Yaşımdan ötürü mü anormal karşılıyorum?

şu konusmadan kendinizi soyutlayın ve hataları/eksikleri bulun.
biz ne desek boş...
ya da son cumlenizi degistirin, o da kafi.
Dün gece tüm yazılanları tek tek beynime işledim,hepiniz haklısınız,karşı tarafta haklı,bende haklıyım.Ama mutsuzuz,mutsuz olduğum birşeye devam etmeme kararı aldım.
Telefon üzeri bitirmeyi karşı tarafa saygısızlık olarak gördüğüm için görüştüğümüz zaman bitireceğim.
Zamanımızı boş yere almamıza gerek yok..

yok canım bana normal gibi gelmedi sanki seni yedekte tutuyor gibi....

Evet bana da öyle geldi adam da başka işler var ama işte yaş 19 malesef kendin deneyimleyip öğreniceksin bu hayatı ve erkekleri konu sahibi

siz haftaya gideceginizi söylediginizde "tamam gidersin" diyen biri,
son kez görüsmek bile umrunda degil.

mutsuzum dediginizde "seviyorum ama yapısal, vakitsel..." diyerek durumunuzu pek önemsemedigini açıkça belli eden "bana uyuyorsan uy, gerisi umrumda degil" dercesine konusan yine o.

ilişkinizde güveni bilemem ancak sevdigine dair pek kanıt yok gibi.
birini sevmek iki kelime ile oluyorsa bir sürü insan bosuna vakit ve enerji kaybı yaşıyor demek ki.

gidersin dedigi an hayatından da gitmeliydiniz...

Aynen öküz bu,tabi bende salağım boşa vakit kaybediyorum,1 ay vakit kaybım oldu Sonraki maçlarda temlinli davranağım

Aynen öküz bu,tabi bende salağım boşa vakit kaybediyorum,1 ay vakit kaybım oldu Sonraki maçlarda temlinli davranağım

size kendimden örnek verdim ki telefonla haşır neşir olmamak, hatta sevgi sozcukleri kullanamamak ile sevmenin, gorusmeyi istemenin farklı seyler oldugunu görün.

karakteri öyledir anlarım, vakti kısıtlıdır anlarım, yorgundur yine anlarım.
fakat zaman ayıramadıgı insanla sırf kendi tatmine yönelik ilişki kurmayı, bencilligi ve bunu sevgi diye yutturmaya calısmasını anlayamam.

bir insan sizin hicbir beklentinizi karsılamıyorsa, o ilişkide mutlu degilseniz neden birlikte olasınız?
ayrı dünyaların insanıyız cümlesi ekonomik degil böyle durumlar icin gecerli.

Kesinlikle hiçbir beklentim karşılanmıyor ve mutsuzluğun ötesinde bir mutsuzluk yaşıyorum
Düzelir dedim olmadı,deli gibi aşık değilken neden kendime eziyet ettiysem,hoşlantım bile yok sadece "iyi biri" diye.
Karşıma umarım niceleri çıkarda yalnızlıktan ölmem

Benim sevgilimin ilk zamanlarda ki halini anlatmışsın, yani o kadar aynı ki meslekler tutsa aynı kişiden bahsediyorsun sanacaktım Ben ki bir önceki ilişkimde telefona yapışmış şekilde yaşıyordum, sabahtan akşama kadar mesajlaşmamıza rağmen üstüne bir de arar saatlerce konuşurduk yine de konumuz tükenmezdi :) Sonra şimdi ki erkek arkadaşımla başladım, çocuk aynı senin sevgilin gibi. Bütün gün mesajlaşma yok doğru düzgün, arama da yok, üstüne eve gidiyor, diyorum aha şimdi konuşucaz sonra pat yazıyor canım valla çok yorgunum uyuyorum ben diye 2 hafta boyunca da görüşmedik bir kere. O zaten bardağı taşıran son damla oldu bende kendimi geri çektim. Bir kaç hafta onunla buluşabilecekken buluşmadım başkalarıyla olmayı tercih ettim ailemle arkadaşlarımla falan. Hatta ona da dedim uzatmaları oynuyor bu ilişki artık hiçbir şey için adım atmam. Ne görüşelim derim ne arar sorarım diye. Adam 180 derece döndü sonra Artık her sabah günaydın mesajı yazar fırsat buldukça gün içinde de mesajlaşırız sık sık, sürekli buluşma planları yapar şu gün görüşelim özledim falan diye. Demek ki istese vakit bulabiliyormuş :)) Ama kimi gerçekten mesajlaşmayı sevmiyor. Benim erkek arkadaşım da öyleydi. Telefonunda whatsapp bile yoktu da ben indirip kurdum dedim buradan konuşucaz artık Sende kendini geri çekmeyi deneyebilirsin. Ya da sanırım zaten çok sevmiyormuşsun hiç uğraşma koyver gitsin :))

Aslında rahatlığı nerden geliyo söyliyim:)
Benim memleketimde okumuş bu şahıs ve gelecek sene benim memleketimee yerleşicek,şu an burada işi öğreniyor daha fazla.
Diyoki sende seneye okulunu bitiriceksin yanıma geliceksin hem ben yoğun olmicam hem aynı yerde olucaz,zaten sürekli beraber olucaz ayrılmıcaz,o yüzden bana işlerim yoluna girene kadar anlayış göster.
Beklemedeyim ciddi bi konuşma yaptım sonrasında daha özenli oldu.
Ama görüşme konusunda hala aynıyız mm ilerlemedik.
Diyoki burdayım diye yoğunum seneye diğer şehre geçince işlerim hafiflicek kendi işim olucak her ay yanına gelirim 1 hafta geçiririz,ben burda kendime zaman ayıramıyorum.
Dipnot: Arkadaşlarıyla şu an pes oynuyo
x3Dipnot: Bende artık takmıyorum onun gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…