-
- Konu Sahibi superisi96
Valla mı öyle bi intiba bırakıyorum dimi.Çocuksun sen daha, adamı anlamaman normal. Bu ilişki uzun ömürlü değil, benden söylemesi. Yani yaşın 19 ama mental yaşın biraz daha düşükmüş gibi davranıyorsun karşı tarafa, düşüncesizsin, haklı yani. Adam işinde gücünde. Böyle devam edersen çoluk çocukla mı uğraşacağım ben diye düşünüp ayrılır, haberin olsun. :)
sanırım kampüsten bi adayım olmadıNeden yasitin birinle degilsin?
Kendin gibi ogrenci bir cocukla takilmak kampuste el ele gezmek istemez misin?
Adamin vakitsizligi hayatta farkli yerlerde olmanizin sonuclarindan biri sadece.
Sen senlige gitmek isteyeceksin, onun isi olacak.
Sen haftaici konsere gitmek isteyecekin, o yorgun olacak.
Arkadas grubuna tanistiramayacaksin, zaten o da coluk cocukla ilgilenmiyor olacak.......bu liste uzar gider. Ne gerek var?
Bırakır bu çocuk yakında seni.Valla mı öyle bi intiba bırakıyorum dimi.
Dünde evdeyim canım dedi
Ne zaman işten çıktın dedim ne zaman çıktığımın ne önemi var şu an işteyim diye atarlandıküstüm yazdım oda yazmadı
Sürekli ilgisizliği yüzünden soğuk konuşuyorumçevrimiçi idin niye yazmadın diyorum patron dosya attı onu indirdim diye kızıyo,facede niye açıktın diye diyeee çocuğu mahvettim
Bende hep kendimi haklı görüyodum iyiki açmışım konuBırakır bu çocuk yakında seni.
Cidden miwow wow woww biraz sakin ol superisi adam yakında isyannn diye bağıracak benden söylemesi yaşın 19 ama yaptıkların 8-9 yaş hareketleri bence kendini biraz durdurmaya çalış okurken ben bile sıkıldım yahuu hareketlerinden
Vallahi istediğim cevap.Şekerim valla biz 1.5 yıldır evliyim toplamda 3 yıldır birlikteyiz. Eşim aşırı yoğun bir insan fakat saniye bile olsa beni 5 6 kere arar her gün. Çok az gorusuyorsunuz. İstendiği zaman vakit bulunur bence..
aramaması konusunda haklı olabilirsin ama bunu çok fazla yansıtıyorsun haksız durumuna düşeceksin.Onun yaptığı gibi sende yoğunmşsun gibi davran farkedecektir bu durumu elbetteCidden miBende az yapıyorum azıcık daha triplenirsem düzelir diyodum adam şehirden kaçıcakmış
Vallahi istediğim cevap.
Aynen istenilirse bulunur ama somut olarak yoğun olmasam kafa olarak yoğunum diyor,susuyorum..
bugün öyle yaptım ders çalışıyodum dedim sen yazında gir bi işe çalış ne güzel dediaramaması konusunda haklı olabilirsin ama bunu çok fazla yansıtıyorsun haksız durumuna düşeceksin.Onun yaptığı gibi sende yoğunmşsun gibi davran farkedecektir bu durumu elbette
yeniyetme gibi olmayalım diyo ama benim yeniyetme olduğumun farkında değilYaş farkı iki taraf da aynı yapıdaysa sorun olmaz ama sizin ilişkinizde adamı sıkıştırmaya devam ederseniz "çoluk çocukla uğraşıyorum" diye adam bitirecek gibi geldi bana.
İnsan hele ki yoğunken, yorgunken karşı taraftan gelen niye yazmadın niye aramadın triplerine "öeh" diyor bir süre sonra.
Abla eve gidiyo tek yaşıyor,yemek yapıcam diyor tam 2 saat sonra dönüş yapıyo neden bu kadar geç diyorum,ben erkeğim domatesi 1 saatte doğruyorum yiyene pişene kadar ancak diyo tamam haklı saat 10 11 oluyor yine biraz konuşuyoruz gün nasıldı naber diye uyuyor..E akşam eve de erken gidiyormuş o zaman arasın. Bilemedim ki şimdi. .
bugün öyle yaptım ders çalışıyodum dedim sen yazında gir bi işe çalış ne güzel dedi
yeniyetme gibi olmayalım diyo ama benim yeniyetme olduğumun farkında değil
Abla eve gidiyo tek yaşıyor,yemek yapıcam diyor tam 2 saat sonra dönüş yapıyo neden bu kadar geç diyorum,ben erkeğim domatesi 1 saatte doğruyorum yiyene pişene kadar ancak diyo tamam haklı saat 10 11 oluyor yine biraz konuşuyoruz gün nasıldı naber diye uyuyor..
şu an öyleyimbence sende onun gibi davran
İşte bunu bildiğim için adliyeye gittim ben hani bi gizlisi varsa endişelenir dedim,çok rahattıGenellemiyorum ama avukatlar biraz çapkın oluyor, adliyede de çok ortam oluyor. Şunada inanmıyorum ben, birisinden hoşlanıyorsan hiç bir iş 1 bucuk haftadır görüşmeyecek kadar yoğun değil, mesaj dahi atamayacak kadar sıkı değildir. Atcak insan wc de atar yine atar. Durusmayı beklerken kapıda bile atar. Ama sizde üstüne gitmeyin bu kadar, biraz daha gözlemleyin derim.
buluşunca zaman hemen geçiyo çok iyiNasıl tanıştınız canım siz?? Bulusunca nasıl aranız?
şu an öyleyim
İşte bunu bildiğim için adliyeye gittim ben hani bi gizlisi varsa endişelenir dedim,çok rahattı
Evet evet,bunları bende söylüyorum ama o yapmıyor..hafta içi akşam ben çıkamıyorum,hafta sonuda sadece pazar boş,o sıradada hastaydı o sebepten olmadı
evet avukat,haklısınız benim biraz durmam gerekiyo ama olucaksa tam olsun salmasın kendini sıkı tutayım istiyorumAvukattı dimi? Birde yemek yaparken hoporlere alır o kadar imkansızsa gün içi fırsat bulur yine konuşur. Her an konuşun demiyorum tabiki sadece bu bahane beni deli ediyor. Madem yapmıyor siz niye üstüne gidiyorsunuz ki? O sizle konuşmak için can atsın.