• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaşlandığınızda nasıl olacağınızı hiç hayal ettiniz mi?

littlefairy

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
2.929
8
641
46
İstanbul
Bugün arkadaşlarımızla sohbet ederken 70 yaşındaki hallerimizi düşünüp güldük, sizler nasıl olurdunuz?

ben 70 yaşında muhtemelen sağır, gene bir o kadar pasaklı olurdum herhalde. birde normalde hiç durmayan çenem, büyük ihtimalle bir gürültü kirliliği yaratır ve etrafımdaki herkesi kaçırırdı.

takma dişlerim nerde, nerde bak sen görüyon mu, gene koltuğun altına girmiş, bişey olmaz üflerim geçer dicek kadar daaa rahat olurdum herhaldeee.

hala kocasına, hala yaşıyorsa adam kalp krizi geçirmemişse hala, allahın odunu ben ormantiklik istiyomm, bak gene unuttun yıldönümüzü diye vırvırlanır
kocadan gelecek cevapta nan garu ..... daki kıllar beyazladı ne ormantikliği alla seen der herhaldee

kizi ile cilgin alışwerişler yapan , bidi bidi konuşan yine cook titiz,kocasi ile bu titizlikten dolayi kavga eden (herseye karisan bi koca olunca ) bi tip olurdum bende,
he bide bende sagir olurdum buyuk ihtimal

Çok Alemsin walla :roflol:

Ben o yaşlarda yine hijyen delisi, herhafta herhafta temizlikmi yapılır kim görüyor şenlinde karışan kocasıyla kavga eden bir tip olurdum herhalde :))) kokoşluğa aynen devam :)))

Son düzenleme:
70 yaşındaki ben...
rabbim ömür verirse sakin sessiz bi evde kocamla dışarda yağan karı deyreder olurdum herhalde..
gözlükleri burnuna düşmüş muhtemelen az duyan genetik olarak şeker hastası ve allah korusun bi hastalık daha..
ama çok tinimini olurdum ben yahu...

yeliz bacım sen sürersin rujları mujlarıı, sonrada denoyaaa aaa o öyle mi giyilirrr, azcık süüslen, aaa, bu ne böyleee uyumsuz, sil bakıyım orayı diyee söylenirsin kesin

tenzilemde kesin, bu akşam bursalı anneannelerle toplantımız vardı çok eğlendik , ordanda derininde bursalı anneler toplantısı vardı oraya gititk bi eğlendik bi eğlendik der herhaldeee

elüfümdee
hala 70 yaşında fittt, hala nan kurtulamadık bunlardan diyen( keisn bziden fazla yaşar bunlar) , olur herhalde bacummm, yada 70 yaşında büyğk bir şirketin ceo su olmuş şekildee

bende çok aşırı konuşupda etrafımdakılerı bıktırırım herhalde zorlanırım yurumeye yan yan gıderım galiba ::)))))))
70 yaşında hala kokoş olmak zor olur ama belki becerebılırım :)))
bı yere gıderken benı de almasını ısterım herkesın yaşlıyım dıe benı almazlarsa cok kızarım walla ananem öyle de ona benzerım heralde :)))) hele ananemın bana düğünde salonda artık gıderken bana kulağıma 1 kere yap sakat kalırsın ıkı yaparsan demesinide hala unutmam ilahi ananeciğim :))) o anda mı geldi aklına söyleyemedi tabı önceden içinde kalmasın :)))))
ha bırde çok meralkılı olurdum heralde :))):roflol:

tiramisuuu o nasıl nick yaaa, gene geldi aklımaaa yaaaa
hala 70 yaşındaa bana biri tiramisu yapsın yicem diyen dombili bişey olurdum herhaldeeeee

şu anda bile herseyi kocasindan buyuran ben kesin o yaslarda da beklerim
''beeey bi su '' , ''beeeyyy bi kokorec al gel'':) şeklinde:)))

elüfümdee
hala 70 yaşında fittt, hala nan kurtulamadık bunlardan diyen( keisn bziden fazla yaşar bunlar) , olur herhalde bacummm, yada 70 yaşında büyğk bir şirketin ceo su olmuş şekildee

allah iyiliğini versin emi..
hiç güleceğim yoktu..
ama şu ceo olayı bitirdi beni..
allah mı söyleetti ne?
olurum dimi nan ben..

