bır kac gun oncede 28 yasında gencecık bır arkadasımı kaybetmek ve olumu daha yakından hıssetmek korkularımı dahada tetıkledısenağlamasenağlama
ama kacınılmaz son sanırımsenağlamasenağlama

Son düzenleme:
ne kadar korksakta hepimiz yaşlılık denilen durağa mutlaka geleceğiz.
allah elden ayaktan düşürmeden,kimselere muhtaç etmeden ,emanetimizi alsın rabbim
ben bundan daha çok korkarım,açizlik ve bunaklık
allahım sen düşürme aminnn

ben yaşlanmaktan korkmuyorum da seneler bir bir geçerken
yanımda ki sevdiklerimi kaybetmekten çok korkuyorum.

evet korkuyorum. yaşlanıp gençlere madara olmaktan gerçekten korkuyorum. kırışmaktan çirkinleşmekten falan korkuyorum işte.

en çok elden ayaktan düşmekten korkuyorum, Ankarada karşılaştığım yaşlı bir bayanın sözünü hiç unutmuyorum ' kızım herşeyi öğrendimde yaşlılığı öğrenemedim '' demişti hiç unutmam insan gençken yaptığı herşeyi her hareketi yapacağını zannediyor ,ama o kadar çabuk ve kıvrak hareketler yapamayacağını görüyor.İŞte bunlardan başkalarına muhtaç olmaktan korkuyor insan.

Bu hayatın bir gerçeği.Yaşlanmaktan korkmak yerine hayatı yaşamak lazım.Ben yaşlılığa çok yakın sayılırım.Ama korkmuyorum.Yeter ki Allah kimseye muhtaç etmesin!:..

ben yalnızlık kalmaktan korkuyorum.
hayallerim var onları gerçekleştirmeden yaşlanmak istemiyorum.

umarım öylede olur.

ben güzelliğim,in bozulmasına çok korkuyorum.. en önem verdiğim yerim yüzüm..her durumda en başta yüzümü korurum. lekeler tüyler falan çok özen gösteririm. ama yaşlanmak var ya?
hele de bi gün kaplıcalarda yaşlıları çırılçıplak görünce böle dondum kaldım .. baya beynim gitti yani.. vücuduma nasıl dokunacağım o zamn?senağlama aynaya baktığımda ağlarken küçülen gözlerim yokolacaksenağlama
yatağıma yattığımda nerelerim acıyacak? hangi hastalıklarla boğuşacağım?senağlama
güzelliğimi kaybedeceğimsenağlamasenağlamasenağlama
tanrıım kim deşti yaramı yaaaa..
kim bu konuyu başlatab arkadaş:mymeka:

X