Yasla birlikte ilerleyen epilepsi

Isikkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2020
23
1
43
Arkadaslar merhaba. Bir yakinimda 20 yili askin bir suredir dalma nobetleri vardi. Son 7 yildir buyuk nobetler geciriyor. En son gecen hafta uykusunda gecirmis ve bagirarak uyanmis. Kendi hatirlamiyor hicbir sekilde. Ailesi soyledi. Benzer durum ile karsilasan varmi? Hekim takibinde 3 farkli ilac kullaniyor ama giderek kotulesiyor. Turkiyenin neresi olur ise olsun hekim onerisine de acigiz. Rabbim herkese sifa versin

Arkadaslar merhaba. Bir yakinimda 20 yili askin bir suredir dalma nobetleri vardi. Son 7 yildir buyuk nobetler geciriyor. En son gecen hafta uykusunda gecirmis ve bagirarak uyanmis. Kendi hatirlamiyor hicbir sekilde. Ailesi soyledi. Benzer durum ile karsilasan varmi? Hekim takibinde 3 farkli ilac kullaniyor ama giderek kotulesiyor. Turkiyenin neresi olur ise olsun hekim onerisine de acigiz. Rabbim herkese sifa versin
Öncelikle geçmiş olsun . Hangi ildesiniz bilmiyorum ama
İzmir dokuz Eylül üniversitesi hastanesinde prof.dr. barış baklan var uzmanlık alanı epilepsi bilginiz olsun

benimde epilepsim vardı ben hüseyin hoca sayesinde atlattım çok şükür. okadar ilgili bir doktor ki araştırın göreceksiniz zaten daha önce bakırköyde görev yapıyordu emekli oldu ve ben emekli olmasına bile çok üzüldüm şuan istanbul kent üniversitesinde hüseyin sarı

Cok tesekkur ederim. Ankaradayiz ama onemli degil. Nereye olsa gidecegiz artik. Bir sekilde en dogru tedaviye ulasmamiz gerekiyor. Gec donus yaptigim icin ozur dilerim. Rabbim herkese sifa versin

X