- 11 Şubat 2012
- 2.202
- 3.238
-
- Konu Sahibi superisi96
Böle sıkı tutulmaz ki birşeyler zamanla olur. Sorması ayıp avukatsa nasıl 8 de çıkıyor işten?evet avukat,haklısınız benim biraz durmam gerekiyo ama olucaksa tam olsun salmasın kendini sıkı tutayım istiyorum
büro onun değil,patronu var yani bi altında çalışıyor,patronu eve gidiyo sonraki günün dosyalarını ona bırakıyor oda işi öğrenmek adına herşeyi yapıyorBöle sıkı tutulmaz ki birşeyler zamanla olur. Sorması ayıp avukatsa nasıl 8 de çıkıyor işten?
buluşunca zaman hemen geçiyo çok iyiama uzakta cıks berbat internet üzeri oldu ama öyle naber tanışalım edasında değil
ilk tanıştığımızda başka bi işyerindeydi ordayken yine iyidi arıyodu mesaj atıyodu biz tam olarak görüştüğümüz sırada iş yerini değiştirdi ve yoğunlaştı dediğine göre ve tekrar değiştiriyo daha yoğunlaşacakmış öyle dedi.Hımmm canım sanırım çok onemsemiyor gibi. Mesela eşim benim numaramı ilk aldığında saniyede bir arıyordu.
Aramak önemli sen biraz kendini uzak tut bakalım ne yapacak
büro onun değil,patronu var yani bi altında çalışıyor,patronu eve gidiyo sonraki günün dosyalarını ona bırakıyor oda işi öğrenmek adına herşeyi yapıyorsürekli 8 değil ama bazen 7 buçukta oluyo iş değiştircekmiş orda daha yoğun olucam haberin olsun dedi
Evet çok sıktım,en iyisi elimi çekmekYani adam yoğun olabilir...hepimiz çalışırken yoğun olduğumuz dönemler oluyodu.ama biraz bıkmış gibi geldi bana sen üzerine gittikçe o daha çok geri adim atiyo gibi..birazcık umursamamayı denesen iyi olur.devam edicekse eder biticekse biter zaten sen ne kadar sıkarsan sık degistiremezsin.bu kadar ustune dusme derim.yoksa ayakları totosuna vura vura kaçıcak gibi gorunuyo
Benim babamla meslektaş olduğu için bana yalan söyleyemiyor,biliyorum çünkü ailemin içindeydi bu durumAkrabam arkadaşım yakınımda o kadar çok. Avukat var ki dedikleri çok mantıklı gelmedi. Bence bir süre izleyin ve asla üzerine düşmeyin.
Sorunda orda,ben ona karşı fazla bişi hissetmiyorum şu anO agirbasli, sen ise onun yaninda fazla cocuk kalmissin gibi geldi bana. Anlayisli degilsin, bir de surekli kavga cikariyormussun.
Aklima gelen baska bir seyse, bu iliskiye fazla isinamamistir, asik degildir, o yuzden seninle iletisim halinde olmak oncelikli degildir ona gore. Insan sevince biraz heyecan yasar, firsatini bulunca iletisim haline gecer diye dusunuyorum. Seninki sirf bahane siralamis.
Uzun surmeyebilir bu iliski.
Bende stajdayken telefonu çantada bırakırım fırsatım olmuyor diye ama iş karşı taraf olunca acaba önemsenmiyor muyum diye düşünmeye başladım..25 yasindayim, daha bugun senin yaslarinda ogrencilerimin final sinavinda gozetmenlik yapiyordum ve sinavin hocasini aramam gerekti, baktim telefon yok, odamdan almamisim bile koca gun saat 17.00 olmus. Ogrenciler sok oldu tabii telefonunuzu mu birakmissiniz diye. Cidden gun icinde bazen yogunluktan odamdan cikaramiyorum veya cebimde duruyor ama hic bakamiyorum.
Esim bana senin gibi yapsa evliligimde ciddi problem cikardi, calisirken dikkatimin dagitilmasindan hic hoslanmam. Muhtemelen sevgiliniz de oyledir ve bir sure sonra senin bu kaprislerini cekmez yas itibariyle. Ask bir yere kadar.
Hem kendi cikmak isteyip hem de boyle davranmasi bi tuhaf geldi banaSorunda orda,ben ona karşı fazla bişi hissetmiyorum şu an
Onun hisleri bana karşı yoğun öyleydi yani,bende iletişim halinde kalalım ki hislerim yoğunlaşsın istiyorum
Yani çok zoraki bi şekilde çıkmaya başladık diyebilirim o istediği için ve bende şans vermek istedim
Puf böyle işte
şimdi dün tartıştık mesela canım sıkıldı,aradı bugün dün bi gıcık üzmüş seni dedi,sonra canım takma böyle tartışmaları dedi,bende sen beni takmıcakmısın yani dedim,tabiki öyle değil tartışmayı kafana takma eninde sonunda seninle barışıcaz çünkü dedi.Hem kendi cikmak isteyip hem de boyle davranmasi bi tuhaf geldi bana
Madem su an cok fazla bi sey hissetmiyorsunuz kendinizi cok kaptirmdan gozlemlemeye devam edin bence kendinizi de cekin biraz kaybetme korkusuna kapilsin , umarim iyi seyler olur
ve su an hala disarida mi yazmadi mi hoc
Demekki istemiyor pufYani biz 10 yillim evliyiz esim de is saatlerinde yogun olmasinn ragmen firsat bukdukca yazar yada yazdigumiz firsati olunca cevaplar gun icinde illa arar sorar ne olursa olsun bu kadar taze iliskide daha cok firsat yaratabilir
Yeterki istesin
Yada yapisi ole en azindan metroda ise gidip gelirken aksam yemekbyerken bile firsat yaratabilir bu ne yahu 40 yillik evliler gibuDemekki istemiyor puf
valla aynısını söyledim içimiz geçmiş gibi hareket eediyosun dedim beni anlamıyosun dediYada yapisi ole en azindan metroda ise gidip gelirken aksam yemekbyerken bile firsat yaratabilir bu ne yahu 40 yillik evliler gibu