ewet annesınden de ses cıkmadıtabi canım onu hemen bitirmemiz gerek yavrum ya nasıl acaba
ya onemlı onemsız kımse demedı herkesın dedı onemlı sadece benımkı senın kı gunlu kısa sure ıcınde okuyalım yoksa belkıde ne dertlerı olanlar var kım dıyebılır benımkı onemlı senınkı daha az onemlıya bende anlamadım çirkin ne dendi ben sıramı veriyorum dedim biz bizimki daha önemli demedik ki birde öyle bir söylem var önemli öenmsiz diye bişey olabilir mi kaçgündür bende huzursuzum ben haftaya dedim bu hafta öncelikli olanlar alsın dedim kura bana çıktı neye kzıdı anlamadım
Ewet ben okurum birinin yerine ezbere bilmiyorum ama yuzunden ezbere gibi okuyorum hizliyim yani katrecim sen dagit bana soyle ne kalirsa okuyumAdrenalin ki 8 tane kaldı paylaşıp bitirelim arkadaşlar bebeğe bazı arkadaşlar başlamış karışması birbirine önce adrenalin ki bitsin
Ewet ben okurum birinin yerine ezbere bilmiyorum ama yuzunden ezbere gibi okuyorum hizliyim yani katrecim sen dagit bana soyle ne kalirsa okuyum
Tm cnm almak isteyenler yazsın 2 tanesini ben alıyor bgn okurum 6 tane kaldı bebek içinde listeyi yeniden duzrnlememiz lazım çıkanlar olmuş çünkü
Sizler içinde uygunsa bir tane almak isterim ..
arkadaşlar nasıl yapıyoruz banada anlatabilir misiniz bende okumak duaya katılmak istiyorum :)
evetCnm listeye katilmak istiyomusun hala
Tamam 6 taneyi ben okurumTm cnm almak isteyenler yazsın 2 tanesini ben alıyor bgn okurum 6 tane kaldı bebek içinde listeyi yeniden duzrnlememiz lazım çıkanlar olmuş çünkü
Tamam 6 taneyi ben okurum
tamam canım beklıyorum2 tanesi bende 1 tanede dior aldı kapıdan cvp gelsin ona göre kalanını okursun cnm
bugün okuyamam ama yarın içn 1 tane okuyabilirimAdrenalin in bebek sahibi olması için 3 tane okuyabilirmisin bgn
bugün okuyamam ama yarın içn 1 tane okuyabilirim