Benim sevgilimin ilk zamanlarda ki halini anlatmışsın, yani o kadar aynı ki meslekler tutsa aynı kişiden bahsediyorsun sanacaktım
Ben ki bir önceki ilişkimde telefona yapışmış şekilde yaşıyordum, sabahtan akşama kadar mesajlaşmamıza rağmen üstüne bir de arar saatlerce konuşurduk yine de konumuz tükenmezdi :) Sonra şimdi ki erkek arkadaşımla başladım, çocuk aynı senin sevgilin gibi. Bütün gün mesajlaşma yok doğru düzgün, arama da yok, üstüne eve gidiyor, diyorum aha şimdi konuşucaz sonra pat yazıyor canım valla çok yorgunum uyuyorum ben diye
2 hafta boyunca da görüşmedik bir kere. O zaten bardağı taşıran son damla oldu bende kendimi geri çektim. Bir kaç hafta onunla buluşabilecekken buluşmadım başkalarıyla olmayı tercih ettim ailemle arkadaşlarımla falan. Hatta ona da dedim uzatmaları oynuyor bu ilişki artık hiçbir şey için adım atmam. Ne görüşelim derim ne arar sorarım diye. Adam 180 derece döndü sonra
Artık her sabah günaydın mesajı yazar fırsat buldukça gün içinde de mesajlaşırız sık sık, sürekli buluşma planları yapar şu gün görüşelim özledim falan diye. Demek ki istese vakit bulabiliyormuş :)) Ama kimi gerçekten mesajlaşmayı sevmiyor. Benim erkek arkadaşım da öyleydi. Telefonunda whatsapp bile yoktu da ben indirip kurdum dedim buradan konuşucaz artık
Sende kendini geri çekmeyi deneyebilirsin. Ya da sanırım zaten çok sevmiyormuşsun hiç uğraşma koyver gitsin :))