Yasin-i Şerif Okuyoruz..

ya onemlı onemsız kımse demedı herkesın dedı onemlı sadece benımkı senın kı gunlu kısa sure ıcınde okuyalım yoksa belkıde ne dertlerı olanlar var kım dıyebılır benımkı onemlı senınkı daha az onemlı

Adrenalin ki 8 tane kaldı paylaşıp bitirelim arkadaşlar bebeğe bazı arkadaşlar başlamış karışması birbirine önce adrenalin ki bitsin

Adrenalin ki 8 tane kaldı paylaşıp bitirelim arkadaşlar bebeğe bazı arkadaşlar başlamış karışması birbirine önce adrenalin ki bitsin
Ewet ben okurum birinin yerine ezbere bilmiyorum ama yuzunden ezbere gibi okuyorum hizliyim yani katrecim sen dagit bana soyle ne kalirsa okuyum

Ewet ben okurum birinin yerine ezbere bilmiyorum ama yuzunden ezbere gibi okuyorum hizliyim yani katrecim sen dagit bana soyle ne kalirsa okuyum

Tm cnm almak isteyenler yazsın 2 tanesini ben alıyor bgn okurum 6 tane kaldı bebek içinde listeyi yeniden duzrnlememiz lazım çıkanlar olmuş çünkü

katrecim beni de liste dışı yapabilirsin çünkü amacım dua ya da dilekte bulunmaktan ziyade okumalara katkı sağlamaktı lakin benim kendi yoğun okuma programımla baya zor olacak ....
Allah gönlünüze göre versin kızlar

bu arada sadece adrenalin rumuzlu arkadaş için 2 tane okumuştum

Kızlar ben bebek için okuma listesini düzenledim çoğumuza 3 tane düşüyo eksik okuyanlar 1.sayfada listeye bakıp tamamlasn lütfen

miskamber , debusi , berirem ve asmunikal okunacak yasin-i şeriflerinizde haber ederseniz ve de müsait olursam okumak isterim kızlar bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…