Yaşımdan ötürü mü anormal karşılıyorum?

Yaaa merbaa:KK45::KK45:
Direk konuya daliciğim
Bi aydır biriyle konuşuyorum:oops:
Ben 19um karşımdaki 26 yaşında okulunu bi yıl önce bitirmiş,okuduğum şehire kendi mesleğinde gelişmek için gelmiş.Çiçeği burnunda bi çalışan olduğu için işleri maalesef ki çok yoğun
Hukukçu bu arada
Gün içerisinde sadece bir defa mesajlaşıyoruz konuşuyoruz demiyorum,mesajlaşıyoruz.Bazı öğle aralarında arıyo hakkını yemiyim herifin
Arada 2ye çıkıyo mesajlar çabalarım sayesinde,her seferinde adliyedeyim canım çok yoğunum sonra konuşalım diyor.
Tamam diyorum çıkınca çıktım eve gidiyorum metrobüste yazamam eve gidince konuşalım diyor:)
Eve gidiyo dinleniyo iki saat bide yemek yiyor,yazıyo,1 saat mesajlaşıyoruz uyuyor:mad:
Uyuyosun diye atarlanınca da e uyuyorum gece gezmesine çıkmıyorum daha ne istiyosun diyo:KK73:
En son bi buçuk hafta önce görüştük,işten 8 gibi çıktığı için hafta içi görüşemiyoruz
Geçtiğimiz hafta sonuda hastaydı diye görüşemedik ve görüşemiyoruz diye trip atınca çok düşüncesizsin,hastayım keyfe keder değil diye trip yaptı:KK47:
Ben öğrenciyim seneye mezunum inşallah:KK76: Etrafım iş hayatına atılırsan gözüne batmaz sende yoğun olucağın için diyor,lakin ben rahatsız oluyorum bu kadar az mı olur yahu
Hayatında başkası olma ihtimali yok anca beni idare ediyo bu başkasını götüremez:KK70:
Hatta bi ara adliyeye baskın yaptıydım eteği tutuşcak mı diye gayet güzel karşıladı:KK31:
Benimde şu an kanım kaynıyo yaştan ötürü ve yine etrafım hep böyle olmıcak büyüceksin diyor:cool:

hukukcuysa canım işleri yoğun onların alışıcaksın,hem daha iyi en azından biliyorsun nerde olduğunu boşver :)

19yaşında da telefonla iletisim kurmak samimiyetsiz gelirdi,
onemli birsey olmadıkca kullanmaz, vakit kaybı olarak gorur, telefonu sevmezdim, 27de de aynıyım...

bu demek degil ki karsımdaki kisiyi sevmiyorum ya da gorusmek istemiyorum...
hatta gecenlerde arkadaslarım ailelerdeki baba figurüne benzettiler zaten, sevgisini gosteremeyen diyerek. bende de bir problem olsa gerek... fakat kendilerine ne kadar deger verdigimi de yasadıgımız onca seyden dolayı iyi biliyorlar, karsılıklı olarak sorun etmiyoruz.

ancak sizin gorusememe gibi bir sorununuz da var anladıgım kadarıyla.
mesela insanın sevdigi kisiyle konusmamasını siz ne kadar anormal buluyorsanız seven insanların gorusmek icin sürekli imkan yaratmaya calısmamalarını da ben öyle goruyorum. tamam telefonla konusma, yüzyüze görüsme... sevgililigi gectim herhangi bir ikili iliski bile bunun neresinde? paylasım nerede?

diyelim ki sizi cok seviyor, siz biraz telefon kullanımını abartıyorsunuz o ise kullanmamayı vs.
ancak sizi tatmin etmeyen bir ilişki oldugu acık.
neden daha mutlu olacagınız ve karsılıklı olarak beklentilerinize yanıt alacagınız biriyle olmak yerine bu kisiyle olmayı zorluyorsunuz ki?

bir süre tanıdınız ve gordunuz ki uyumsuzsunuz, neden kendinizi ya da karsınızdaki kişiyi degistirmek icin ugrasasanız?
ayrıca kimsenin tamamen degismedigini de unutmayın...

