Yaşımdan ötürü mü anormal karşılıyorum?

Biz esimle gorusurken telefona yapisik yasiyorduk.
Farkli sehirlerde olmamizin da etkisi vardi.

Ancak kardesimin sozlusu benim esim gibi cok aramaz, mesajlasmazdi.
Hala da abartili bir iletisimleri yok.
Zamanla alistilar.

Demem o ki her iliskinin dinamigi farkli, herkesin is yogunlugu/ iletisme becerisi/ iliski yasama tarzi farkli.

Bir de neden aramiyorsun dedikce aramayacak, not edebilirsiniz bunu da :)
Bnde alıştım valla arayınca ölücek mi diyorum:KK53::KK53:
Peki evliliğinizde kardeşiniz ve sizin aranızda fark var mı
Aranizda henüz bir iliski yok bence. Sevgili olanlar haftasonlari bulusur, daha sIk görüsür.
Hani iliskiniz olsa, az görüsseniz, adam az ariyor diyecegim, ama sevgili degilsiniz ki su an bence normal davranislari.
Sevgiliyiz diyor mu cocuk?
Çocuğun demesine gerek yok bi buluşmamızda gayet güzel bi şekilde beraber olmamız adına bi konuşma yapmıştı bende olumlu tepki vermiştim.
Sorun şu ki ben hafta içi akşam çıkamıyorum,oda cumartesi günü çalışıyor yine geç çıkıyor e ben akşam çıkamıyorum bi pazar kalıyor,bu pazarda hastaydı şansa.
Benimde bu hafta sonu finallerim var yine kaldı:KK53:

Gerçekten iş ve gelecek kaygısıyla kafası çok meşgul olduğu için bu şekilde davranıyordur belki de. Mesela bizde vize final dönemlerinde iki haftada bir görüşüyoruz anca. Bi ara sevgilim part time çalışmaya başlamıştı o zaman yemek arasındayken arayabiliyordu sadece eve gidince uyumak istiyordu hemen.
Ama seni de anlıyorum daha çok şey paylaşmak istiyosun ki bunun yaşla bi alakası yok bence. Hayatına daha çok dahil olmak istemen normal. Ona bu şekilde açıkla ben nerde yediğini bile bilmediğim zaman kendimi senden çok uzak hissediyorum ve üzülüyorum de. Hayatına beni dahil ettiğini hissettirirsen bende kendimi daha iyi hissedicem de küsmek yada trip atmak yerine.

Bnde alıştım valla arayınca ölücek mi diyorum:KK53::KK53:
Peki evliliğinizde kardeşiniz ve sizin aranızda fark var mı

Çocuğun demesine gerek yok bi buluşmamızda gayet güzel bi şekilde beraber olmamız adına bi konuşma yapmıştı bende olumlu tepki vermiştim.
Sorun şu ki ben hafta içi akşam çıkamıyorum,oda cumartesi günü çalışıyor yine geç çıkıyor e ben akşam çıkamıyorum bi pazar kalıyor,bu pazarda hastaydı şansa.
Benimde bu hafta sonu finallerim var yine kaldı:KK53:

Anladim, sevgilisiniz. O halde yogun calisiyor diyip dert etmeyeceksin, Türkiye'de calismak kolay degil gercekten, agzin bal gibi acik eve düsüyorsun, yorgunluktan insan birsey göremiyor. Eviniz is yerine yakinsa arada ziyarete gidin gündüzleri.

Gerçekten iş ve gelecek kaygısıyla kafası çok meşgul olduğu için bu şekilde davranıyordur belki de. Mesela bizde vize final dönemlerinde iki haftada bir görüşüyoruz anca. Bi ara sevgilim part time çalışmaya başlamıştı o zaman yemek arasındayken arayabiliyordu sadece eve gidince uyumak istiyordu hemen.
Ama seni de anlıyorum daha çok şey paylaşmak istiyosun ki bunun yaşla bi alakası yok bence. Hayatına daha çok dahil olmak istemen normal. Ona bu şekilde açıkla ben nerde yediğini bile bilmediğim zaman kendimi senden çok uzak hissediyorum ve üzülüyorum de. Hayatına beni dahil ettiğini hissettirirsen bende kendimi daha iyi hissedicem de küsmek yada trip atmak yerine.
Evet bende çalışmaya başlayınca aynı durumda olucam biliyorum ama anlayışlı olamıyorum neden böyle bilmiyorum.
Bi yüz yüze gelelim konuşucam da yüz yüze gelemiyoruz ki:KK53:
Anladim, sevgilisiniz. O halde yogun calisiyor diyip dert etmeyeceksin, Türkiye'de calismak kolay degil gercekten, agzin bal gibi acik eve düsüyorsun, yorgunluktan insan birsey göremiyor. Eviniz is yerine yakinsa arada ziyarete gidin gündüzleri.
Daha çok adliyede oluyor,onada gittim bi iki defa sıkıldım gitmekten:KK73:

