- 30 Haziran 2013
- 21.181
- 16.781
evet canım katılmak istiyorum..tmma olur yeni listede bende olayım..[/QUOTE]Selam canim hala katilmak istiyor musun katilinca da okuycaz yani sonuna kadar ona gore dusun katilmak istiyosan yeni listeye alalim seni
tamam cnm su anda ben senın ıcın okuycamtamam 3 taneyi ben okurum.....
ben kendim için okudum.....Eymende okumuş listeye eklersen sevinirim...kızlar benım tmmlandı çok şükür... okuyan ve bitirmek için uğraşan herkesten allah razı olsun..... sıradaki arkadaşında yasinini okudum allah kabul etsinn
tamam karha arkadasımızın yerıne senı yazıcam cnm hayırlı olssun dualarımız kabul olsunnn[/QUOTE]evet canım katılmak istiyorum..tmma olur yeni listede bende olayım..
tamam canım teşekkür ettim ..şimdii ismimim karşısında 3 yazıyor 3 defa okuyorum 1 kişi için kaç günde tamamlıyoruz..[/QUOTE]tamam karha arkadasımızın yerıne senı yazıcam cnm hayırlı olssun dualarımız kabul olsunnn
Ekliyorum sizi simdiben kendim için okudum.....Eymende okumuş listeye eklersen sevinirim...
Yani aslinda 2 gun yetrli cnm ama okumayanlar oldu bekledik sonra cikardik onlari listeden bu son hali burdakiler hep okuyo sanirim biter 2 gunde ewet isminin karsisinda 3 yaziyo arkafasimizin niyetine 3 tane okuyacaksin[/QUOTE]tamam canım teşekkür ettim ..şimdii ismimim karşısında 3 yazıyor 3 defa okuyorum 1 kişi için kaç günde tamamlıyoruz..
canim ben dua ederken once okudugumu kisinin duasini ediyorum sonrada hepimin duasi kabul olsun diorum cnm icinden nasil geliyosa oyle dua et su anda debusi arkadadimiza okuyoru onun niyeti ise girmek ailesinin huzurlu olmasi ve hepimizin duasinin kabul olmasi onceki sayfalara bak kendi yazmisti zaten bulursun niyetiniYani aslinda 2 gun yetrli cnm ama okumayanlar oldu bekledik sonra cikardik onlari listeden bu son hali burdakiler hep okuyo sanirim biter 2 gunde ewet isminin karsisinda 3 yaziyo arkafasimizin niyetine 3 tane okuyacaksin
[/QUOTE]canim ben dua ederken once okudugumu kisinin duasini ediyorum sonrada hepimin duasi kabul olsun diorum cnm icinden nasil geliyosa oyle dua et su anda debusi arkadadimiza okuyoru onun niyeti ise girmek ailesinin huzurlu olmasi ve hepimizin duasinin kabul olmasi onceki sayfalara bak kendi yazmisti zaten bulursun niyetini
tamma canımm bende yarın okuruum dua ederken de burdakiler bebek için mii ona göre söyleyeyim..
canım çok geçmiş olsun ben okurum istiyorsan seninkini kaçtane söyle dikakt et kendine canım
3 tane cnm benimki valla saglik ocaginda bekliyorum hapsiriyom imi de bir millet bana bakio burnumu siliyorum habire iyyy kusunc bisey oldum hemen gecer umarim bugun evdeyim cnm bos gunum eve gidince ke dimi iyi hissedersem okurum okuyamiycck gibi olursam sana derim olur mu bakalim belki verecegi ilac sprey falan iyi gelir1.@@katre584............................yok
2. @miskamber ........................2...............................okundu
3.eymen4545 ..........................3
4. @@Debusi ................................4
5. @@berirem ..............................3.........................okundu
6. @@okulum .................................3
7. @@asmunikal >.......................3
8. @@tuncer82 .............................3.......................okundu
9. @@berree ................................3
10. @@adrenalin85 ......................3
11. @@kitapseverim ......................3
12. @babamınkızıyım ..................3................................okundu
13. @@dior .......................................3 tane okundu
14. @@loyalty88 ..............................4........................okundu
canım çok geçmiş olsun ben okurum istiyorsan seninkini kaçtane söyle dikakt et kendine canım
tmm canım akşama kadar söyle akşam okurum eve gidip nane limon tavuk çorbası yap dinlen iyi gelir inş gebe değilsin dimi sen bu ay adetin yakınmı3 tane cnm benimki valla saglik ocaginda bekliyorum hapsiriyom imi de bir millet bana bakio burnumu siliyorum habire iyyy kusunc bisey oldum hemen gecer umarim bugun evdeyim cnm bos gunum eve gidince ke dimi iyi hissedersem okurum okuyamiycck gibi olursam sana derim olur mu bakalim belki verecegi ilac sprey falan iyi gelir
Canim adet gunum gecti 2 gun simdi kan tahlili de vericem beklemiyorum ama bakalimtmm canım akşama kadar söyle akşam okurum eve gidip nane limon tavuk çorbası yap dinlen iyi gelir inş gebe değilsin dimi sen bu ay adetin yakınmı
ayy hadi inşşş canım ilaçlara dikkat eto yüzden sordum benim bebeğin kalbi durduğunda dr grip oldunmu ilaç içtin mi demişti allah korsun ona dikkat et grip diye geçme yaniCanim adet gunum gecti 2 gun simdi kan tahlili de vericem beklemiyorum ama bakalim