not: ahaha yine cok yazasım varmış galiba :KK45:
Yazdıklarınıza harfiyen katılıyorum.
1 ay önce biriyle tanıştım. İlk 3 4 gün oldukça ilgiliydi fakat daha sonra aramamaya, mesaj atmamaya başladı. Nedenini sorduğumda ise klasik cevabı verdi; "yoğunum..". Sevgili değildik biz ama o yönde birbirimizi tanımaya çalışıyorduk. Neyse daha fazla üstüne gitmektense 1 2 hafta gözlemledim. Baktımki mutlu olamıyorum, beklentilerime karşılık vermiyor, demekki yapısı böyle dedim ve irtibatı kestim. Zorlamak anlamsız geldi. O zoraki mesaj atsaydı yine uzun sürmeyecek özüne dönecekti. Bende karşımdaki insanın sadece akşamları, boş zamanlarında aklına gelen biri olmak istemediğim için şu an daha huzurluyum. Keşke herkes bunu yapabilse...

Anlayisli olman lazi. Ama onunda fedakarlik yapmasi lazim o kadarda abartmasn illaki vardr bos zamani

Valla bende eşimle çıkarken oda mesleğine yeni başlamış hukukçu idi. Tamam gün içinde çok konuşamazdık bende işte olduğum için ama sms rekoru kırmışlığı var.Telefona bakmadan yazabilecek profosyonelliğe bile ulaşmıştı.Akşamlarıda sürekli konuşurduk yada görüşürdük.özetle mesleği ile yada yaşı ile alakalı değil..Görüşme sıklığınız da az.

Direk konuya daliciğim
Ben 19um karşımdaki 26 yaşında okulunu bi yıl önce bitirmiş,okuduğum şehire kendi mesleğinde gelişmek için gelmiş.Çiçeği burnunda bi çalışan olduğu için işleri maalesef ki çok yoğun
Hukukçu bu arada
Gün içerisinde sadece bir defa mesajlaşıyoruz konuşuyoruz demiyorum,mesajlaşıyoruz.Bazı öğle aralarında arıyo hakkını yemiyim herifin
Arada 2ye çıkıyo mesajlar çabalarım sayesinde,her seferinde adliyedeyim canım çok yoğunum sonra konuşalım diyor.
Tamam diyorum çıkınca çıktım eve gidiyorum metrobüste yazamam eve gidince konuşalım diyor:)
Eve gidiyo dinleniyo iki saat bide yemek yiyor,yazıyo,1 saat mesajlaşıyoruz uyuyor:mad:
Uyuyosun diye atarlanınca da e uyuyorum gece gezmesine çıkmıyorum daha ne istiyosun diyo:KK73:
En son bi buçuk hafta önce görüştük,işten 8 gibi çıktığı için hafta içi görüşemiyoruz
Geçtiğimiz hafta sonuda hastaydı diye görüşemedik ve görüşemiyoruz diye trip atınca çok düşüncesizsin,hastayım keyfe keder değil diye trip yaptı:KK47:
Ben öğrenciyim seneye mezunum inşallah:KK76: Etrafım iş hayatına atılırsan gözüne batmaz sende yoğun olucağın için diyor,lakin ben rahatsız oluyorum bu kadar az mı olur yahu
Hayatında başkası olma ihtimali yok anca beni idare ediyo bu başkasını götüremez:KK70:
Hatta bi ara adliyeye baskın yaptıydım eteği tutuşcak mı diye gayet güzel karşıladı:KK31:
Benimde şu an kanım kaynıyo yaştan ötürü ve yine etrafım hep böyle olmıcak büyüceksin diyor:cool:
tutumu gayet normal kı bır hukukcu ıcın cok normal cok yogun calısıyorlar kuzenım avukat ve o da yenı mezun avukatlık belgesını alalı henuz bır yıl oldu ve yenı bır ofıs actı bırkaç arkadasıyla ınan sabah 8 den akşam 9-10 lara kadar calısıyor ne yemek yıcek ne ıs yapacak ne gezcek vaktı kalmıyor haftaıclerınde ama haftasonları bos , sen bıraz anlayıslı davran- o da bıraz daha sana zaman ayırsın, okuyorum demıssın aılenle mı kalıyorsun bılmıyorum ama iş çıkışları da buluşup en azından bır yerde oturup bır saatlıkte olsa bırbırınızı gorebılırsınız dıye dusunuyorum..

