benim 6 tane duruyor..listede olupta okumayanalr yüzünden uzadı.takip etmeyenler var.yoksa 2 günlük süre veriliyor her kişi için..GÜNAYDIN BEN ANLAMADIM NEDEN BUKADAR UZUYOR BİR HAFTA OLDU EYMEN MİSK BİTTİ Mİ KİMSEDE BİŞEY DEMİYOR EKSİK VARSA OKUYALIM BİTSİN
misk gecen gun 6dedin. sonra bn ikitane aldim onu hesap etmiyormusun.benim 6 tane duruyor..listede olupta okumayanalr yüzünden uzadı.takip etmeyenler var.yoksa 2 günlük süre veriliyor her kişi için..
pardon asmu tmm dört kalmış..eski listeye bakmışımmisk gecen gun 6dedin. sonra bn ikitane aldim onu hesap etmiyormusun.
eymen icin uc tane okudum
loly beni şimdi sürekli girenleri düzenlicem sadece onlara dağıtacaz...böylelikle sıkıntı olmaz..katre giremicek bisüre nete oyüzden ilk sayfayı düzenleyemiyoruz...herkes kendi listesinin takibini yapacak...kızlar sıra kimde eymenden sonra birde ilk sayfada ki yazı düzeltilmemiş..Hala katrenin okunmayanı mı var
Miskamberinde bitmemiş..Kızlar aramızda paylaşalım miskamber ve katre sölesin kaç kalmış bitirip duasını yapalım...Böyle hiç tadı olmuyo ama okumanın..
kızlar sıra kimde eymenden sonra birde ilk sayfada ki yazı düzeltilmemiş..Hala katrenin okunmayanı mı var
Miskamberinde bitmemiş..Kızlar aramızda paylaşalım miskamber ve katre sölesin kaç kalmış bitirip duasını yapalım...Böyle hiç tadı olmuyo ama okumanın..
tşk ediyorum .yeni listeyi düzenledim.bu şekilde devam edelim..listedekiler sürekli takipte kalanlarkatrenin bitti. o eski yazıdır. konu sahibi gelmiyor çünkü topiğe.. neti yokmuş..
SUHAN canım ben bitane daha alayım
eymenin üç tanesini okudum zaten
tşk ediyorum .yeni listeyi düzenledim.bu şekilde devam edelim..listedekiler sürekli takipte kalanlar
aslında başından belliydi sürekli bi sıkıntının çıkması..listenin tamamlanmasını bekliyorum....yoksa safiyanelik sınırı çok zorlandıtopiğe uğramayan birine okumak saçma zaten..
katrede bence ayıp etti. ben öyle düşünüyorum
aslında başından belliydi sürekli bi sıkıntının çıkması..listenin tamamlanmasını bekliyorum....yoksa safiyanelik sınırı çok zorlandı