çok saol loyal...katreninkini ben alıyorum canım akşama okicam inşallah...
günaydın asmu...benimki yam bitmedi...bitirenler eymene geçtiler...eymenin listesi iki sayfa önde sanırımgünaydın kızlar hayırlı sabahlar. sıra ilerliyemiyormu
naptın okundunmu babamınkızıyım...liste eymene geçiyorda benim bikaç kişi eksik kaldıCanım geçmiş olsun, Allah'ım en kısa zamanda sağlıkla, hayırlısıyla evladını kucağına almayı nasip tesin. Cuma gecesi herkes bildirsin yazmışsın; ama ben en erken p.tesi günü okuyabilirim. İstersen p.tesiye kadar çekin, h.sonu giriyor iletişimsizlik olabilir, okuyamayanlar olabilir, yine de siz bilirsiniz.
katip okudunmu benimkileri eymene geçtide sıraokudum demiştim
eysaih benim yasinleri okudunmu..Katre okudum hepsini.senin icinde okudum.Rabbim hayirli bir aile kurmayi nasip etsin ikinizede
cameli okudunmu yasinleritamam bildiririm size.
ecemceren naptın .okuyabildinmi...demiştim ya canım adetim diye neyse yine eklersen sevinirim
asmu yasinleri alanlar konuyu takip etmiyor..bitirenlerde mecburen boşduracağıma sıradaki kişininkini okuyalım diyorlar..bi düzene binemedi şu liste..seri şekilde devam etse...sırada bir sürü arkadaş varmisakberinki tam kesin bitti olunca keske eymene geçilseydi. ben eymenkini bugun okuyamacayacağım. yarın ve çarşamba günü okurum.
tek tek alıntı yapmak zorunda kaldım.hiç uğramayanlar var..herkeste düzenli olarak gelmeye çalışsaa keşke topiğe..
işlerimiz illaki yoğundur. en azından 2günde bir..
kimse kimsenin peşinde koşmasa ne güzel olur..
hepimiz gönüllü istekli katıldık sonuçta buraya..
3 adet yasin okudum canım. Allah'ım herşeyi gönlüne göre versin.naptın okundunmu babamınkızıyım...liste eymene geçiyorda benim bikaç kişi eksik kaldı
tmm ekliyorum3 adet yasin okudum canım. Allah'ım herşeyi gönlüne göre versin.