İşle, yaşla, meslekle alakası yok. Benim eşimde çok yoğundur amaaaa her saat başı olmasada arar, arayamıyorsa whatsapp tan yazar, yazamazsa snapp atar bi şekilde gün içinde haberleşiriz.

bu adam çok afedersin tuvalete gitmeye bile zaman bulamıyordur bu durumda..karı koca değilki hoş karşılayasın..mesajlaşma nedir ...yatmadan arasın konuşsun yani..yemişim yoğunluğunu..

adamda hata eger isi yogunsa ne diye gencecik kizla cikiyor,kendine göre ve kendni anlayan birisi ile daha iyi yürümez mi..sen de bu hareketler sana batiyorsa adama söyleyip durmamalisin bence adamin isi var gücü varmis iste =)

Direk konuya daliciğim
Hukukçu bu arada

bence yasla alakası yok gayet normal dusunuyorsun 12 senedır hukukcuların arasındayım...bır mesaj atacak arayacak vaktı olmayanı görmedım...evet bazı burolar yogundur ama yemek saatıdemı yok çıkışta otobuse duraga yururken arayacak vaktımı yok...ayrıca 8 de cok gec bır saat o saatte cıkanda görmedım....
dusuncesızlıkle alakası yok bence senı pek umursamıyor arkadasın...hanı vakıt gecırıyor sadece...yoksa gunde 2 mesajla haftada bır göruşmeyle ilişki yaşanmaz....

Tek tek alıntılayamadım ama bugün yine şu konuşma geçti
ben ne zaman görüşüyoruz dedim,bilmiyorum dedi,o zaman görüşmek istemiyosun dedim,hayır yemin ederim fırsatım yok bu hafta sonuda ayazağaya teyzeme gitmem gerek dedi,bende haftaya memlekete gidiyorum dedim(3 ay kalcam),tamam gidersin dedi.
Olmuyor yapamıyoruz dedim,öyle mi düşünüyosun dedi,düşündürtüyosun dedim,yapım bu seni seviyorum ama hem yapısal hemde vakitsel olarak durumum bu elimden geleni yapıyorum dedi..
Ayrılamıyorum lan:KK70::KK70:

Tek tek alıntılayamadım ama bugün yine şu konuşma geçti
ben ne zaman görüşüyoruz dedim,bilmiyorum dedi,o zaman görüşmek istemiyosun dedim,hayır yemin ederim fırsatım yok bu hafta sonuda ayazağaya teyzeme gitmem gerek dedi,bende haftaya memlekete gidiyorum dedim(3 ay kalcam),tamam gidersin dedi.
Olmuyor yapamıyoruz dedim,öyle mi düşünüyosun dedi,düşündürtüyosun dedim,yapım bu seni seviyorum ama hem yapısal hemde vakitsel olarak durumum bu elimden geleni yapıyorum dedi..
Ayrılamıyorum lan:KK70::KK70:

şu konusmadan kendinizi soyutlayın ve hataları/eksikleri bulun.
biz ne desek boş...
ya da son cumlenizi degistirin, o da kafi.

Seven görüşmek isteyen adam kapıdan kovsan bacadan girer kusura bakma adam normal değil ilgisi yok sana karşı bu çok belli trip atacağına tekme at bence işi yoğunmuş yok erkekmiş domatesi 1 saatte doğruyorum yok uyuycam hepsi hikaye açık ve net adamın sana karşı ilgisi yok ağır oldu ama kaç kurtar kendini diye yazdım :KK43:

X