19yaşında da telefonla iletisim kurmak samimiyetsiz gelirdi,
onemli birsey olmadıkca kullanmaz, vakit kaybı olarak gorur, telefonu sevmezdim, 27de de aynıyım...

bu demek degil ki karsımdaki kisiyi sevmiyorum ya da gorusmek istemiyorum...
hatta gecenlerde arkadaslarım ailelerdeki baba figurüne benzettiler zaten, sevgisini gosteremeyen diyerek. bende de bir problem olsa gerek... fakat kendilerine ne kadar deger verdigimi de yasadıgımız onca seyden dolayı iyi biliyorlar, karsılıklı olarak sorun etmiyoruz.

ancak sizin gorusememe gibi bir sorununuz da var anladıgım kadarıyla.
mesela insanın sevdigi kisiyle konusmamasını siz ne kadar anormal buluyorsanız seven insanların gorusmek icin sürekli imkan yaratmaya calısmamalarını da ben öyle goruyorum. tamam telefonla konusma, yüzyüze görüsme... sevgililigi gectim herhangi bir ikili iliski bile bunun neresinde? paylasım nerede?

diyelim ki sizi cok seviyor, siz biraz telefon kullanımını abartıyorsunuz o ise kullanmamayı vs.
ancak sizi tatmin etmeyen bir ilişki oldugu acık.
neden daha mutlu olacagınız ve karsılıklı olarak beklentilerinize yanıt alacagınız biriyle olmak yerine bu kisiyle olmayı zorluyorsunuz ki?

bir süre tanıdınız ve gordunuz ki uyumsuzsunuz, neden kendinizi ya da karsınızdaki kişiyi degistirmek icin ugrasasanız?
ayrıca kimsenin tamamen degismedigini de unutmayın...

not: ahaha yine cok yazasım varmış galiba :KK45:

19yaşında da telefonla iletisim kurmak samimiyetsiz gelirdi,
onemli birsey olmadıkca kullanmaz, vakit kaybı olarak gorur, telefonu sevmezdim, 27de de aynıyım...

bu demek degil ki karsımdaki kisiyi sevmiyorum ya da gorusmek istemiyorum...
hatta gecenlerde arkadaslarım ailelerdeki baba figurüne benzettiler zaten, sevgisini gosteremeyen diyerek. bende de bir problem olsa gerek... fakat kendilerine ne kadar deger verdigimi de yasadıgımız onca seyden dolayı iyi biliyorlar, karsılıklı olarak sorun etmiyoruz.

ancak sizin gorusememe gibi bir sorununuz da var anladıgım kadarıyla.
mesela insanın sevdigi kisiyle konusmamasını siz ne kadar anormal buluyorsanız seven insanların gorusmek icin sürekli imkan yaratmaya calısmamalarını da ben öyle goruyorum. tamam telefonla konusma, yüzyüze görüsme... sevgililigi gectim herhangi bir ikili iliski bile bunun neresinde? paylasım nerede?

diyelim ki sizi cok seviyor, siz biraz telefon kullanımını abartıyorsunuz o ise kullanmamayı vs.
ancak sizi tatmin etmeyen bir ilişki oldugu acık.
neden daha mutlu olacagınız ve karsılıklı olarak beklentilerinize yanıt alacagınız biriyle olmak yerine bu kisiyle olmayı zorluyorsunuz ki?

bir süre tanıdınız ve gordunuz ki uyumsuzsunuz, neden kendinizi ya da karsınızdaki kişiyi degistirmek icin ugrasasanız?
ayrıca kimsenin tamamen degismedigini de unutmayın...

not: ahaha yine cok yazasım varmış galiba :KK45:
valla yorumun çok iyi geldi abla :KK73::KK73:
Karşımdaki kişinin sadakatine biraz güvendiğim için devam ediyorum ve sanırım ya ondan sonra yalnız kalırsam korkusu da var
Ya bitince pişman olursam falan diyorum
Etrafımda hep çocuk kafasıyla kalmıcaksın büyüyeceksin diyor,gerçekten napıcam bilmiyorum:mad:

26 yaşında bi insandan sürekli mesajlaşmasını beklemem ben canım gerçekten yoğundur..Ama senin ben bu adamla neden beraberim ilişkiden beklentim ne gibi soruları kendine yöneltmen gerek :)

Aynı yaştayız seninle bende sevdiğim insanın benimle zaman geçirmesini çok isterim kim istemez ki kanımız deli akıyor :KK70: anlattığına göre çocuk gerçekten yorgun ve yoğun malum çalışma şartları sıkmamaya çalış o fırsat bulduğunda görüşürsünüz zaten :KK25: aşk ne güzel şey be :KK68:

