Yasin-i Şerif Okuyoruz..

bana kalırsa okumayanları ve sayfayı takip etmeyenleri listeden çıkaralım...yoksa okuyanlar genelde düzenli ilerliyo...girmeyenler yüzünden aksaklı oluyor.gerekirse hızlı okuyabilenler fazla alırlar

kızlar benim 6 yasinim kalmış almak isteyen varmı...
ben 2tane alayım misk..

bana kalırsa okumayanları ve sayfayı takip etmeyenleri listeden çıkaralım...yoksa okuyanlar genelde düzenli ilerliyo...girmeyenler yüzünden aksaklı oluyor.gerekirse hızlı okuyabilenler fazla alırlar

bencede çıkaralım.. 5 kişi kalalım gerekirse.. herkes 1haftada 5 6 yasin okur bizde hesabımızı biliriz..
ben herkesi etiketledim davet ettim.. kimse kimsenin peşinde koşmak zorunda ddeğil..
perşembeye kadar bekliyelim..

kimler YENİDEN katılmak istiyorsa isim BELİRSİN LÜTFEN

1. asmunikal
2.miskamber

konu sahibide giremiyor neti btmiş..oyüzden iice curcuna oldu..herkes kendi listesini kendi takip etmeye çalışsın bu durumda.karha bana sen takip et dedi ama çok karışıyor.en azından kime okunacaksa o daha çok sahip çıkar diye düşünüyorum

katre584
SUHAN

eymen4545
D Debusi
B berirem
karha
tuncer82
berree
oglak_kadini
E eysaih
kitapseverim

@babamınkızıyım
@katippp[/USER]
dior34

@loyalty88
@ecemceren
cameliee

arkadaşlar hepinizi etiketledim.
bir kısmımız topiğe uğramıyor.. onun için liste ilermiyor..
topiğe uğramayan, listeye YENİDEN katılmak isteyenler Ltfen isim belirtsin..
diğerleri listeden silinecektir..
az olalım öz olalım.. herkes ne okuduğunu bilir bildirimini ona göre yapar..

YENİ LİSTE
katre584
SUHAN
Y yesil_zeytin_

NOT: TABİ BUNLAR BENİM FİKRİM. SÜREKLİ KİM OKUDU KİM ETTİ MUHABBETİ RAHATSIZ ETTİ BENİ. YOKSA BEN ÇIKICAM EN SON TOPİKTEN

peki konu sahibi nasıl konuyu takip edeceği hakkında birşey söyledimi?
yasin yasinleri okuyacağını?

1.Katre584............................ 2mazeretli(loyalty )okundu
2.miskamber.........................2 mazeretli ...................okundu(farmasi)
3.eymen4545..........................2..................................okundu
4.debusi................................2...................................okundu
5.berirem..............................3..................................okundu
6.karha.................................2..................................okundu
7.asmunikal>.......................2...................................okundu
8.tuncer82.............................2.................................okundu
9.berree................................2..................................okundu
10.adrenalin85......................3..................................okundu
11.eysaih.>..............................2
12.kitapseverim......................3 .....................................okundu
13.babamınkızıyım..................3.......................................okundu
14.kâtip....................................2
15.dior.......................................3...................................okundu
16.loyalty88..............................2....................................okundu
17.ecemceren...........................2
18.cameliee...............................2(asmunikal)......okuyacak

TOPLAM...................................................41

Kızlar miskamber için okuyoruz duası ;
yakın zamanda 12 haftalık bebeğimi kaybettim.sebebini araştırmak için bir sürü tahlil yaptırıldı.20 güne kadar çıkacak sonuçlar.sonuçlarda bir pürüz çıkmasın ve en kısa zamanda tekrar hamile kalıp sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma almayı Rabbim nasip etsin...'

kızlar duam bu şekilde .okuyanlardanşimdiden Allah razı olsun

kızlar sure iki gün cuma gecesi herkes bildirimde bulunmuş olsun lütfen sıra aksamasin

beni eklermisiniz, yalnız bu hafta sonuna kadar mazeretliyim

S
Haklisin bende ayni fikirdeyim duzenli okuyanlarlA yeni bi liste yapalim okuyalim beni en sona yada basa yazabilirsiniz benimki okundu cunku az kisi olursak 7 ye kadar yazabilirsiniz

ben eymen için 2 okudum bir kaldı onu okuyacam aksam misk için de eksikleri okuyabilirim yarın akşam kaç tane kaldı

kizlar ben hastaneye yattim bu aksam eymen icin annem okucak..Allah kabul etsin..bu arada yeni listeye ekleyebilirsiniz..

arkadaşlar benidede ekleyin....ben hergün topiğe uğrarım ve tanıyan arkadaşlarda bilirler...üzerime aldığın görevi yerine getiririm...

beni ekleyin canlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…