sen ne nile bağırırsın..
bebeykende yaramazdın koca kadın oldun hala yaramazsın...
kurcalama dolapları..kedileri rahat bırakkkhihoyyyt

ben çok sinir olurdum biizm zamanımızda biz böylemiydik lafınaa
yaş 30 u geçti nerde çıtır görsem, bizim zamanımızda böylemiydi, hey gidi gençlik derken buluyorum bazen kendimiii

70 yaşındaaa, vır vır vırr, herşeye karışırdım herhaldee

eşim hala yaşarsaa( eminim bide adamı gömcemm erkenden :) )

yaşlı koca: nimiiii çayyy koy
nimi: gene kime küfrediyon beyyyy
yaşlı koca: töbe töbe sümme aşa, çay diyom çayyyy
nimi: nereye kayayım beee, 18 likmiyim ben nereye kaycamm, hala işin gücün fentezide
yaşlı koca: of nimet , tamam boşverr, ben koyarım çayı
nimi: aaaaa sende bugünlerde çok sinirli oldun ama vara yağa bağırıyosun, bak torunlar korkacak
yaşlı koca: zzzzzzzzzzzzzz, krizzzzzzzzzz

yeliz bacım sen sürersin rujları mujlarıı, sonrada denoyaaa aaa o öyle mi giyilirrr, azcık süüslen, aaa, bu ne böyleee uyumsuz, sil bakıyım orayı diyee söylenirsin kesin

tenzilemde kesin, bu akşam bursalı anneannelerle toplantımız vardı çok eğlendik , ordanda derininde bursalı anneler toplantısı vardı oraya gititk bi eğlendik bi eğlendik der herhaldeee

elüfümdee

Kız bence tam tersi olur ben yaparım makyajı giyinirim deno
Aaaa annem hiç olmadı çıkar çabuk bunları giyin ne o öyle der.Boynuz kulak meselesi. kaydirigubbakcemile2

Tenzileninkine çok güldümmmm:roflol:

Elifinkine hem üzüldüm daha kurtulamadığı için
Hem sevindim Ceo olayına:lepi:

:roflol::roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayyyy çatlıcam şimdi orta yerimdennnnnnnnnnnnnn
çok yaşa emiiii

hakket kurtulamam kız ben bunlardan..
biri gitse biri kalır başıma...
emme ceo olunca pek dert olmaz sanırım

nimmiiii çay koy nannnnnnnnnnnnnnnnn

nimi kızıyla konuşur torun sahibi olmuştur

kızı mele: anne bu çocuk ne gündüz uyuyo ne gece uyuyo bititim yaa
nimi: diyene bak sende böyleydin, kaç sene uykusuz gittim işe
kızı mele: ana bana çekmiş o zaman
dede: kızım kendinde suç arama ananda böyleymiş zaten, anandan geliyor yani huysuzluk, biraz bana çekseydinn ,gerçi bütün gzelliğini bendne almışın ama
nimi: peeehhhhh, de gettt
dede: ne o duydun bakıyorummm

tabii kızım koskoca ceo baa bak kızıma şöle en kaymaklısından bir iş isterim ona göreee

yeliz 70 yaşında lokman ana olmayasın sennnnnn :))))))))))
ahmet marankiye rakipp

yelizin kitapları best seller

güzelliğiniz elllerinizde

başarılı torun yetiştirme yolları

70liğim ama cildim18

tabii kızım koskoca ceo baa bak kızıma şöle en kaymaklısından bir iş isterim ona göreee

yeliz 70 yaşında lokman ana olmayasın sennnnnn :))))))))))
ahmet marankiye rakipp

yelizin kitapları best seller

güzelliğiniz elllerinizde

başarılı torun yetiştirme yolları

70liğim ama cildim18

Şimdi çatlıcam orta yerimdennn kaydirigubbakcemile3:roflol:

Back