Yasin-i Şerif Okuyoruz..

Miskiamber icin 2 yasin okudum rabbim tez vakitte kucagina bebegini almayi nasip etsin tatlim hic moralini bozma 4 tane bebegimi kaybettim ben dusuk oldu simdi 2 kizim var 3.yolda :)

kızlar miskamberden sonra ki kim yarın gündüz işim var bugünden okim dedim de

katre seninki bitmemişti bende sana 2 tane okudum..Allah sevdiğine kavuştursun..

akşama okurum inş. demiştim tamm cnm çok saol

okudum hepsini Allah kabul etsin inş. biraz aksama oldu ama hakkınızı helal edin...

miskamber canim 2 tane okudum rabbim bu mubarek ay ve okudugumuz yasini serif hurmetine en kisa zamanda hayirli saglikli evladin olur ins

katre seninki bitmemişti bende sana 2 tane okudum..Allah sevdiğine kavuştursun..

Çok sağol kardeşim Allah razı olsn kendi hakkına düşeni herkes okusa böyle olmaz ama yapcak bişey yok bende hastayım okuyamıyorum eksik kaldı halada dha 2 kişi okumamış düşünüp fazladan okuduğun için çok teşekkür ederim

okudum hepsini Allah kabul etsin inş. biraz aksama oldu ama hakkınızı helal edin...

Tm cnm ö.değil Allah kbl etsin inş

Kızlar benim internetim bitiyo ondan giremicem hastayım bi hafta kdrda okuyamcam ztn liste 1.sayfada var ztn sırası gelen arkadas listeyi düzenleyip kontrolünü yaparsa bi karışıklık olmaz inşallah okuyabilir duruma geldiğimde girmeye çalışıcam tekrar hakkınızı helal edin

okudum arkadaslar..Rabbim dualarimizi kabul etsin insAllah..eymen4545 ne zamn geciyoruz?

Bugun eymen4545 arkasa okunacak sanirim niyetini de yazarsa arkadas baslayalim

Dun giremedim ben miski amber icin 3 tane okumustum dimdi sira eymen demi bittimi miski amberinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…