26 yaşında bi insandan sürekli mesajlaşmasını beklemem ben canım gerçekten yoğundur..Ama senin ben bu adamla neden beraberim ilişkiden beklentim ne gibi soruları kendine yöneltmen gerek :)
:KK43:
ilişkiden hiç bi beklentim karşılanmıyo,ne bileyim bende cevap veremiyorum ama onu sevmek istiyorum,iyi biri,öyle:KK43:

Aynı yaştayız seninle bende sevdiğim insanın benimle zaman geçirmesini çok isterim kim istemez ki kanımız deli akıyor :KK70: anlattığına göre çocuk gerçekten yorgun ve yoğun malum çalışma şartları sıkmamaya çalış o fırsat bulduğunda görüşürsünüz zaten :KK25: aşk ne güzel şey be :KK68:
ortada henüz aşk yok tuhaf olan o :KK70::KK70::KK70:valla dışarda hunharca gezen çift görünce oturup ağlayasım geliyo:KK70:

:KK43:
ilişkiden hiç bi beklentim karşılanmıyo,ne bileyim bende cevap veremiyorum ama onu sevmek istiyorum,iyi biri,öyle:KK43:

Vallahi guzel kardesim, sevmiyorsan sevmiyorsundur zorlamayla olmuyor(tecrubeyle sabit).

Cok iyi bir insan, duzgun bir insan karsimdakni uzmek istemiyorum dusuncesi de gun gelir eline patlar(tecrubeyle sabit).

Hem asik degilsin, hem de istediklerini alamiyorsun, zorlamak neden? Vazgecilemeyeck bir sey yok ortada.

Cok gencsin, kaninin kaynadigi biri karsina mutlaka cikar. Ya bundan sonra yalniz kalirsam yazmissin, cok guldum 19 yasindasin ya.

Aman tatlı heyecanlar sonuçta :KK70:
:KK53::KK53:
Vallahi guzel kardesim, sevmiyorsan sevmiyorsundur zorlamayla olmuyor(tecrubeyle sabit).

Cok iyi bir insan, duzgun bir insan karsimdakni uzmek istemiyorum dusuncesi de gun gelir eline patlar(tecrubeyle sabit).

Hem asik degilsin, hem de istediklerini alamiyorsun, zorlamak neden? Vazgecilemeyeck bir sey yok ortada.

Cok gencsin, kaninin kaynadigi biri karsina mutlaka cikar. Ya bundan sonra yalniz kalirsam yazmissin, cok guldum 19 yasindasin ya.
herkes gülüyo ama öyle bı sıkıntım var korkuyorum

Her ilişkinin dinamiği farklıdır tatlım, seni tatmin etmiyorsa buna acilen bi çözüm bulmanız Şart. Örnegin ben erkek arkadaşımla bazen 2-3 gün haberleşmeyiz,bu birçoğuna göre Ayrılma sebebi ama bende öyle her saat arayan her yaptığını haber eden bir ilişki yaşayamam. Burcumdan olsa gerek, kendimi baskı altında hissederim sürekli biriyle konuşup herseyi haber etmeyi. dolayısıyla benim Yaşadığım ilişki şuan benim istedigim sekilde ilerliyor ama seni yaşadığın tatmin etmiyorsa konuşmalısınız ve çözüm üretmelisiniz. Seviyorsan yogun olduguna kızma, iş hayatı gercekten farklı oluyor özellikle hukuki işler gercekten cok yorucu ve yogun, erkek arkadaşımdan biliyorum :)

Her ilişkinin dinamiği farklıdır tatlım, seni tatmin etmiyorsa buna acilen bi çözüm bulmanız Şart. Örnegin ben erkek arkadaşımla bazen 2-3 gün haberleşmeyiz,bu birçoğuna göre Ayrılma sebebi ama bende öyle her saat arayan her yaptığını haber eden bir ilişki yaşayamam. Burcumdan olsa gerek, kendimi baskı altında hissederim sürekli biriyle konuşup herseyi haber etmeyi. dolayısıyla benim Yaşadığım ilişki şuan benim istedigim sekilde ilerliyor ama seni yaşadığın tatmin etmiyorsa konuşmalısınız ve çözüm üretmelisiniz. Seviyorsan yogun olduguna kızma, iş hayatı gercekten farklı oluyor özellikle hukuki işler gercekten cok yorucu ve yogun, erkek arkadaşımdan biliyorum :)
sevmiyorum sevgi yok henüz eğer paylaşımlar çoğalırsa severim diye biraz daha yoğunlaştıralım istiyorum, 2 3 gün mü:KK57: maşallah,haklısınız aslında.
Buluşunca ya bitsin ya halledilsin diye konuşmam gerekicek

sevmiyorum sevgi yok henüz eğer paylaşımlar çoğalırsa severim diye biraz daha yoğunlaştıralım istiyorum, 2 3 gün mü:KK57: maşallah,haklısınız aslında.
Buluşunca ya bitsin ya halledilsin diye konuşmam gerekicek
1 sene olacak bizim nerdeyse ama son zamanlarda 2-3 günde bir olmaya başladı.baslarda o hep arar veya yazardı. Dedigim gibi ben öyle her an yan yana olup her attığım adımı paylaşmaya gelemem,sevmiyorum öyle ilişkileri sıkılırım ben ama sizin ilişki cok yeni daha cok Paylaşım yapmalısınız, bunu kesinlikle dile getir tatlım, sonradan üzülme, Hayırlısı olsun hakkında :KK68:

