kaç ay korunma verdi canımevet denilen kalbi durmuş.ağustosta gerçekleşti.iki ay bitti işte yeni
2 ay..bitti korunma sürem yenikaç ay korunma verdi canım
masallah bize de dua edermisin mübarek günMiskiamber icin 2 yasin okudum rabbim tez vakitte kucagina bebegini almayi nasip etsin tatlim hic moralini bozma 4 tane bebegimi kaybettim ben dusuk oldu simdi 2 kizim var 3.yolda :)
Ederim canim rabbim kimseyi evlatsiz koymasin ins :)masallah bize de dua edermisin mübarek gün
akşama okurum inş. demiştim tamm cnm çok saolBebeğinki biteli 2 gün oluyo sen ztn okudum yazmıştın okumadinmi bebeğe şimdi bnm sıradayız 2 tane okuman gerekiyo bgn son gün kaç tane okuyacagini kimin için okuyacagini ve duasini herzmn 1. Sayfadaki listeden öğrenebilirsiniz topiği dha sık takip edin lütfen böyle karışıklık olmasn
katre seninki bitmemişti bende sana 2 tane okudum..Allah sevdiğine kavuştursun..
okudum hepsini Allah kabul etsin inş. biraz aksama oldu ama hakkınızı helal edin...
Çok sağol kardeşim Allah razı olsn kendi hakkına düşeni herkes okusa böyle olmaz ama yapcak bişey yok bende hastayım okuyamıyorum eksik kaldı halada dha 2 kişi okumamış düşünüp fazladan okuduğun için çok teşekkür ederim
estafurullah canım olsun vakti olan okur olmayan haber verirse bilelim paylaşırız yine..
Tm cnm ö.değil Allah kbl etsin inş
Çok sağol kardeşim Allah razı olsn kendi hakkına düşeni herkes okusa böyle olmaz ama yapcak bişey yok bende hastayım okuyamıyorum eksik kaldı halada dha 2 kişi okumamış düşünüp fazladan okuduğun için çok teşekkür ederim
estafurullah olsun vakti olan okur okayamayan haber verirse paylaşırız yine
Tm cnm ö.değil Allah kbl etsin inş