- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.435
- Konu Sahibi superisi96
Yaaa merbaa
Direk konuya daliciğim
Bi aydır biriyle konuşuyorum
Ben 19um karşımdaki 26 yaşında okulunu bi yıl önce bitirmiş,okuduğum şehire kendi mesleğinde gelişmek için gelmiş.Çiçeği burnunda bi çalışan olduğu için işleri maalesef ki çok yoğun
Hukukçu bu arada
Gün içerisinde sadece bir defa mesajlaşıyoruz konuşuyoruz demiyorum,mesajlaşıyoruz.Bazı öğle aralarında arıyo hakkını yemiyim herifin
Arada 2ye çıkıyo mesajlar çabalarım sayesinde,her seferinde adliyedeyim canım çok yoğunum sonra konuşalım diyor.
Tamam diyorum çıkınca çıktım eve gidiyorum metrobüste yazamam eve gidince konuşalım diyor:)
Eve gidiyo dinleniyo iki saat bide yemek yiyor,yazıyo,1 saat mesajlaşıyoruz uyuyor
Uyuyosun diye atarlanınca da e uyuyorum gece gezmesine çıkmıyorum daha ne istiyosun diyo
En son bi buçuk hafta önce görüştük,işten 8 gibi çıktığı için hafta içi görüşemiyoruz
Geçtiğimiz hafta sonuda hastaydı diye görüşemedik ve görüşemiyoruz diye trip atınca çok düşüncesizsin,hastayım keyfe keder değil diye trip yaptı
Ben öğrenciyim seneye mezunum inşallah Etrafım iş hayatına atılırsan gözüne batmaz sende yoğun olucağın için diyor,lakin ben rahatsız oluyorum bu kadar az mı olur yahu
Hayatında başkası olma ihtimali yok anca beni idare ediyo bu başkasını götüremez
Hatta bi ara adliyeye baskın yaptıydım eteği tutuşcak mı diye gayet güzel karşıladı
Benimde şu an kanım kaynıyo yaştan ötürü ve yine etrafım hep böyle olmıcak büyüceksin diyor
hukukcuysa canım işleri yoğun onların alışıcaksın,hem daha iyi en azından biliyorsun nerde olduğunu boşver :)