2 gundur basim cok donuyodu canim biseyde yiyomuuordum doktor vitamin verdi canim serum takiyolar canim..insAllah bebis iyidir korkuyorum dualrinizi eksik etmeyin..Gecmis olsun cnm hayirdir neyin var niye yattin cnm bebisle mi ilgili
AMIN CANIM BENDE KORKTUM HAFTANA BAKINCA benim sorunum mu var sende de dıye korktum bende rahım agzı yetmezlıgıvar 13. haftada dikiş atılcak bana gebe kalınca bebişte bişey yoktur canım melekler koruyor onu da seni de2 gundur basim cok donuyodu canim biseyde yiyomuuordum doktor vitamin verdi canim serum takiyolar canim..insAllah bebis iyidir korkuyorum dualrinizi eksik etmeyin..
Allah yardimcin olsun canim benim. ..Rabbim en kisa zamanda nasip etsin insAllah...Rabbime emanet ettimAMIN CANIM BENDE KORKTUM HAFTANA BAKINCA benim sorunum mu var sende de dıye korktum bende rahım agzı yetmezlıgıvar 13. haftada dikiş atılcak bana gebe kalınca bebişte bişey yoktur canım melekler koruyor onu da seni de
Aynen oyle yap canim dua edicem senin icin bebisinde hicbi sorun olmasin rabbim korusun onu seniAllah yardimcin olsun canim benim. ..Rabbim en kisa zamanda nasip etsin insAllah...Rabbime emanet ettim
allah yardimcin olsun cok gecmis olsun cnm2 gundur basim cok donuyodu canim biseyde yiyomuuordum doktor vitamin verdi canim serum takiyolar canim..insAllah bebis iyidir korkuyorum dualrinizi eksik etmeyin..
allah yardimcin olsun cok gecmis olsun cnm2 gundur basim cok donuyodu canim biseyde yiyomuuordum doktor vitamin verdi canim serum takiyolar canim..insAllah bebis iyidir korkuyorum dualrinizi eksik etmeyin..
bende varım benıde ekleyın arkadaşlarS
Haklisin bende ayni fikirdeyim duzenli okuyanlarlA yeni bi liste yapalim okuyalim beni en sona yada basa yazabilirsiniz benimki okundu cunku az kisi olursak 7 ye kadar yazabilirsiniz
Aynen oyle yap canim dua edicem senin icin bebisinde hicbi sorun olmasin rabbim korusun onu seni
cok tesekkur ederim kizlar Allah razi olsun..doktorum geldi simdi israr ettim bebege bakalim dihe tamam dedi gitmeden gorucem rahat rahat eve gidicem insAllah...allah yardimcin olsun cok gecmis olsun cnm
Merhaba ALLAH kabul etsin.ben de katilmak istiyorum.listeye ekler misunzBismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
1.Katre584
2.
3.
4
5.
6.
7.
...
Sonuclari yaz cnm merakta koma bizicok tesekkur ederim kizlar Allah razi olsun..doktorum geldi simdi israr ettim bebege bakalim dihe tamam dedi gitmeden gorucem rahat rahat eve gidicem insAllah...
tamam canim yazarim tabiSonuclari yaz cnm merakta koma bizi
1.Katre584............................ 2
2.miskamber........................mazeretli
3.eymen4545..........................3
4.debusi................................2 Okundu Allah Kabul Etsin...
5.berirem..............................3 Okundu Allah Kabul Etsin...
6.karha.................................2
7.asmunikal>.......................3 Okundu Allah Kabul Etsin...
8.tuncer82.............................3 Okundu Allah Kabul Etsin...
9.berree................................2
10.adrenalin85......................3 Okundu Allah Kabul Etsin...
11.eysaih.>..............................2
12.kitapseverim......................2 Mazeretli yerine okuyacak varmı
13.babamınkızıyım..................2
14.kâtip....................................2
15.dior.......................................2 Okundu Allah Kabul Etsin...
16.loyalty88..............................2 Okundu Allah Kabul Etsin...
17.ecemceren...........................2
18.cameliee.............................2
TOPLAM...................................................41