Yasin-i Şerif Okuyoruz..

1.Katre584............................ 2mazeretli(loyalty okicak)
2.miskamber.........................2 mazeretli ...................okundu(farmasi)
3.eymen4545..........................2
4.debusi................................2...................................okundu
5.berirem..............................3..................................okundu
6.karha.................................2..................................okundu
7.asmunikal>.......................2...................................okundu
8.tuncer82.............................2.................................okundu
9.berree................................2..................................okundu
10.adrenalin85......................3..................................okundu
11.eysaih.>..............................2
12.kitapseverim......................3 .....................................okundu
13.babamınkızıyım..................3
14.kâtip....................................2
15.dior.......................................3...................................okundu
16.loyalty88..............................2....................................okundu
17.ecemceren...........................2
18.cameliee...............................2

TOPLAM...................................................41

Kızlar miskamber için okuyoruz duası ;
yakın zamanda 12 haftalık bebeğimi kaybettim.sebebini araştırmak için bir sürü tahlil yaptırıldı.20 güne kadar çıkacak sonuçlar.sonuçlarda bir pürüz çıkmasın ve en kısa zamanda tekrar hamile kalıp sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma almayı Rabbim nasip etsin...'

kızlar duam bu şekilde .okuyanlardanşimdiden Allah razı olsun

kızlar sure iki gün cuma gecesi herkes bildirimde bulunmuş olsun lütfen sıra aksamasin

naptın okundunmu babamınkızıyım...liste eymene geçiyorda benim bikaç kişi eksik kaldı

misakberinki tam kesin bitti olunca keske eymene geçilseydi. ben eymenkini bugun okuyamacayacağım. yarın ve çarşamba günü okurum.

misakberinki tam kesin bitti olunca keske eymene geçilseydi. ben eymenkini bugun okuyamacayacağım. yarın ve çarşamba günü okurum.
asmu yasinleri alanlar konuyu takip etmiyor..bitirenlerde mecburen boşduracağıma sıradaki kişininkini okuyalım diyorlar..bi düzene binemedi şu liste..seri şekilde devam etse...sırada bir sürü arkadaş var

bencede keşke miskamberinki bitseydi baya var okunmamış katreden bile kalan var sanırım..Böyle olunca eymeninkilerde uzayacak..Bence mazeretli olanlar bildirsin kalanları paylaşalım bian önce bitsin böyle çok karışıyo..

herkeste düzenli olarak gelmeye çalışsaa keşke topiğe..
işlerimiz illaki yoğundur. en azından 2günde bir..
kimse kimsenin peşinde koşmasa ne güzel olur..
hepimiz gönüllü istekli katıldık sonuçta buraya..

katre584
SUHAN

eymen4545
D Debusi
B berirem
karha
tuncer82
berree
oglak_kadini
E eysaih
kitapseverim

@babamınkızıyım
@katippp
dior34

@loyalty88
@ecemceren
cameliee

arkadaşlar hepinizi etiketledim. okuyan okumayan uğrayan yada uğramayan diye ayırt etmeden.
2günde birgün topiğe uğramaya çalışalım..
okumayacak durumdaysak bile en azından takipçici olup burada olduğumuzu hissettirelim..
kimse kimseye okumak zorunda değil. zorla olmadı bu durum. herkes gönüllü istekli katıldı.. o isteğimiz hala devam etsin. okudunmu nezaman okuyacan vs vs digi soruları sorup takip etmek zorunda kalıyoruz..
bunlar doğru şeyler değil..

Arkadaşlar, bence 1 arkadaşın okuması bitmeden diğerine geçmeyelim. Öyle çok karışıklık olur. Ve süreyi uzatalım , 4 günde bir dönelim evet zaman uzar; ama en azından herkes buraya girer. Yasin süresi 10-15 dk okunur ;ama Bazılarımız çalışıyor, bazılarımızın başka okumaları da var.(hatim, vs…), herkesin kendine göre yoğunluğu, işleri var, Süre kısa olunca çok karıştı liste, okumayanlar arttı. Yada şöyle olabilir, listenin yanına herkes ne için okutmak istediğini yazsın. Bitiren arkadaşlar diğerine geçsin; ama buraya yazmasınlar, kime okunuyorsa o bitsin, sonra o kişiye okunurken yazsınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…