:KK53::KK53:

herkes gülüyo ama öyle bı sıkıntım var korkuyorum

O korku herkeste var şekerim.

Lakin sevmediğin biriyle olarak gerçekten kalbini çarptıracak biriye tanışma şansını toptan eliyorsun.

Sevmediğin birini her yaşta bulabilirsin, her yaşta özel olmayan aradığını vermeyen ilişki yaşayabilirsin.

ma gerçekten ayaklarını yerden kesecek birini her zaman bulamazsın.

Heyecan vermeyen adam bulmak kolay, tersini bulmak zor:))

Kendini bu tip bir ilişkiye mahkum etmek için çok gençsin. 35-40 yaşındaki kadınlar mantık ilişkisine yöneliyor.

Yalnız kalma korkun yersiz, evlenmek için evlenmek istersen görücü vs bir şekilde adam bulunuyor. Yalnız kalanlar aradığını bulamayan, sonra da sevmediği biriyle olmaya razı olmayanlar genelde.

Yine de sen bilirsin tabi.

valla yorumun çok iyi geldi abla :KK73::KK73:
Karşımdaki kişinin sadakatine biraz güvendiğim için devam ediyorum ve sanırım ya ondan sonra yalnız kalırsam korkusu da var
Ya bitince pişman olursam falan diyorum
Etrafımda hep çocuk kafasıyla kalmıcaksın büyüyeceksin diyor,gerçekten napıcam bilmiyorum:mad:

alışık olmadıgım bir ablayı duyunca irkildim birden :KK53:

hangi yaşta olursa olsun yalnızlık herkesin korkusu belki de.
ancak insan hayatının her doneminde tek basına kalabilecek gücte olmaya calısmalı ve kendisiyle başbaşa kalmaktan kacmadan inandıgı, sevdigi, istedigi seylerin pesinden de gidebilmeli bence.
diger türlü korkularının esiri olur sanırım.
sobanın icinde odun yanarken bilerek elini degdirmekten, ısının yakıcılıgını görmezden gelmekten soz etmiyorum elbette. bunu yapıyorsan da elinin yanacagını bilirsin...

mesela aldatılan veya siddet goren pek cok kadının ayrılamama nedenlerinden biri de şu yazdıkların...
hangimizin yarınının garantisi var ki?

secimlerinde her zaman "acaba öyle olsa daha mı iyi olurdu" sorusu bir sekilde aklına gelir muhtemelen, hicbiri olmasa dahi gecmisle ilgili şunu yapmasaydım neler degisirdi diye düsünmeye baslayabilirsin.
onemli olan kendi ozsaygını yitirecegini düşündügün pismanlıklar yaşamamaya calısmak.
yoksa bir insanla saglıklı iletisim kuramadın diye ayrılmanın neresi ömür boyu sürecek bir pismanlık olabilir ki?
belki bir süre aklını seceneklerinle mesgul edersin, nedenlerini sorgularsın sonra zamana uyum saglarsın. diger konularını da hatırlıyorum, mesela meslek seciminden tut hayatının her döneminde benzer seyler düsünebilirsin.
fakat gecmis gecmiste kalıyor, seçimlerinin ardından "keşke"leri sıralasan dahi o yaşta, o kosullarda ve o akılda yapacaklarının yine pek degismeyecegini bilmek belki içini rahatlatır.
sonucta gecmisinden ders cıkarabiliyorsan, tecrubelerini olumlu yönde kullanabiliyorsan "pismanlık" sebebi bile olmayacak seyleri gecmise takılıp ötesini berisini fazla düsünmenin bir anlamı yok bence.

bu arada madem güveniyorsun ve henüz ayrılma düsüncen yok, bence onunla açıkça konusabilirsin.
belli ki o istedigi gibi bir ilişki yasarken senin tam anlamıyla tatmin olmuyor, belki de mutlulugunun yarım kaldıgını hissediyorsun, sırf güvendigin icin böyle devam etmene deger mi?
düsüncelerini, hislerini açıkça paylastıgında belki farketmedigi seyleri gorur, o da kaybetmemek icin ozveriyle yaklasır, orta yolu bulursunuz...

X