Arkadaşlar 23 yaşındayım.Despresif bir yapıya sahibim ben yani sonradan ortaya çıkmış bir şey değil.Kendimi bildim bileli.Üniversitede 3. sınıf olacağım bu sene ama dersler hala 3 görünümlü 1,5.Derslere konsantre olamıyorum bunun için deşarj olmak gerekiyor ama yok.2 senedir uyuyamıyorum antidepresanlar kullanıyorum ama pek değişen bir şey olmuyor ilaçsız uyuyamıyorum ilaçla da nadiren.İntihar düşüncesi benim için her zaman bir alternatif.Arkadaşlarım var ama şöyle kimseyle oturup adam gibi dertleşemiyorum hep onların sorunlarını dinliyorum.Ailem deseniz öylesine.Bunu onlara tehdit ya da dikkat toplamak için söylemiyorum kesinlikle ama intihardan bahsediyorum inançlı biri olduğum halde ciddi ciddi düşünüyorum.O kadar çaresiz ve savunmasızım ki. Hep aklımda ama hiç önemsemiyorlar ilgi sıfır.Anca birbirleriyle boğuşuyorlar sürekli tartışma bıktım onlardan.Oturduğum şehirde okuyorum. Bu şehri terk etmek başka bir şehre yerleşmek istiyorum. Buralı olan da olmayan da hep olumsuz düşünce içinde.Onların da soğumamda payı var. Zaten sevmiyordum şu son zamanlarda iyice soğudum nefret ediyorum.Kaçmak istiyorum buradan.Hep evde hep evde.Usandım bıktım her zaman her konuda kendimi çok sıkan biri oldum.Nasıl kurtulurum bu durumdan bilemiyorum.Arkadaşlar çağırırsa dışarı zorla gidiyorum.Hobi dinmeye bile mecalim yok odamda öylece oturuyorum.Yorgunum çok.Nasıl kurtulurum bu durumdan ne yaparım bilmiyorum.